Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:На Локо Сф гостуваме лесно в ерата на Илиан! И трябва да затвърдим това. Аз не мисля, че Локо Сф е в добра форма, но това в никакъв случай не бива на ни успокоява - според мен гостуването на Числото беше по-лесния мач и формата там е много по-лоша и не можахме да победим.
Nobody007 написа:Между другото - Алекс Фернандес натрупа 4 жълти картона, а след мача с Локо (Сф) следват два тежки двубоя - с Локо (Пд) и Левски. С неговия нрав... ми се струва, че може би ще изгори за единия от двата... ако Илиан не реши да го 'опази' с тази мисъл и да не го включва... На мен лично ми се иска да играе и в двата трудни мача. Но да видим...
Vladislav написа:Nobody007 написа:Между другото - Алекс Фернандес натрупа 4 жълти картона, а след мача с Локо (Сф) следват два тежки двубоя - с Локо (Пд) и Левски. С неговия нрав... ми се струва, че може би ще изгори за единия от двата... ако Илиан не реши да го 'опази' с тази мисъл и да не го включва... На мен лично ми се иска да играе и в двата трудни мача. Но да видим...
На Алекс поне двата картона са за ръкомахане, т.е. абсолютно безсмислени, но това е положението. Донякъде разбирам че и Пабло и Влатко са с по 3 предвид на постовете им. Недоумение по скоро будят трите жълти картона на Дюлгера.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта