11 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 04.10.24 петък 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
11 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 04.10.24 петък 20.00ч.
Няма да е лошо да възвърнем на Овча купел онова, което загубихме на Тича днес - трите точки. Можем и трябва. Само дето малко ме притеснява, че тези загубиха доста мачове напоследък и срещу нас ще се хвърлят като диви. Въпреки това се надявам на успех. И.. Загорчич да отива където ще! Чух, че го гласят за Коритото, но.. малко ме съмнява - то празно! :mrgreen: Кой отива там, където.. няма?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 11 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 04.10.24 петък 20.00ч.
Коритото е по- зле от блатото в Игри на Волята. Скачаме, бием и Загорчич ако ще на майната си да върви .
-
- Контакти:
Загито е на изхвъргачката. Ако не го уволнят до мача и ги води и с нас - твърдо сме фаворит за 3 точки. Ако го сменят - нещата са 1х2.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Няма да бъде лесен този мач. Катаклизмите на Славия може да им послужат за мотивация да излезнат от кризата. Загито знае, че може да му е последен мач ако запише нова загуба и ще се опита на макс да вземе нещо от мача. Славия ще са мн надъхани и дано нямаме контузени и наритани след двубоя. Все пак футболните аргументи в момента са в наша полза и очаквам и се надявам на победа 1:2 примерно :)

Без Влатко ще сме в този мач. Дали ще го замени Росен Стефанов или ще бъде върнат Даниел в защитата ще видим. От една страна е добре Роската да играе, а от друга (с връщането на Дани назад) средната ни линия става някакси по- креативна. Трябва да го вземем този мач.
Групата:
Пламен Илиев, Християн Славков,
Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Дани Мартин,
Васил Панайотов, Мазир Сула, Ренан Ареяс, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Начо, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев,
Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра, Клаудио Кешеру.
https://chernomorepfc.bg/grupata-na-che ... s-slaviya/
Пламен Илиев, Християн Славков,
Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Дани Мартин,
Васил Панайотов, Мазир Сула, Ренан Ареяс, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Начо, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев,
Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра, Клаудио Кешеру.
https://chernomorepfc.bg/grupata-na-che ... s-slaviya/
Vladislav написа:Без Влатко ще сме в този мач. Дали ще го замени Росен Стефанов или ще бъде върнат Даниел в защитата ще видим. От една страна е добре Роската да играе, а от друга (с връщането на Дани назад) средната ни линия става някакси по- креативна. Трябва да го вземем този мач.
Във всички схеми с Димов отборът играе като спънат кон,но няма кой да каже ,че "царят е гол" 8-) А Брено въобще за какво го взима Илиан още в групата.Очевадно е вече,че Брено се оказа някакъв аматьор. По добра опция е Росен на мястото на Влатко. Иначе този мач го взимаме, но само при условие,че излезем с офанзивен състав!
По темата с Брено:
Мисля, че му трябва още време.
Млад е и беше контузен дълго време. Още помня, как бат Кольо (лека му пръст) в първият (или в някой от първите) мачове на Курьор го пусна като смяна и след 15 мин го изкара. Тогава си казах, тоя пък за нищо не става......да го махат, само заема мястото на някое от наще момчета.
Е след известно време, спрях да се правя на треньор и разбрах, че като такъв, той най-добре знае какво показват футболистите на тренировки, какви предимства и недостатъци имат, и най-вече кой заслужава да играе. Естествено, има и вариант при, който Брено се оказва менте, но ние ще се надяваме да се отпуши. Матея Кежман и той бил отхвърлен на проби в Локо СФ,а всички знаем как се разви кариерата му. Понякога и моментното състояние има огромно значение. Дано момчето се засили. Аз лично му пожелавам успех!
Млад е и беше контузен дълго време. Още помня, как бат Кольо (лека му пръст) в първият (или в някой от първите) мачове на Курьор го пусна като смяна и след 15 мин го изкара. Тогава си казах, тоя пък за нищо не става......да го махат, само заема мястото на някое от наще момчета.
Е след известно време, спрях да се правя на треньор и разбрах, че като такъв, той най-добре знае какво показват футболистите на тренировки, какви предимства и недостатъци имат, и най-вече кой заслужава да играе. Естествено, има и вариант при, който Брено се оказва менте, но ние ще се надяваме да се отпуши. Матея Кежман и той бил отхвърлен на проби в Локо СФ,а всички знаем как се разви кариерата му. Понякога и моментното състояние има огромно значение. Дано момчето се засили. Аз лично му пожелавам успех!
Брено не е играл чак толкова много че да се правят заключения дали е менте или не. Но примерно срещу Арда той и Дончев не знаеха къде се намират и какво се иска от тях докато бяха в игра. Естествено всеки има такива мачове. Той и Алекс Фернандес като дойде една година играеше в дубъла. Спомням си и Матеус Машадо на какво дърво даваше вид, колко плах и неубедителен беше Леандро Андраде. Има треньори- гледат, пробват на различни позиции и така. Пашеко дава някакви индикации на пробуждане и това е добре, защото при липсата на Калкан левия ни фланг изостава. След паузата за националите вероятно и Кешеру ще започва като титуляр.
Батстанчо написа:По темата с Брено:
В Локо сф имаше един "много куц кон" Риад Марез,когото изгониха позорно.Всички знаем докъде стигна този играч без Локо сф и неговите велики специалисти.Аз мисля че щом ИИ го е взел е имало защо.Просто тази контузия му разказа играта.А ако съдията с червената свирка бе показал и ЧК на супер звездата от Лийдс за нарушението срещу него,щяхме да го изкараме велик.Много бързо ги вдигаме и сваляме,а забравяме че футболът не е само един-два мача. А на бразилците обикновено им трябва и повече време.Не сме забравили Алекс Фернандес,нали?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!