нищо не е загубено още ...като гости играем по-добре, така че вземаме 6 точки следващите 2 мача и ако лудогорец са първи предварително може последния кръг да подходят по-лежерно :)
но ни трябва задължителна победа в тоя мач! :)
30+3 кръг /Левски - Черно море/ 26.05 петък 20.30
30+3 кръг /Левски - Черно море/ 26.05 петък 20.30
Питат ли ме де зората ме огряла първи път, питат ли ме де земята що най любя на светa
Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лей, де от изток ЧЕРНО МОРЕ се бунтува и светлей
Българийо драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила моя поклон приеми!
Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лей, де от изток ЧЕРНО МОРЕ се бунтува и светлей
Българийо драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила моя поклон приеми!
Re: 30+3 кръг /Левски - Черно море/ 26.05 петък 20.30
ogrizko написа:нищо не е загубено още ...като гости играем по-добре, така че вземаме 6 точки следващите 2 мача и ако лудогорец са първи предварително може последния кръг да подходят по-лежерно :)
В този мач няма да ни оставят да играем футбол. Ще ни смачкат със съдиите. Някакво чудо трябва да стане за вземем нещо от този мач.
Тук вече е важна победата , ако искаме нещо сериозно от този сезон. Реалистично си мисля, че Локо ПД ще играят за баража, а ние и сините ще сме под тях. Ако Левски ги добутат до квотата, това ще е поредното нагло изпълнение на цялата ни реалност, отбор, който до онзи ден беше 10-ти, не може да бие никой от силните, изведнъж в Европа. Какво ли не правим, да ги спасим. И цял живот така. Дано да ги бием.
Хайде Моряции !!
Хайде Моряции !!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
с оглед програмата, подуенци ако не ви бият ще загубят 4-то място. имат мач в разград и последния кръг с нас, така че макс още една точка от двата мача.
Успех !
Успех !
Призовавам козирката в сектор А в Подуене никога да не се завършва! Нека слънчо да им напича празните глави:)Време е за СИН ФАЛИТ !
Sole написа:ogrizko написа:нищо не е загубено още ...като гости играем по-добре, така че вземаме 6 точки следващите 2 мача и ако лудогорец са първи предварително може последния кръг да подходят по-лежерно :)
В този мач няма да ни оставят да играем футбол. Ще ни смачкат със съдиите. Някакво чудо трябва да стане за вземем нещо от този мач.
Абсолютно! В този ред на мисли знае ли се кой ще надува свирката?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Абсолютно! В този ред на мисли знае ли се кой ще надува свирката?[/quote]
Съдията задължително от София,така е започнало от още 1924г и така си върви,нищо че го няма никъде по света.
Съдията задължително от София,така е започнало от още 1924г и така си върви,нищо че го няма никъде по света.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Нека коментираме съдиите след мача. Надявам се да не се наложи. Равният ги устройва, нас - не. Мачът е троен. Шансът ни за четвъртото място е под 50 %, но вярвам, че ще е наше.
Varnauser написа:Нека коментираме съдиите след мача. Надявам се да не се наложи. Равният ги устройва, нас - не. Мачът е троен. Шансът ни за четвъртото място е под 50 %, но вярвам, че ще е наше.
Шансът ни за четвърто място са точно такива каквито са на каменарците да се спасят, т.е. не повече от 5 процента. След мача за купата спряхме- къде физическа, къде психическа умора. Истината е че дори победа в този мач не ни върши работа.
Радо написа:1 ца. 2:0
Вероятността да сме четвърти рязко скача след прогнозата на такъв познавач.