Сезонните карти не важат за УЕФА...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ZelenOtbor
- Контакти:
Сезонните карти не важат за УЕФА...
Сега имам един човек във фенклуба дето е говорил с организатори, треньори и всякакви други и всички казват, че сезонните карти не важат за мачовете в европейските турнири...
Re: Сезонните карти не важат за УЕФА...
e с Искра важаха,както казаха,че и с ПСВ ще важат
За вас моряци ний живеем...
Важат до групите. След това не. Дано стигнете до там.
Важат и за групите ако стигнем все пак са за домакинските мачове на Черно море, а срещу ПСВ не сме гости
- Sagittarius
Пълни глупости.Аз като си вадех картата ми я правеше директора Тодор Великов.Питах го-важи ли за ЕКТ,а той каза-когато сме домакини.Картите си важат,но ако искате да спонсорирате клуба с още 10 лева-моля 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
ZelenOtbor написа:Сега имам един човек във фенклуба дето е говорил с организатори, треньори и всякакви други и всички казват, че сезонните карти не важат за мачовете в европейските турнири...
Аз пък съм точно от фен-клуба и ти казвам че важат

HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:ZelenOtbor написа:Сега имам един човек във фенклуба дето е говорил с организатори, треньори и всякакви други и всички казват, че сезонните карти не важат за мачовете в европейските турнири...
Аз пък съм точно от фен-клуба и ти казвам че важат
Е ако отиде с картата на Барселона-Милан може и да не важи