Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ogrizko написа:Интересен мач ще бъде. Надявам се да победим разбира се, но по-реално ми се вижда Левски да са жадни за реванш и да се напънат да ни бият, така че ако свърши 1:1 да речем няма да е лошоТака или иначе според мен поне по-важния мач го взехме и сме напред за купата... в първенството дори и загубата няма да бъде чак толкова фатална за нас ....единствено дето ще се лишим от удоволствието отново да се забавляваме на техен гръб
![]()
BFS написа:Пак ли мач на Левски на тоя селски стадион? Селско е управлението на отбора от Варна и на поддръжката на стадиона им. Който е гледал празника на Виваком Арена днес, той знае за какво говоря. Европейска атмосфера, публика и игра на отбора в синьо! Дано да няма трайно контузени след мачът на 10-ти този път. То е ясно, че терена предразполага дърварските футболисти на домакините и не предлага условия за техничен футбол, какъвто играят гостите, но по този начин те допълнително утежняват нещата.
Очаквам вдъхновен Левски и отново победа за тях
1:3
KellyB написа:ogrizko написа:Интересен мач ще бъде. Надявам се да победим разбира се, но по-реално ми се вижда Левски да са жадни за реванш и да се напънат да ни бият, така че ако свърши 1:1 да речем няма да е лошоТака или иначе според мен поне по-важния мач го взехме и сме напред за купата... в първенството дори и загубата няма да бъде чак толкова фатална за нас ....единствено дето ще се лишим от удоволствието отново да се забавляваме на техен гръб
![]()
Пускай водата да поливаш нивата....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта