Зима 19/20 - трансфери, подготовки, новинарски измишльотини и т.н.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Зима 19/20 - трансфери, подготовки, новинарски измишльотини и т.н.

Мнениеот ogrizko » 05 ное 2019 09:46

Знам, че е рано .....обаче ме сърби някак си не можах да се въздържа :lol:

Понеже Виктор Попов очевидно скоро ще бъде пътник .....а гледам Славия се канят да освободят Ертан Томбак .....дали не е редно да се опитаме да си го върнем въпреки издънката с измисленото му напускане?!

Иначе като цяло смятам, че трябва да вземем още един нападател и още един централен защитник и да бъдат качествени :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Зима 19/20 - трансфери, подготовки, новинарски измишльотини и т.н.

Мнениеот Iceberg » 05 ное 2019 10:40

Защо, напротив! Въобще не мисля, че е рано. През изминалите дни даже се прокраднаха няколко информации, относно плановете на Ильо за нови попълнения! Дори се спрегнаха конкретни имена? Сега, не знам доколко са били достоверни имената на посочените играчи, но е ясно, че още един централен нападател на ниво ни е много нужен и треньора ще направи всичко, за да намери. Сигурен съм, че и други играчи ще дойдат, а и още момчета от школата тренират с отбора. Много се надявам, скоро още някой да получи шанс за изява и се наложи в отбора, като покаже стабилни игри, както Марто и Виктор.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2019 11:10

...новинарски измишльотини...
:lol: :lol: :lol:
Ще лашкате ли Минчев, докато не се е превърнал във вечен роден талант, какво се шушука из Варна?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 ное 2019 11:36

"Ръководството на Черно море ще се опита да уреди халфа Мехди Букаси с картотека за мача с ЦСКА, който е във вторник на "Тича". Алжирецът вече е в клуба от 20 дни, но така и не може да получи разрешение да играе в България, информира „Меридиан мач”.
Много е вероятно това да стане в понеделник и Букаси да бъде на линия за битката с "червените"."

Тамън щях да питам какво стана с тоя дето взехме :oops: даже вече забравих на каква позиция играе, но сега проверих и гледам, че е халф .......ама дали офанзивен или дефанзивен ......дали крило по-скоро?!

Иначе като се замисля май наистина по-добре да ги продаваме Мартин Минчев и Виктор Попов ....Минчев взе да дърпа нещо назад и да става посредствен, а може би подобно ще бъде и с Виктор Попов ......явно младите си таланти, които наистина се открояват е по-добре да ги пласираме в чужбина навреме колкото и да не ни се иска :roll: родната действителност е ясна и тук няма развитие ....в чужбина като се наложи да се оправят сами и да се напрягат повече, може и да се получи нещо...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 ное 2019 21:05

Ако излезеш на 18-19 г. навън е 50 на 50. Първо трябва да се адаптират към нова среда и едва тогава да мислят за футбол, а на тях им трябва да играят и да трупат опит. Вутов в Удинезе отиде и се провали, върна се и се оказа даже по-слаб. Славистите братя Христови са същата история. Виктор и Марто в момента даже не са ни основните играчи и катализатори - такива, каквито са Патрик, Родриго, Иса или пък Димов. Да си сядат на младите дупета, да не си вирват носа (засега не са) и да тренират, има време за чужбина, нека чукнат поне 20-21. Формата им е в унисон с тази на отбора - непостоянна до слаба. Дано този Букаси е някаква класа, защото не знам още колко ще трябва да гледаме инвалиди като Панайотов или свършилия с футбола - Кики.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 ное 2019 23:11

намерих му видео на Букаси и ми хареса ....като крачка и присъствие, бързина и подобни неща ....обаче не знам в какво първенство точно е играл, така че дано и тук изглежда така на терена :lol: :lol: но не видях голове и подобни неща, така че дано спомогне поне да владеем средата на терена ако успее да изглежда по подобен начин при нас :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 ное 2019 18:30

Аз не съм много впечатлен. Освен техника типична за алжирците друго не видях. Като физика, единоборства, първа топка, далечен шут - изобщо не може да се съпостави с Дани Димов. Като креативност и пас за мен Патрик е класа отгоре му. Е, ако ще го мерим с Панайотов - ок, може да го замести :mrgreen: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 06 ное 2019 20:46

Офф много ми се иска нашите юноши да са много добри и бързо да се развиват, но засега само проблясъци. Минчев миналият сезон направи няколко добри мача и веднага се вдигна голям шум около него, според мен малко повече отколкото той показваше на терена. Този сезон той си е направо дупка напред. Мога да отчета само двете много хладнокръвно изпълнени дузпи като някакъв напредък в играта му. Другият наш юноша титуляр В. Попов също както Минчев започна ударно в първите си мачове за отбора. Показа много добри игри, взе титулярното място и когато се вдигнаха очакванията, почна леко да издиша. За него в никакъв случай не мога да кажа, че се намира в слаба форма както при Минчев. Просто като се сетя какво стана с М.Костадинов, сега нещо подобно с Минчев, много се надявам да не стане и с Попов. Не знам, юношите ли ни не издържат като характери или с тях не се работи правилно, но имам чувството, че те се развиват до едно ниво и то е някъде до резерва в първия отбор, и оттам нататък застой.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 ное 2019 09:34

Такаа, едно от спряганите, евентуално ново попълнение за отбора ни, явно ще акостира в припознатия отбор. Излезе инфо, че Ахмед Ахмедов избрал отбора с тирето, пред интереса към него от други два тима от елита, единият от които са били сините от София. Не се споменава втория отбор, който е имал мераци за него, но явно това сме били ние. Бях гледал няколко мача на Дунав и Ахмедов наистина изпъкваше с играта си и мисля, че щеше да ни пасне идеално. Другия за когото се писа, че сме следели май беше Преслав Йорданов, който въобще не ми харесва, но е важно какво мисли Илиян. ;) Имаме голяма нужда според мен от още един класен нападател, защото Иса е доста чуплив, а и трябва да има алтернатива. Имаме голяма нужда и от поне едно свястно крило още - там куцаме сериозно. Още един стабилен централен защитник също трябва, за да може Дидо да се използва в средата на терена. Въобще, все нещо ще вземем зимата, то е ясно, но дали ще попаднем на качество.. това ще видим. Дано! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”