Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
dindan написа:MOREE написа:sandi74 написа:Успех на Лудогорец.
.....................................
Що обиждаш и псуваш като каруцар,човека си има предпочитания.
А тая тема ден преди мача няма да я намеря къде е , много рано сте я пуснали.
dindan написа:Значи ти е хубаво да ти каже някой "я си....................."?
Човека си казва мнеие без да псува и провокира тоя го псува.
ogrizko написа:dindan написа:MOREE написа:sandi74 написа:Успех на Лудогорец.
.....................................
Що обиждаш и псуваш като каруцар,човека си има предпочитания.
А тая тема ден преди мача няма да я намеря къде е , много рано сте я пуснали.
и това лошо ли е? ...още по-добре да си коментираме главно нашите тук, че не ми се четат страници малоумщини ...ей го тоя санди74 постоянно примерно влиза да се заяжда и да провокира ....аз лично го възприемам като табуретка и му обръщам нулево внимание, както и на другите подобни между впрочем ...обаче някои се връзват и се почва ....апелирам на подобни провокативни и целящи да дразнят мнения изобщо да не се обръща внимание! то човека си пише, щото има кой да му се връзва ...така че с наша помощ сам ще си млъкнено все пак различни характери де, не мога да контролирам другите какво да правят .....в крайна сметка както казах преди 5 реда - още по-добре, че няма да се намира темата
![]()
![]()
dindan написа:Значи ти е хубаво да ти каже някой "я си ........................."?
Да си кажа и аз мението за мача:
Като ги гледах с нашия Дунав само 3 парцала отнесоха,то по логиката с Лудогорец ще са двойно повече ако нямате промени в състава.
anihilator написа:dindan написа:Значи ти е хубаво да ти каже някой "я си ........................."?
Да си кажа и аз мението за мача:
Като ги гледах с нашия Дунав само 3 парцала отнесоха,то по логиката с Лудогорец ще са двойно повече ако нямате промени в състава.
Айде по сериозно Дунав с два удара 3 гола вкараха , да резулата е сериозен но нашите изтърваха много положение с малко повече късмет спокойно можехме да бием в този мач .Тук разбира се не искам да защитавам отбора защото да тотално се изложиха.
Потребители, разглеждащи този форум: Sole, Vladislav и 4 госта