Пак се заяжда журналистче с Черно море, поредния болен мозък

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Пак се заяжда журналистче с Черно море, поредния болен мозък

Мнениеот ludiq1913 » 22 юли 2009 12:21

Черно море – повече желание и по-малко възможности
Сря, 2009-07-22 12:06

Варненци нямат отбор нито за Европа, нито за битка за титлата

Всичко, което се случва в Черно море, е много хубаво не само за клуба, но и за българския футбол изобщо. В последните 3 сезона на сцената се появи нов много сериозен играч, който е амбициран да оспорва завоюваните позиции от ЦСКА, Левски и Литекс. Варненци с всяка изминала година имат все по-високи амбиции и това засилва конкуренцията на върха. Колкото повече такива клубове, толкова по-добре. На „Тича“ в момента се подвизават футболисти с добри визитки, играчи, които са способни да генерират сериозен интерес от страна на феновете, и това определено е знак за повишено внимание около отбора. Напоследък твърде много взе да се говори, че „моряците“ са конкурент за шампионската титла и могат да водят равна битка с ЦСКА и Левски. Наред с това на тях им се приписват, а и те сами си създават високи очаквания за мачовете от турнира Лига Европа. Всичко това е много хубаво, но за съжаление няма нищо общо с реалността.

На „Тича“ показаха

голяма неподготвеност

с изхвърлянията, че с тим като Искра-Стал няма да имат никакви проблеми и че всичко ще бъде решено още в първия мач на българска земя. Това си е пълна аматьорщина като подход.

Колкото и да е симпатичен, Черно море е никой в Европа и не е редно точно този отбор да тръгва с голяма кошница. Закъдето и да било. Двата мача с Щутгарт преди година явно са позаблудили доста играчи, треньори и може би ръководители на „моряците“. Истината е, че подобни двубои, които са близо до подвига, са способни да направят и доста по-слаби тимове. Просто понякога се натрупват съвкупност от благоприятни обстоятелства и нещата се получават. Затова и често ставаме свидетели на изненади на мачовете от евротурнирите, където предварително соченият за абсолютен фаворит отбор бива елиминиран. Нерядко пръст в това имат и букмейкърски манипулации, но понякога става въпрос за огромна доза спортен шанс. Това в крайна сметка е част от играта.

В Черно море доста

са си повярвали

А това е вредно. Много вредно. Защото приземяването е по-болезнено. И нищо чудно то да се случи още на реванша с Искра-Скал и тогава на „Тича“ да се плеснат по челата, така както направи Тодор Батков при последните евроучастия на „сините“ откриватели на екзотични дестинации. За да избегнат случилото се с Левски, във Варна трябва да я карат малко по-спокойно, по-кротко, без лозунги и фанфари. Синдромът "Батков" не е за препоръчване като модел на поведение. А той като че ли е обхванал голяма част от играчите на Никола Спасов.

Наскоро чух звездата на отбора Сашо Александров да критикува тези, които отписват Черно море срещу ПСВ и да казва, че отборът му има голям шанс срещу холандците. Хубаво е да имаш самочувствие, но първо трябва да направиш нещо. А Черно море досега не е направил нищо забележително. Нито в Европа, нито в България. Така че отрезвяването ще е в плюс на отбора. Летенето в облаците едва ли ще превърне мечтите в реалност. Ако не вярват, освен Батков могат да попитат и Гриша Ганчев.

Обективният анализ изисква да се отчетат няколко факта, които са подминавани с лека ръка и малцина ги вземат под внимание. Редно е да се отбележи, че прекалено раздутият медийно отбор на Черно море е съставен от половин дузина нежелани на „Армията“ футболисти. Или ако трябва да бъдем по-точни, от резервите на резервите в ЦСКА. В това число влизат набеденият за голям нападател Мирослав Манолов, свършилият за футбола Здравко Лазаров, вечната надежда Георги Илиев, нямащият нищо общо с футболната игра Даниел Георгиев, тичащият като муха без глава Йордан Юруков, третият вратар на ЦСКА и изпадащият във Втора румънска дивизия Отопени Илко Пиргов... Разбира се, и Милен Петков, който играе футбол на ходом.

Отборът на Черно море е далеч от модерния футбол. Там всичко се върти около един играч – Александър Александров-Кривия. Той е нещо като треньор на игрището, иска всичко да минава през него и се вживява в ролята на ненадминат герой по родните терени.

Усилията на ръководството на Черно море са похвални. Хората дават пари, опитват се да правят нещо, но отборът им още не е готов както за битка за титлата, така и за постигане на нещо значимо в Европа.
]
"Меридиан мач"

http://www.sport1.bg/sport1/node/143515

Интересно дали не е онзи Георги Атанасов, тъй като това е лепнато в кирливия му сайт, но пише Меридиан Мач, който и да е щом го е срам да си сложи името зад некадърния си коментар е ясен що за стока е

stg333
Контакти:

Re: Пак се заяжда журналистче с Черно море, поредния болен мозък

Мнениеот stg333 » 22 юли 2009 12:29

не съм фен на Черно море, но наистина статията е много заядлива, да резултата не е разгормяваш от първия мач но това не е повод да се пишат подобни неща, в интерес на истината мача на Левски беше ясен и нямаше смисъл да се дава но е тъпо че няма да дават мача на морето.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 юли 2009 12:31

Който е автор на тази статия,е пълен кретен и малоумник.Защо не си напише името,ако вярва на простотиите си,тъпанара нащастен :!: :!:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 22 юли 2009 12:34

stg333 написа:не съм фен на Черно море, но наистина статията е много заядлива, да резултата не е разгормяваш от първия мач но това не е повод да се пишат подобни неща, в интерес на истината мача на Левски беше ясен и нямаше смисъл да се дава но е тъпо че няма да дават мача на морето.

Защо мислиш, че това е излязло в един от най-тиражираните спортни вестници ден и половина преди важния мач с Исра Стал, просто целта е по някакъв начин да се вкара напрежение в отбора преди този мач, не стига че имаме проблеми с контузени важни играчи, а и тези глупости които ги пише този наистина ограничен журналист ако го мисли това наистина, но според мен иска да се провалим и сигурно иска да повлияе това негативно на нашия отбор

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 юли 2009 12:39

ludiq1913 написа:
stg333 написа:не съм фен на Черно море, но наистина статията е много заядлива, да резултата не е разгормяваш от първия мач но това не е повод да се пишат подобни неща, в интерес на истината мача на Левски беше ясен и нямаше смисъл да се дава но е тъпо че няма да дават мача на морето.

Защо мислиш, че това е излязло в един от най-тиражираните спортни вестници ден и половина преди важния мач с Исра Стал, просто целта е по някакъв начин да се вкара напрежение в отбора преди този мач, не стига че имаме проблеми с контузени важни играчи, а и тези глупости които ги пише този наистина ограничен журналист ако го мисли това наистина, но според мен иска да се провалим и сигурно иска да повлияе това негативно на нашия отбор

абе отбора ви е достатъчно сериозен за да се влияе от такива глупости, а аз наистина подозирам легендарния "журналист" ГА за тая статия - просто така ми звучи а и той обича да не се подписва под пасквилите си

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 22 юли 2009 12:44

HenryII написа:Ае стига эанимавахте цяла българия с тоя селски отбор ве!Да , некадърници сте и не сте готови за евротурнирите , скрийте се някъде , че след мача със световнонеизвистния Искра , на мен щеше да ми е неудобно да говоря эа Черно море , бати и наглеците не си видят жалкото подобие на отбор ами скачат тука като бълхи на слонски эадник.

Лапай ми чепа малоумник.Никой не ти е искал мнението. ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 юли 2009 12:47

HenryII написа:Ае стига эанимавахте цяла българия с тоя селски отбор ве!Да , некадърници сте и не сте готови за евротурнирите , скрийте се някъде , че след мача със световнонеизвистния Искра , на мен щеше да ми е неудобно да говоря эа Черно море , бати и наглеците не си видят жалкото подобие на отбор ами скачат тука като бълхи на слонски эадник.

А,бе ти що не се скриеш на сянка,че нещо слънцето яко те е напекло.Нека да отпаднем от Искра,тогава лай като бита мастия.Всъщност,защо като... :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 22 юли 2009 12:59

После да не викаш ''Ох Бате що ме Жилна и Баку'' :lol: заедно с гаргите фенове на левски от радио гонг ще осмърдите целия свят 1 месец колко сте мизерни, той Томислав Русев поне е малко реалист и си казва, че когато Левски играе трябва да се трепери дори и от по-малки отбори от Сант Жулия, а ти първо си гледай твойто отборче после се занимвай с другите
Последна промяна от ludiq1913 на 22 юли 2009 13:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 22 юли 2009 13:04

Лол... абе момчета къде са ви главите??? Какво се впрягата на глупостите написани в "Меридиан мач" при положение, че драскачите в този "вестник" нямат нищо общо с журналистиката???? В случай, че не знаете "Меридиан мач" е жълт спортен вестник!!! Това е все едно да четете "Уикенд" или "Шок" и да вярвате на написаното!!! Е ако сте толкова малоумни да вярвате на такива глупости - ваша воля. Но не сте, така че приемете всичко с усмивка и необръщайте внимание!

И пак да повторя: занапред видите ли нещо подобно написано в "Меридиан мач" изобщо, АМА ИЗОБЩО не му обръщайте внимание и не го взимайте присърце, защото това е жалко подобие на медия и е типичен ЖЪЛТ СПОРТЕН ВЕСТНИК!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”