20 кръг Ефбет лига /Черно море - Локо Пд/ 08.02.25 събота 15.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
20 кръг Ефбет лига /Черно море - Локо Пд/ 08.02.25 събота 15.00ч.
Време е отново за сериозните мачове. По принцип, първия мач след почивка и подготовка винаги е някак тегав. Играем у дома и това ни задължава за победа, но ще бъде трудно. Наистина очаквам труден и тегав мач. Напуснаха ни важни играчи, взехме нещо и ние, но предстои да разберем какво?! Локо от Пловдив не е на нивото, което доскоро беше, преустройват се нещо, но това не значи със сигурност, че ще са лесни. Надявам се на добра игра, пълно раздаване и победа. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 20 кръг Ефбет лига /Черно море - Локо Пд/ 08.02.25 събота 15.00ч.
Определено няма да е лесно и терените ще са тежки не само през този мач, но и през целия Февруари и Март. Тези 2 месеца плюс Ноември и Декември преди паузата аз съм свикнал да ги маркирам като терените на Дани Димов :lol: . Няма какво повече да се каже, ще трябва битка, ще трябва и капитана да ни води. Локо Пд не ги знам в каква кондиция са, но и не ме интересува, знам, че не са отбор, който ходи със свалени гащи и това ми стига. 2:0 ще кажа аз, много съм обнадежден от тупалките на Тирно Бари. Ще видим какво крило е, но такъв шутьор от далечна дистанция не сме имали и факта, че във видеото има куп голове от далече и от фалове плюс доказателството от 2-те контроли които изигра - шибна 2 гола в 2 мача отдалеч потвърждава, че в корабния арсенал моряците имаме ново оръжие.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
+ Тонев. А защо не и Ники Златев! Това за мен са обнадеждаващите играчи в преден план, на които мисля можем да разчитаме,
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Напред моряци...Пълен напред..3-1
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Само "Тича"
2-0
Васко
Сула
Дано е пълен стадиона.
2-0
Васко
Сула
Дано е пълен стадиона.
Стадион: Тича
Рефер: Мариян Гребенчарски
ЧЕРНО МОРЕ
33. Пламен Илиев, 3. Живко Атанасов, 28. Влатко Дробаров, 8. Асен Дончев, 6. Виктор Попов, 71. Васил Панайотов, 27. Даниел Димов, 17. Мартин Милушев, 23. Димитър Тонев, 10. Мазир Сула, 99. Уеслен Жуниор
Резерви: 84. Християн Славков, 11. Тиерно Исиага Бари Аревало, 29. Берк Бейхан, 7. Брено Тейшейра, 5. Игнасио Паис, 9. Исмаил Иса, 39. Николай Златев, 4. Росен Стефанов, 2. Цветомир Панов
??!! Излизаме с 5 халфа /два дефанзивни и три офанзивни/ и един нападател?! Явно ще разчитаме и бековете да са по-активни в нападение по крилата..
Рефер: Мариян Гребенчарски
ЧЕРНО МОРЕ
33. Пламен Илиев, 3. Живко Атанасов, 28. Влатко Дробаров, 8. Асен Дончев, 6. Виктор Попов, 71. Васил Панайотов, 27. Даниел Димов, 17. Мартин Милушев, 23. Димитър Тонев, 10. Мазир Сула, 99. Уеслен Жуниор
Резерви: 84. Християн Славков, 11. Тиерно Исиага Бари Аревало, 29. Берк Бейхан, 7. Брено Тейшейра, 5. Игнасио Паис, 9. Исмаил Иса, 39. Николай Златев, 4. Росен Стефанов, 2. Цветомир Панов
??!! Излизаме с 5 халфа /два дефанзивни и три офанзивни/ и един нападател?! Явно ще разчитаме и бековете да са по-активни в нападение по крилата..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
-
- Контакти:
Важното е, че Пашеко не ни беше нужен. Разкарахме аматьорите. Сега гледаме сегашните ни крила, които са фамозни - Тонев и Милушев. Перфектни с главно "П". Ще берем много ядове с ината на Илиев старши. То бива, бива, ама...
Ай ся Пашеко ни е най-големият проблем. Точно пък този невзрачник.
Дотук сме разграден двор, всичко тръгна наопаки.
Дотук сме разграден двор, всичко тръгна наопаки.
-
- Контакти:
Ако Пашеко е невзрачник, то не знам каква е думата за бомбастичния ни трансфер - Димитър Тонев, както и на нешлифования диамант - Мартин Милушев. Надявам се разбира иронията ми. Тези момчета и за Б група не стават.
Не знам какво имаш против Тонев още от първия мач. Също и да нападаш треньора, който ни направи 2ри и продължава да ни държи в тройката вече втора година. Пашеко за нищо не става. За мен по-лошото е, че и Милушев не става за отбор от нашия ранг.