20 кръг /Черно море - Берое/ 18.02 събота 15.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
20 кръг /Черно море - Берое/ 18.02 събота 15.00
като домакини ще ни е малко по-трудно може би, но да тръгнеш с победа след паузата винаги е от полза, така че се надявам да си вземем и този мач :)

-
- Контакти:
Re: 20 кръг /Черно море - Берое/ 18.02 събота 15.00
Не мисля. Преди този мач влизаше в графата мъка - нареждат се отзад, затварят ни пространствата и става мъка. Сега бих казал нареждат се така и Наско Илиев е готов с хеттрика. Според мен 2 или 3:0 ще е мача. Харесва ми как подходихме с 2 офанзивни халфа, ще ми се да видя Декай, мисля, че може много той.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Наско Илиев е възможно да има травма след мача, трудно му беше физически и ще видим дали ще е готов за следващия мач :) освен това температурата засега поне я дават към 12 градуса ....а ние на кален, заледен и кофти терен играем, но да видим на хубав дали ще можем :Р
опитвам се да измисля някакво оправдание ако не спечелим ...но не се сещам за какво да мрънкам честно казано, май трябва да се допитам до треньор номер 1 за съвети по въпроса :))) щом прекалено лош терен може да е оправдание, защо и прекалено хубав да не може да бъде?!
уффф, извинявам се, но още ми е забавно с мрънкането от последния ни мач...
опитвам се да измисля някакво оправдание ако не спечелим ...но не се сещам за какво да мрънкам честно казано, май трябва да се допитам до треньор номер 1 за съвети по въпроса :))) щом прекалено лош терен може да е оправдание, защо и прекалено хубав да не може да бъде?!
уффф, извинявам се, но още ми е забавно с мрънкането от последния ни мач...

-
- Контакти:
Защо да има травма? Виж го как подскачаше ухилен след мача на пейката. Илиан го смени защото се умори. Точно на тежък терен такъв като Наско, мощен физически е абсолютно безценен, като Дани Димов....гледай как 70 Мин Сонковци, Кордоби буквално висяха и се набираха на гърба на Наско без резултат, даже не можеха да го отместят. Ако Берое приеме играта в полето си, тоест Наско се настани в техния пеналт или ще го спрат с дузпа, или няма как да е физически, видя сам днес.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ами по едно време взе да куца и не можеше да се движи :) след това нормално под еуфорията да скочи да се радва ....но дали ще може да бяга за мача в събота ще видим ;) истината е, че го форсирахме за тоя мач на такъв терен според мен, след като дори подготовка не е водил, а само за подписи се разправяше ...но в крайна сметка оправдан риск и дано само се е схванал за момента и да му е дошла в повече умората :) наистина ще ни е нужен ако Берое се затворят, но не знам дали не е по-добре да влезне като резерва за 30 мин.

-
- Контакти:
Илиан не е човек, който ще форсира и рискува играч. Наско беше добре и в добра физическа форма. Учудващо добра даже за обща радост и веднага пасна. Аз винаги предпочитам игра с мощен физически таран , освен напред скача и назад в нашето поле, една беля по-малко - да получаваме глупави голове от корнери. От времето на Спалевич нямахме такъв. Имаше един Тигран по едно време беше домъкнал Кольо Бог да го прости, но той беше тотално дърво, Божилката скачаше за глава, но той пък не беше таран типичен. Ще се получи схемата ни супер. Чакам да видя и Арлинд Дакай, защото от видеата и отзивите от контролите си личи, че е много сериозен играч....но пък днес Сула се справи никак нелошо по-назад, макар, че точно такъв терен не му беше в вкуса, вероятно, обаче на косоваря хич нямаше да бъде и затова Илиан не го пусна хаха
gong - В Черно море ще се опитат да уредят новите попълнения Матеус Машадо и Мишаел Алвес за предстоящото домакинство на Берое. Сблъсъкът със „заралии“ на „Тича“ е в събота от 15:00 часа.
Наставникът на „моряците“ – Илиан Илиев, не можеше да използва двамата футболисти при победата над Левски с 1:0 в Търново през уикенда, тъй като не са уредени документално в БФС. През тази седмица варненци се надяват да успеят да ги картотекират.
Проблемът е, че халфът и нападателят не притежават европейски паспорти и изваждането на работната виза е по-трудно.
--------------------------------------------------------------
сега като се замисля тази липса на работна виза взе да ми се вижда като плюс :) поне отстрани като са гледали Левски трябва да са видели как момчетата се борят и играят нахъсано като отбор ....да са хванали от емоцията... което да ги мотивира и те да покажат подобен хъс и самораздаване като попаднат в отбора :) ако бяхме почнали с тях срещу Левски да речем 100% нямаше да бием и кой ги знае как щяха да играят лежерно като за първи мач и да не им стане нещо на терена... примерно Клементе, Биаи не бяха лоши играчи ама някак си не играехме като отбор докато сега изглеждат по-добре нещата в това отношение и се надявам отстрани новите попълнения да са видели какво трябва да правят :) така че не съжалявам за картотеките, няма да съжалявам и срещу Берое ако нямат такива.... да изгледат ей така още 1 мач и след това да ги видим вече за какво става дума и мисля, че няма да имат оправдание :Р
Наставникът на „моряците“ – Илиан Илиев, не можеше да използва двамата футболисти при победата над Левски с 1:0 в Търново през уикенда, тъй като не са уредени документално в БФС. През тази седмица варненци се надяват да успеят да ги картотекират.
Проблемът е, че халфът и нападателят не притежават европейски паспорти и изваждането на работната виза е по-трудно.
--------------------------------------------------------------
сега като се замисля тази липса на работна виза взе да ми се вижда като плюс :) поне отстрани като са гледали Левски трябва да са видели как момчетата се борят и играят нахъсано като отбор ....да са хванали от емоцията... което да ги мотивира и те да покажат подобен хъс и самораздаване като попаднат в отбора :) ако бяхме почнали с тях срещу Левски да речем 100% нямаше да бием и кой ги знае как щяха да играят лежерно като за първи мач и да не им стане нещо на терена... примерно Клементе, Биаи не бяха лоши играчи ама някак си не играехме като отбор докато сега изглеждат по-добре нещата в това отношение и се надявам отстрани новите попълнения да са видели какво трябва да правят :) така че не съжалявам за картотеките, няма да съжалявам и срещу Берое ако нямат такива.... да изгледат ей така още 1 мач и след това да ги видим вече за какво става дума и мисля, че няма да имат оправдание :Р

Нашият добър, стар познайник Волен Чинков ще твори в събота на "Тича". Тръпна в очакване какво ще чуят ушите ми при появата му. Моля ви, не водете малки деца на стадиона!
Волен Чинков ще свири на „моряците“ срещу Берое, Станислав Тодоров на ВАР
преди 5 минути
https://vsport.bg/volen-chinkov-sthe-sv ... oy78Mmidxk
Волен Чинков бе определен за главен съдия на мача от 20-ия кръг на efbet Лига между отборите на Черно море и Берое. Негови помощници ще са Дениз Соколов и Мартин Венев, а за четвърти рефер е назначен Красимир Кръстев.
За системата за видео наблюдение ВАР ще отговаря Станислав Тодоров, с асистент Георги Тодоров. Съдийски наблюдател пък ще е Георги Нарлев.
Срещата между Черно море и Берое е тази събота, 18 февруари, от 15 часа на стадион „Тича“ във Варна.
18 февруари 2023 г., събота, 15:00 ч.
ПФК Черно море – ПФК Берое – Стара Загора
ГС: Волен Валентинов Чинков АС1: Дениз Пиринов Соколов АС2: Мартин Емилов Венев
4-ТИ: Красимир Маргаритов Кръстев ВАР: Станислав Георгиев Тодоров АВАР: Георги Пламенов Тодоров
СН: Георги Генов Нарлев
преди 5 минути
https://vsport.bg/volen-chinkov-sthe-sv ... oy78Mmidxk
Волен Чинков бе определен за главен съдия на мача от 20-ия кръг на efbet Лига между отборите на Черно море и Берое. Негови помощници ще са Дениз Соколов и Мартин Венев, а за четвърти рефер е назначен Красимир Кръстев.
За системата за видео наблюдение ВАР ще отговаря Станислав Тодоров, с асистент Георги Тодоров. Съдийски наблюдател пък ще е Георги Нарлев.
Срещата между Черно море и Берое е тази събота, 18 февруари, от 15 часа на стадион „Тича“ във Варна.
18 февруари 2023 г., събота, 15:00 ч.
ПФК Черно море – ПФК Берое – Стара Загора
ГС: Волен Валентинов Чинков АС1: Дениз Пиринов Соколов АС2: Мартин Емилов Венев
4-ТИ: Красимир Маргаритов Кръстев ВАР: Станислав Георгиев Тодоров АВАР: Георги Пламенов Тодоров
СН: Георги Генов Нарлев
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ogrizko написа:gong - В Черно море ще се опитат да уредят новите попълнения Матеус Машадо и Мишаел Алвес за предстоящото домакинство на Берое. Сблъсъкът със „заралии“ на „Тича“ е в събота от 15:00 часа.
Естествено, че БФСто ще забавят визите "документално" за да не са на линия точно за мача с Левски. Но ако подновявахме сезона с мач примерно срещу Лудогорец 100% щяха да са уредени навреме "докуметално"))