Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Здравейте приятели и съмишленици.След проведената сбирка под надслов "на кисело зеле и ракийка" се обсъди идеята за подмяна на емблемата на Черно море,като на мястото на нищо не означаващата футболна топка,бъде поставена четирилистаната детелина на Владислав и бъде втъкано и червеното на Тича.Нека се върнем към корените си.Тази идея явно е родена в главата на един голям моряк,живеещ понастоящем в Белгия-многоуважаемият доктор Огнян Калинов.ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ЧОВЕК,МАКАР И ЖИВЕЕЩ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ОТ ВАРНА,НЕ СПИРА ДА РАБОТИ В ПОЛЗА НА ЛЮБИМИЯТ СИ КЛУБ.Човека е пълен с превъзходни идеи,но смятам,че по някакъв начин той трябва да оповести какви са следващите му идеи и планове свързани с МОРЕТО.Проводника на идеите му и съмишленик на местна почва е Велико-човека чиято книга за Черно море излиза в края на месеца.Благодаря че ви има!Сега по темата.Завръщането на четирилистната детелина донесе и така нужният ни късмет.Всичко започна на финала за КБ в Бургас и продължи пак там.Мъжеството и себераздаването на момчетата в зелено-бяло няма как да бъде подминато,но свише се появи така необходимата ни доза КЪСМЕТ и аз съм убеден че той пристигна на Лазур заедно с екипите в зелено-бяло изработени в стила на Владислав и окичени с четирилистната детелина.Това драги ми колеги,приятели и съмишленици е отново благодарение на доктор Калинов.За да засвидетелствам моето преклонение ще го наричам отсега нататък с големи букви-ДОКТОРА!!!Нека някой който може да постне идеята за новата емблема,за да могат хората които не са я виждали,да добият представа за какво иде реч.И след това да започнем дискусия,която се надявам да приключи с успешната подмяна на съществуващата.Зная че това е един много дълъг процес,но съм на мнение ,че накрая ще имаме това от което имаме нужда-връзката с историята и харизмата на нашите предшественици.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници.Незнам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Captain Stottlemeyer
icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
...Тогава четирите звезди върху сегашната емблема на "Черно море" означават!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
...Тогава четирите звезди върху сегашната емблема на "Черно море" означават!?...![]()
Четири титли.Но какво общо има с темата?Човека говори за вкарване на детелина и червено..
Според мен идеята не е лоша ама резултата който се вижда на шалчетата на д-р Калинов не ме кефи хич (иначе респект за този човек).
Трябва някой по добър дизайнер да я барне и може да се получи
.
Аз имам една идея когато имам време трябва да се хвана да я начертая на корела и да я постна да я видите.
Трябва някой по добър дизайнер да я барне и може да се получи

Аз имам една идея когато имам време трябва да се хвана да я начертая на корела и да я постна да я видите.
Никога не съм харесвал емблемата ни -- абсолютно безлична и в цветовете на градския ни съперник. Добре е да се направи връзка с ръководството и да се обяви конкурс (със символична награда), така хората с професионални умения в тази насока биха могли да помогнат (с нулеви разходи от страна на клуба). Хубаво е да има вплетени идеи /нюанси от Тича и Владислав, но новата емблема според мен трябва да е нещо ново (не детелина с малко червеничко). Задължително е зеленото да преобладава, това е нашия цвят.
5 човека -5 мнения,типично за нас.Спокоен съм,няма да се променя емблемата.Никога няма да има консенсус 

Onq написа:5 човека -5 мнения,типично за нас.Спокоен съм,няма да се променя емблемата.Никога няма да има консенсус
Абсолютно!

-
- Контакти:
Емблемата си е супер. Тя отразява традициите. Все пак заради нея исторически възниква и прозвището ни "моряци" - синьо бялото рае. Владислав и Тича са част от нашата история...НО НЕ СА Черно Море!!! Ние сме фенове на Черно Море, на моряците, не на първооснователите. Цветовете на Владислав са и наши основни цветове. Всеки клуб има някаква странност с която се горее, нали? ТОВА Е ИСТОРИЯ! При нас тази странност се отразява в зелено-белия екип и синьо-бялата емблема. Нима Ювентус повдига въпроса да си върне розовите титулярни екипи? Защото една грешка на куриери е изпратила при тях черно-белите на Нотс Каунти
.....или Спортинг? Спортинг не е бил зелено-бял....екипите им ги подарява Селтик!

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Всичко трябва да си го направите внимателно, за да не стане като при нас - не ми харесват клоните около емблемата, за да стане юбилейна, че жълто-червен екип върнаха.
Всеки клуб си има своя история и на даден етап някой му променя емблемата.
Успех,... отивам да търся в гардероба къде съм сложил вашата значка, която имам от следването ми във Варна.
Всеки клуб си има своя история и на даден етап някой му променя емблемата.
Успех,... отивам да търся в гардероба къде съм сложил вашата значка, която имам от следването ми във Варна.