24 кръг /Черно море - Септември/ 17.03 петък 15.00

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

24 кръг /Черно море - Септември/ 17.03 петък 15.00

Мнениеот ogrizko » 12 мар 2023 16:58

не знам какво да очаквам ...имаме контузени, наказани, с Наско не знам какво става... отделно перфектен ден и час са избрали за мача..... дано успеем да бием, но домакинствата напоследък са ни проблематични и ще ни бъде трудно!!!
Питат ли ме де зората ме огряла първи път, питат ли ме де земята що най любя на светa
Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лей, де от изток ЧЕРНО МОРЕ се бунтува и светлей
Българийо драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила моя поклон приеми!

Sole
Контакти:

Re: 24 кръг /Черно море - Септември/ 17.03 петък 15.00

Мнениеот Sole » 12 мар 2023 17:08

Хубавото на загубата от Лудогорец е ,че най сетне ще видим победа на Тича! Схемата "бием навън, губим у дома" този път няма да е в наличност. Макар,че нищо няма сигурно на 100%. Все пак да не забравяме,че сме единствената в света "Ефбет лига".. първенство спонсорирано от заложна къща!(

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 мар 2023 18:25

Какъв е този начален час?
Няма ли кой да вземе отношение за този гавра към Черно море?
Как да се самофинансират обичаните отбори с фенове ,като правиш мачовете в работно време в работен ден?
Пак подкрепяйте 40 години приятелство!!!!!!!!???????
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 мар 2023 21:08

Получи се очакваното с Агата - хем загуба, хем дадахме солидни жертви в контузени и наказани. Не знам кой ще е на линия и кой не, но се надявам да издадат визи на двамата туристи най-накрая и Наско и Пачеко да се възстановят. От видяното днес трябва и Дюлгера да се възстанови, дано само това надуто око е проблема, не и сътресение.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 мар 2023 09:38

Много липси ще има в отбора ни. Най- вероятно Дюлгера, Панов и Виктор ще са с контузии, Васко ясно ще е наказан, за Сула не знам. Почти сигурно ще сме без Илиан и то поне за два мача (обърнете внимание кой е втория). Впрочем Панайтов също ще е наказан за повече от един предвид горното. Дето се вика с половин отбор ще сме. Някак обаче очаквам съдията да помогне. Септември са идеални за целта. Млад отбор, без влияние, направо им идват дюшеш на дебелосерците да си измият ръцете с тях.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 мар 2023 10:49

Vladislav написа:Много липси ще има в отбора ни.

.....сега като го написа този си коментар и съм склонен да го отпиша този мач и да се хвърлим за купата! направо Илиан да пуска резервите срещу Септември честно! и без това дали ще сме в топ 6 при това клане до топ 4 няма да ни оставят да идем! по-добре за 7 място и купа да се борим! ЦСКА и Лудогорец ще са по-коцентрирани за титлата отколкото за купата, така че имаме шанс да се възползваме от ситуацията! в крайна сметка топ 6 не ни дава нищо, докато една купа значи много! искам играчите здрави и готови за битка срещу ЦСКА и съм склонен да го жертвам тоя мач със Септември за целта.... особено, че при толкова много липсващи и трудните ни домакинства изобщо не е сигурна победата....
а пък за Васко може да се отрази добре отсъствието му в мача малко да преосмисли нещата покрай липсата срещу Септември и при 2 жълти картона би трябвало да може да играе срещу ЦСКА...
взех да мисля за купа нещо аз, нищо че гостуване в София не звучи добре :)))
Питат ли ме де зората ме огряла първи път, питат ли ме де земята що най любя на светa
Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лей, де от изток ЧЕРНО МОРЕ се бунтува и светлей
Българийо драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила моя поклон приеми!

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 13 мар 2023 11:21

Sole написа:Хубавото на загубата от Лудогорец е ,че най сетне ще видим победа на Тича! Схемата "бием навън, губим у дома" този път няма да е в наличност. Макар,че нищо няма сигурно на 100%. Все пак да не забравяме,че сме единствената в света "Ефбет лига".. първенство спонсорирано от заложна къща!(

Това не е точно така. Доста първенства са спонсорирани от букмейкъри в резултат на което се променя и наименованието на съответната лига. Примери:

- Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2 в Англия носят официални имена Sky Bet Championship, Sky Bet League 1, Sky Bet League 2. С други думи всички имат в името си Sky Bet, които са сред най-големите букмейкъри в света.
- Португалската Висша Лига също носи името Liga Portugal Bwin. Bwin са също огромен букмейкър в световен мащаб.
- Гръцката Супер Лига се зове Super League 1 Stoiximan. Последните ако не се лъжа са най-големият гръцки букмейкър.
- Бундеслигата в Австрия е под името Admiral Bundesliga. Името идва от ADMIRAL Sportwetten, букмейкър в Австрия.

Има и други примери където отново голям букмейкър спонсорира местна лига, но името се запазва. Швеция и тяхнаха Allsvenskan е такъв екземпляр. Името не е променено, но главен спонсор (изтипосан на логото, както си му е реда) е....... Unibet. В Унгария цялата им Първа Лига по принцип се води Nemzeti Bajnokság, но заради договор с OTP (ДСК в оригинал) първенството направо са го преименували като OTP Bank Liga. Да, последнитя пример не е букмейкър, но исках да покажа, че нашата Ефбет Лига по нищо не е уникална и такива спонсорски договори са ги открили в Европа много преди Перукан да се сети за нещо такова. Хубаво е преди да ръсим гръмки изказвания, че нашато първенство е единствено по рода си покрай спонсорския договор с Ефбет, да проверим дали наистина е така. В къде по-уредени държави футболните федерации също сключват договори с подобни на Ефбет.

За мача - последно време играем по-добре навън, отколкото като домакин. Странно, защото преди беше точно обратното. Септември са доста приятен отбор и няма да се дадат лесно. Надявам се да излезем и да играем със същата нагласа и манталитет като тези срещу Лудогорец. Видя се, че когато искаме можем да играем прекрасен футбол.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 14 мар 2023 06:02

Забравете за състав, играчи, контузий,на казани, тактика, време, терен,подготовка,настройка,възстановяване и други спортни прийоми. Мачът е задължителен. Какво правим? Много е просто, хващаме съдията! Казва му се:Оставяш двата отбора да играят, ако се наложи се намесва. Мачът трябва да е единица! Проста работа, в България работи перфектно от 1948г насам.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 мар 2023 09:18

и кое му е задължителното на мача? както се развива класирането и сезона, отсега мога да ти кажа класирането :)

лудогорец/цска на първите 2 места
1948 на 3 място
левски на 4 място и европа след очакван бараж

на мен всеки път ми е супер тъпо да влизаме тая шестица само, за да не ни позволят да сме повече от 5-ти :) предпочитам да си пазим играчите от картони и контузии за мача с цска в софия и да се борим за купата и 7 място.... понеже и там ще искат да ни треснат, за да може левски да има шанс за европа с 4 място, в тоя смисъл ще ни трябват много физически-морално-емоционално-психически-волеви сили за мача ни за купата.... остава още жертви да дадем за мач със септември дето я го вземем я не след клането и осакатяването в разград...

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 14 мар 2023 17:40

Васко Панайотов е наказан за 1 мач, за Илиан нищо не пише. Дюлгеров ако е контузен Гошо Георгиев ще го замести убеден съм. Незнам други да имат контузий.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Върни се в “Черно море”