6 кръг Ефбет лига /Черно море - Крумовград/ 26.08.24 понеделник 21.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

6 кръг Ефбет лига /Черно море - Крумовград/ 26.08.24 понеделник 21.15ч.

Мнениеот Iceberg » 20 авг 2024 00:09

Задължителна победа на Тича поне с два гола разлика и отново с добра игра, за да затвърдим връщането на добрата форма! Отборът отново стъпва на крака, след разочарованието от отпадането от Европа! На Тича трябва да мачкаме, а не да треперим до края. Успех от мен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: 6 кръг Ефбет лига /Черно море - Крумовград/ 26.08.24 понеделник 21.15ч.

Мнениеот Eastern » 20 авг 2024 13:18

Браво на бфс, до момента четири от четири срещи на Тича са в работни дни! Успех на Моряците и напук колкото може по пълен стадион.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 20 авг 2024 16:10

Мдааа, и в следващия кръг гостуване на Разград в Неделя 21:30 часа ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 авг 2024 17:14

Черно море във Варна се превръща във ВЛАСТЕЛИНА НА ПОНЕДЕЛНИЦИТЕ.Вероятно,да не кажа 100% сигурно с Левски,ментето и Лудите ще играем в събота или неделя в прайм тайма.Разбира се съвсем случайно,като едни "изчезващи ВАР линии".
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 21 авг 2024 18:10

Пореден понеделник, поредни 3 точки. Да си вземем това, което ни е нужно !!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 22 авг 2024 13:07

Отново домакинство и отново в работен ден. Откак е започнало първенството нямаме дори едно домакинство в почивен ден - четири от четири и сега отново в понеделник. Единствени сме в лигата натирени да играем все в делниците. Телевизиите били решавали. Ако е така - дали интерсът към Хебър, Враца, Крумовград и Септември (без да имам нищо лично към тези отбори) е по-голям, че те все пак имаха насрочени домакински мачове в почивни дни, а ние нито един ... ?!! Бесен съм, защото лично аз съм винаги на стадиона, но уви този път ще трябва да пропусна заради колкото гнусна и също толкова тенденциозно срещу Черно море скалъпена програма от футболната централа.
Режат ни по всички възможни начини. Още от първия кръг - спомням си как международния арбитър Гинчев спря 100%-вата ни голова атака в края на мача под предтекст, че трябвало да си покаже картона. Преминахме през ада на ВАР-решенията с Локо (Сф), за да стигнем и до най-големия гаф в първенството - бруталното и безсрамно ощетяване пред цяла България с липсата на ВАР в последния кръг и признатото попадение равносилно на футболно престъпление.
Свикнали сме да бъдем рязани и колени от поръчковите арбитри, но този сезон ни започнаха още от първия кръг. Правят го безогледно и брутално. Правят го по всички възможни параграфи - дори и с програмата. Подхванали са ни здраво този сезон и това ще виждаме и в следващите ни двубои. Не ни искат от БФС там където сме. Очевидно е.
Цяла България бе свидетел на поръчковото съдийство и на какво е способно то в миналия кръг, а от БФС дори не се опитаха да измият срама с наказание за някой от арбитрите. Те не се чувстват по никакъв начин виновни, за съжаление.
Много труден двубой ни очаква в понеделник точно защото е явно, че сме им трън в очите. Стадионът ще бъде пълен и това ще бъде признанието ни за духа, страстта и мъжеството на моряците, благодарение на което постигнаха победата срещу Локо (Пд), въпреки че играха 11 срещу 14+2 (във ВАР-буса).
Успех, моряци !!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 авг 2024 00:01

момчетата да се стягат, че трябва да гоним Спартак Вн :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 авг 2024 20:19

Групата на Черно море за мача с Крумовград
преди 3 минути
https://vsport.bg/grupata-na-cherno-mor ... ovgrad-21/

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Крумовград от 6-ия кръг на efbet Лига. От нея отпаднаха контузените Андреяс Калкан и Уеслен Жуниор. Завръща се Цветомир Панов, който пропусна гостуването на Локо Пд заради вирус.

„Моряците“ приемат тима на Крумовград в понеделник, 26 август от 21:15 часа на стадион „Тича“. Билетите за двубоя могат да се закупят онлайн в мрежата на Ивентим и от касите на стадиона, които отварят в 18,15 часа в понеделник.

Групата: Пламен Илиев, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мазир Сула, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Начо, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев, Исмаил Иса, Брено Тейшейра, Клаудио Кешеру.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 26 авг 2024 21:00

Айде пак Д.Д с В.П в комбинация с А.Д.
Този мач ще става за гледане след смените в 60 мин.
Дано ме опровергаят този път…

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 26 авг 2024 23:36

В.П. окачи ли бутонките - не знам какво ще правим ...

ЧЕСТИТА ПОБЕДА, МОРЯЦИ !!!!!!!!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Върни се в “Черно море”