Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Мисля, че този мач е твърда 1-ца! Имаме 6 точки аванс пред Левски за 7-мото място и по-добри показатели в преките мачове (т.е. реално са 9 точки). Ако Левски утре загуби от Локо Пд сме почти бетон на 7-мото място, стига да не сглупим да станем 6-ти. Това показват схемите и калкулациите и категорично не вярвам, че ще играем за 6-тото място при тази ситуация. Освен всичкото правя и уговорката, че ние сме доста зле тази година, при гостуване на всички слаби отбори ние или падаме или едвам Х - Монтана е най-яркия пример, но същото беше и със Славия, и с Ботев Пд, паднахме от Селско Царство.....реално ударихме само Етър, но то беше толкова отдавна, че няма значение. Ботев Вр не са и толкова слаби.
ShooterMan написа:Кой ми го каза категорично? Категорично ми казаха, че ще имаме стадион 2013 - такъв няма. Категорично ми казаха, че ще имаме табло - и такова не виждам. Какво се говори и какво се прави са 2 различни неща. Казвам, че за мене си мисля, че ще играем за баража, защото сме 90% там кажи речи. Повтарям и най-важното - Ботев Вр не е толкова слаб, а ние - изобщо не сме нещо особено. По-слаби от Ботев като Монтана и Славия не можахме да бием като гости, и на двете места ни повеждаха, и на двете места изравнявахме в края.....Не знам защо някой смята, че ще отидем и ще бием Ботев Вр с лекота? И без калкулации и планове този мач е Х1, както и да се гледа.....
Iceberg написа:ShooterMan написа:Кой ми го каза категорично? Категорично ми казаха, че ще имаме стадион 2013 - такъв няма. Категорично ми казаха, че ще имаме табло - и такова не виждам. Какво се говори и какво се прави са 2 различни неща. Казвам, че за мене си мисля, че ще играем за баража, защото сме 90% там кажи речи. Повтарям и най-важното - Ботев Вр не е толкова слаб, а ние - изобщо не сме нещо особено. По-слаби от Ботев като Монтана и Славия не можахме да бием като гости, и на двете места ни повеждаха, и на двете места изравнявахме в края.....Не знам защо някой смята, че ще отидем и ще бием Ботев Вр с лекота? И без калкулации и планове този мач е Х1, както и да се гледа.....
Кой ти говори, че ще отидем и ще бием Враца с лекота?! Явно или не четеш, какво пиша или просто ти се спори. Аз обаче нямам намерение да споря, всеки има право на мнение. Аз съм на 200 % сигурен, че ръководството няма намерение да се класираме за Европа, а ако случайно се получи, сещаш се какво се прави - подаряват се двама-трима от добрите играчи, не се взимат класни попълнения за мачовете в Евротурнирите и всичко приключва. Не един път това се случваше и ти се чудя как продължаваш да си мислиш, че се борим за възможността да се класираме за Лига Европа?! Но, както казах - всеки има право на мнение. Ще видим как ще се развият нещата. Лично аз предпочитам, ако можем да влезем в шестицата и да играем със силните. Да се даде повече шанс на нашите момчета в битките там да се обиграват, а да се разкарат некадърните чужденци, които ти сам изброи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта