28/2 кръг /Черно море - Етър/ 26.06.20 Петък 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
28/2 кръг /Черно море - Етър/ 26.06.20 Петък 18.45ч.
Втори мач в плейофите - втори безсмислен мач според мен, но.. каквото-такова. Всички помним как в редовния сезон се измъчихме у дома срещу Етър, най-вече заради множеството пропуски пред вратата им. Накрая крив гол и.. равенство, вместо да ги разнищим и откажем още на полувремето. Създаваме много положения, но не можем някак да ги реализираме - това ни е слабото място, мисля. Преди всеки мач си пожелавам, това най-накрая да престане и да започнем да вкарваме, та да материализираме надмощието си и да не губим точки, но все същото се получава. Като прибавим и някои детински грешки, които допускат едни и същи наши играчи в най-неподходящ момент и.. идва разочарованието. А иначе играем много добър футбол. Не искам да се изхвърлям, но футболът, който показва нашия отбор е един от най-добрите в групата. Ето, тези пропуски и глупави грешки в защитен план ни провалят, за да не сме с първата шестица и дори да се борим за медали! Дано се отпушим в този мач и това да е прелома, за да започнем да вкарваме положенията си. Успех на момчетата и най-вече резултатност.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 28/2 кръг /Черно море - Етър/ 26.06.20 Петък 18.45ч.
Този сезон безсмислени мачове просто няма.Така или иначе сме водещия отбор в двете групи,ще играем решителен мач за класиране за бараж във Варна и след това мач с шанс за Европа.Каквото и да стане,можем да извлечем само позитиви от тези оставащи "безсмислени " мачове.Обиграване на отбора,пробване на нови схеми и какви евентуални нови трябва да се привлекат,като и оставащите мачове ще са част от предсезонната подготовка.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Проблема ни този сезон е, че отборът ни не е обигран. Запазим ли състава следващия сезон ще мачкаме, категорично сме медалист. По доминантен футбол УЕФА ни даде 3-то място в А група - т.е. показателя е по пасове в съперниковата половина - т.е. ние сега категорично надиграваме всеки съперник и това се вижда и с просто око, но липсата на обиграност и самочувствие в младите ни удря спирачката - например Марто Минчев колко пъти прави нетипични пропуски, а после вместо да бие - подава и т.н., същото прави и Илиев младши, Денислав, което е нормално. Докато беше в отбора основен фактор на тема пропуски беше и Ндонгала, всеки пак по 3-4 чисти гола си пропиляваше сам. Нека запазим отбора и тогава ще говорим пак 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Когато написах "безмислени" мачове, първо имах предвид формата на първенството и класирането, защото на всички е ясно, че ще сме първи в групата. Да, тези мачове ще ги минем /и го правим, де/, като контролни за обиграване и пробване на нови схеми и други такива неща, но пък има и нещо друго - вижда се, че момчетата просто нямат стимул и не си дават много зор. Това имах предвид с "безмислените" мачове. Както и да е - който разбрал, разбрал.. Разбира се, след това мача с първенеца от другата група ще е по-сериозен, а и после евентуалния бараж за участие в Европа, за където имам свое мнение. Но.. нека я докараме дотам.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
-
- Контакти:
На мен лично страшно ми хареса Пепи Вуцов как се напасна към отбора. Според мен малкия Вуцан и Патрик и пред тях Родриго/Илиан малкия ще е нещо много добро като вариант. Вуцата играе много умно и спокойно, висок и здрав, много техничен за ръстта си, подава добре и изобщо има бъдеще в отбора ни. Същото смятам и за Малкия Илиан. Тези мачове точно този шанс ни дадаха, да пробваме тези наши момчета в схемите и смятам, че се получи добре и по-добре ще става. И дупките се видяха. Смятам, че Кардозо трябва да си ходи, там където е вече Актау. Дупка отвсякъде, изобщо не е на нивото на Минчев по другото крило, да не говорим за Родриго, малкия Илиан също по-успешно се справя даже и на нетипичната позиция като крило.....но докато и 16 годишния Велислав Василев показва по-добри качества е вече ясно, че Жордао не е за нашия отбор. Другия такъв е Букаси. Нищо общо с Патрик, нищо общо даже и с Панайотов, а се видя, че и на Пепи Вуцов може да носи водата. Ето още един пътник, не че са били основни играчи, но нищо не показаха до тук - резерви, дупки и т.н. Ще се отървем от още 2 измислени чужденеца. Така, че мачовете с Витоша никак не бяха без смисъл, бяха добър лакмус 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Марто защо е извън групата?
-
- Контакти:
Вече е официално - Марто е подписал със Спарта (Прага). Мисля, че отива на точото място - голям отбор, доказан в развитието на млади таланти и редовно играещ в ЕКТ. Смятам, че Марто изпълни и преизпълни дълга си на моряк, никога не се опозори обличайки парцалите на софийските "грандове". Вярвам е неговото бляскаво бъдеще и от сърце му желая всичко добро - здраве и успехи и му благодаря от сърце, че игра и се държа като моряк, че не се поблазни от шопски милиони и лъжливи обещания! САМ си извоюва трансфера и то още на 19 г. от любимия Черно Море! Един играч не е само умения и амбиция, но смятам - и личностни качества и морал, каквито той показа. Колкото до мача с Етър - ясно е, че остава в сянката на трансфера. Резултат без значение. Не ми хареса как играе гъркът, ударил го е на изпроводяк - време е да му помогнем с начален шут в задника. За мен беше виновен и за 2-та гола персонално. Доволен съм от Илиан Малкия и Виктор, много силно включване на Денислав - новия Минчев. Има ако не 2-на и 3-на доза повече агресия в него, това ми харесва, смятам, че бързо ще запълним пробойната и най-важното - качествено. Ниска мотивация в останалите, слаб мач. Чакаме баражите, ясно е, че и с Царско село ще се разхождаме
Мартин Минчев подписа с чешки гранд https://chernomore.gong.bg/bg-football/ ... and-594728