Станаха ясни евентуалните съперници на Черно море в третия квалификационен кръг на Лига Европа:
Черно море е сред непоставените в група 2 и евентуални съперници на „моряците” са:
ПСВ Айндховен
Олборг – Славия Сараево
Апоел Тел Авив
Металург Донецк – МТЗ-РИПО
ПАОК
Хич да не е, можеше къде къде по-лошо...
Евентуалните противници не звучат лошо.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ticha.ultras
- Контакти:
- vladitol
- Контакти:
Re: Евентуалните противници не звучат лошо.
Жребия е добър можеше много по труден 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Не слагайте тигана,рибата е още в морето!Нека първо минем този кръг,после ще му мислим,макар и слаби ,физически са доста добре молдовците,нека не ги подценяваме !

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
а ако евентуално победите един от тези съперници какво става?в групите ли влизате или има оше предварителни кръгове?
Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...
Всичко като че ли ще зависи от жребия, все пак едно е да се падне ПСВ или ПАОК и друго Олборг/С.Сараево. Но кой знае, във футбола всичко е възможно пък и нека първо Черно море да преодолее Искра, че 1:0 е много несигурен резултат.
RedeviL написа:Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...
Ще Ви видим и на вас посраните задници ,в края на месеца!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
ncbs написа:RedeviL написа:Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...
Ще Ви видим и на вас посраните задници ,в края на месеца!
Ще поживеем и ще видим

Последна промяна от RedeviL на 17 юли 2009 11:17, променено общо 1 път.
С тая игра снощи е много съмнително дали изобщо ще прескочат в следващия кръг, а оттам нататък според мен, тези противници са непреодолими за "Черно море" ....
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
RedeviL написа:Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...
Първо погледни кой беше по-трагичен в първенството ни и колко точки спечелехте срещу първите 5 отбора и тогава давай оценки мислиш ли ще сте подобрили с нещо в играта си.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?