22 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 22.02.25 събота 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

22 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 22.02.25 събота 17.30ч.

Мнениеот Iceberg » 15 фев 2025 17:17

Загубихме ценни точки в два мача поред, но по-тъпото е, че не играем добре след подновяването на първенството. Пълна немощ в предни позиции, лесни голове в нашата врата.. Не знам, какво точно да очаквам от мача с шампиона на Тича?! На всичкото отгоре, дават и доста студено време другия уикенд и дано терена е в добро състояние! Все пак се надявам Ильо да успее да подготви отбора за този мач, да се вземат в ръце момчетата и да покажат това, което могат. Някаква надежда ми дава и това, че играем по-добре и навито срещу силните отбори. Лудогорци загубиха предния мач и съм сигурен, че ще се хвърлят на Тича. Още повече, че ще гонят някакъв реванш за онзи резил с 0:4. Излизаме пределно мобилизирани, навити и каквото стане. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 22 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 22.02.25 събота 17.30ч.

Мнениеот ShooterMan » 16 фев 2025 11:55

Лудогорец никога не са в пика си в този момент от годината - Февруари, на снежни и замръзнали терени никакви ги нямаше даже и в най-силните им години, когато бяха звезда до звездата. Сещам се за един типичен такъв мач на Тича, където ги победихме с 1:0 с гол на Виктор Генев с глава от корнер. Изобщо не изключвам да ги бием. Равния с Крумовград го очаквах аз, преди мача написах, че е важно да не загубим, да не влезем в серия от 2 поредни загуби и да стане тегаво, така, че всичко е точно, ако и Лудогорец очаква лесно да мине през Варна - даже идеално ще е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 16 фев 2025 16:08

Лудогорец са изключително ялови след напускането на най-добрите им офанзивни футболисти. Но това срещу нас няма голямо значение, защото ние допускаме голове предимно от защитници след центрирания. Към този момент просто не мога да си представя как бихме опазили Чочев и Алмейда при тях. Дано Илиан го измисли. Трябва ни и доста късмет в този мач, но мисля, че няма да паднем. От друга страна Лудогорец при нова загуба на точки ще бъде доближен доста от Подуенци, на които легнаха безцеремонно миналата седмица. А може да не бият и Берое днес. Но при -8 градуса и замръзнал терен на Тича, май ще бъде грозна картина.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 фев 2025 21:57

Два отбора без нападатели.Интересно ще е :lol:
Явно головете ще идват от статични положения.
Което значи че започваме с Хенди кап 0:1 ,тъй като е почти задължително да допуснем такъв гол почти всеки мач.
Шегата настрана ,но наистина не се вижда как ще падат головете.
За вас моряци ний живеем...

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 17 фев 2025 10:34

Досега всичко бе трудно, а оттук нататък ще става още по-трудно. Всъщност, кога ли е било лесно при нас ?!!
Програмата до края на редовните кръгове предвижда да изиграем 9 мача, 8 от които са срещу всички класирани в момента между 1-во и 9-то място. В добавка имаме и домакинство за купата с Левски.
Общо 10 тежки мача и първият от тях е срещу шампиона със селекция за над 50 млн. евра играчи. Картотекираха в Лудогорец и нов Централен нападател. Много тежък мач ни очаква. Наистина тежък... и нямам илюзии, че ни чака нещо различно.
Нека прибавим и проблема с липсата на заместници на реализатора ни Кешеру и продадения бразилец Дуду за 1.5 млн. евра, с което оптимизмът съвсем се е изпарил.
Няма обаче да рисуваме апокалиптични картини. Трябва промяна в поведението, мисленето и силна мотивация. Били сме и в по-тежки ситиуации. Всички имаме спомените от миналите години.
Илиан ще се оправя с това, което имаме като играчи, а то определено не е малко, т.е. ще ги вкарва във форма. Няма избор. А и знае как. Доказвал го е.
А ние трябва да сме на стадиона. Подкрепа... и то пълна трябва. Оправдания от типа "Времето е студено и ще гледам от дивана" са смешни. Това е нашата работа - да подкрепяме момчетата и в трудните моменти.
С победи се излиза от това състояние, но трябва ние... публиката да сме с отбора!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 фев 2025 17:02

Стартови състави:

Черно море: 33. Пламен Илиев, 2. Цветомир Панов, 3. Живко Атанасов, 28. Влатко Дробаров, 6. Виктор Попов, 29. Берк Бейхан, 71. Васил Панайотов, 12. Димитър Тонев, 10. Мазир Сула. 39. Николай Златев, 99. Уеслен Жуниор

Лудогорец: 39. Хендрик Бонман, 3. Антон Недялков, 4. Диниш Алмейда, 15. Едвин Куртулуш, 14. Дени Групер, 30. Педро Нареси, 6. Якуб Пьотровски, 19. Георги Русев, 18. Ивайло Чочев, 11. Кайо Видал, 15. Ерик Биле

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 фев 2025 18:29

Феноменален гол на Златев! Такъв гол и на световно не може да се види!!!

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 22 фев 2025 18:40

За пръв път от години Ники е титуляр на неговата позиция. Какви ли не глупости се наслушах и начетох по негов адрес. Лекоатлет бил, не се връщал в зашита, нямал никаква техника, леке и т.н, Да ви пикам и на феновете и на треньорите! Илиев, можело и без обърнати крила, а?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 фев 2025 21:01

А кой го пусна на "позицията" му.И от теб се начетохме на тъпотии относно старши треньора и как реално не давал никакъв шанс на наши момчета.
Но ти си не си толкова важен.
Искам освен Златев ,да отлича и невероятния днес Берк.Абсолютен господар в средата.абе каква среда,той беше навсякъде.Сновеше и беше навсякъде в близост до топката .Нормално да се поумори към края,но пак го казвам ,както и в предни мачове.Той е пример за юношите как се грабва шанс когато ти се даде.Влизаш вършееш и се раздаваш като за последно.
Жалко само че не записахме победа тъй като повече заслужавахме от дузпаджиите .
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 22 фев 2025 21:28

Така ве Златев, така се прави. Гола беше шедьовър, 1:1000 даже още по-уникален. Не това е най-важното. И без гола на мен ми хареса как играе в защита, беше готов за битка, концентриран и надъхан. Това са нещата, които мен ме палят и съм готов да ги подкрепям безусловно тези момчета. Влагайте се, това е. Берк пак много сигурен както и срещу Крумовград.

Върни се в “Черно море”