Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
action66 написа:Можем да бием,можем и да паднем.Може и някое равенство,че отдавна не сме завършвали наравно.Но като колко важна да е тази цел 4-то място?!
Това все пак е спортно състезание и съм на мнение,че спортистът винаги трябва да се стреми към победа.Но като си вън от тройката и си отпаднал за Купата, цели просто няма.Играе се за спортната чест.
bsz1916 написа:action66 написа:Можем да бием,можем и да паднем.Може и някое равенство,че отдавна не сме завършвали наравно.Но като колко важна да е тази цел 4-то място?!
Това все пак е спортно състезание и съм на мнение,че спортистът винаги трябва да се стреми към победа.Но като си вън от тройката и си отпаднал за Купата, цели просто няма.Играе се за спортната чест.
Съдиите вероятно ще добутат отбора на ЦСКА - София до купата , което означава че 4 - тото място осигурява бараж за ЛЕ . И този бараж е в 1 мач на свой терен срещу 7 - мия , което прави шансовете за класиране за ЕКТ големи . Затова и след четвъртфинала за купата писах , че отпадането може би е по - добър вариант от класирането на полуфинал срещу прекръстения и преместил се в София отбор .
shoma написа:"Доволен съм от момчетата, имаха желание. Незаивисимо от резултата им казах да се наслаждават на футбола, защото това е най-хубавото нещо, да играеш футбол. Липсват ни детайлите, а те струват пари."
ъъъ, сори, т'ва беше от предните мачове, ама не очаквам нещо по-различно и след този. Х2 е този мач, освен ако след нашия рев, че са ни заклали в София, което не беше вярно, не ни пратят Кабака да ни свири дуспичка и да изгони някой моряк.
Реалните футболни аргументи са на страната на Черно Море. За нас ще остане притежанието на топката и желанието
action66 написа:Можем да бием,можем и да паднем.Може и някое равенство,че отдавна не сме завършвали наравно.Но като колко важна да е тази цел 4-то място?!
Iceberg написа:Ако искаме четвъртото място.. и този мач трябва да го вземем!...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта