Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:След войната с ракети днес в София директно насочени срещу хора на така нареченото "вечно" но селко дерби тези два държавопомазани отборчета не лишаване от домакинство,а направо трябва да бъдат изритани от елита! Още повече ,че има и пострадали хора сред оранжевите, а така нареченият отбор "Левски" вече има последно предупреждение за лишаване от домакинство! Така,че ако бяхме нормална държава такъв мач нямаше да се състои, защото просто "Левски" вече нямаше да го има!
ogrizko написа:значи, пак искам да кажа .....не знам накрая докъде ще стигнем в класирането... но е много важно поне до зимата ако може да сме в топ 3![]()
не за друго ами това ми изглежда от супер съществено значение, за да се строи новия ни стадион с по-бързи темпове! ако евентуално имаме добри шансове за европа ми се струва, че по-бързо ще стане стадионатака че дори да свършим пак на 5 място накрая, което няма да е нелогично предвид, че позволяваме най-добрите ни играчи да си тръгват.... то е супер важно поне до зимата да го запазим тоя добър темп, за да се засили темпа на строене
![]()
също така е възможно и зимата да се вложи повече в селекцията ако сме в позиция топ 3.... това вероятно повече в сферата на пожеланията, но знае ли се....
ето защо е много важно и ключово да не го губим тоя мач, а ако е възможно и да го спечелим
mark1926 написа:За стадион Варна ли става въпрос? Защото ако се строи стадион на Черно море, става в пълно медийно затъмнение. А надали строежът на стадион Варна е обвързан с класирането на Ч. Море . Виж, ръководството ви може да подобри селекцията при добро класиране.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта