между другото е забавно как мрънкаме след всеки мач за схеми, играчи и всякакви неща, а сме на 1 място без загуба

ще ми е интересно до края на сезона да играем с 3 деф. халфа и младежите пак да не получават достатъчно шанс за сметка на некадърниците, а пък ние да нижем само победи и равенства и да си останем в топ 3 до края

сега вероятно има по-красиви като игра схеми наистина и изпълнители ама да не забравяме все пак, че Илиан-мл. замина, а той ни беше мотора предния сезон ...да се надяваме Родриго да оцелее понеже често е контузен и да има желание за игра.. че иначе Дани Димов може да допълни дефанзивната тройка като Велев заиграе крило, Пабло зад нападателя, Панайотов и Димов отзад ....така че това с 3 деф. не е нищо може да са 4, а сигурно може и повече

и все пак ако в 1 от 5 мача само допускаме гол то имаме шанс за добър сезон

както и да е, грозно, но все пак засега нещата вървят и то не зле ....даже ако ВАР беше по-прецизен срещу Локо Пд можеше да бием 1:0 ако бяхме вкарали дузпа и да сме с 13т. ....

иначе това с евротурнирите и аз мислех, че е предимство ама като гледах Локо ПД не съм чак толкова убеден ...ако отпаднат ще са супер надъхани да наваксат точките във вътрешното първенство и ще играят на 110% на мускули дори ако са уморени, а и Стойчо умее да надъхва... ако се класират може да са по-отпуснати... ама пак ще са надъхани предвид, че имат само 1 мач изигран и много за наваксване.... най-добрия вариант при който може да имаме реално предимство според мен е тоя да се играе 120 мин. и да има драма с дузпи да речем

тогава вече допълнителните минути може да натежат за възстановяването и психическото натоварване след дузпите пък да е по-голямо според зависи... така че аз пожелавам на Литекс да бият с 3:1, да играят с 120 мин. и да се класират с дузпи в евротурнирите... хем ще са уморени, хем ако се класират ще може да се поотпуснат малко и да си позволят 1 загуба

ние тоя мач ако го вземем може момчетата да се надъхат яко като цяло за сезона и да дадат всичко от себе си всеки мач, за да са в челото на класирането, кой знае ..мечтиии