И дано съдията пак не предреши мача в полза на противника, както мача с Литекс

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
fire написа:Дано не съм прав, но вчера Камбуров получи петия си жълт картон?
Ако наистина е така, в този мач можем да се надяваме на равен или на уникален късмет, за да се поздравим с победа!
Вчера за кой ли път се видя, че класата в клуба ни за жалост се казва Мартин Камбуров! Този факт беше подплатен и с редицата НЕПРОСТИМИ ПРОПУСКИ на много от останалите ни играчи, които ако бяха реализирани дори наполовина, мача ни с Марек щеше да бъде спечелен с изразителен резултат в наша полза и то с над 4-5 гола!
Това ни е дереджето в момента и няма нищо срамно да си го признаем!
Черно Море в момента отново играе доста печеливш футбол, разполага с малко по-класни играчи от нашите и ако Камбура е наказан, ще ни е много трудно да ги бием, дори и пред факта, че в историята си, варненци имат едва една победа над нас(тази пролет)за която всички знаем поради какви причини беше постигната!?..........САМО ЛОКО!
ogrizko написа:Все ми е тая, че в Пловдив ни е най-трудно да гостуваме, определено играем добре като гости напоследък и се надявам да го докажем като игра и резултат в тоя мач![]()
orlando7 написа:ogrizko написа:Все ми е тая, че в Пловдив ни е най-трудно да гостуваме, определено играем добре като гости напоследък и се надявам да го докажем като игра и резултат в тоя мач![]()
Абе истина е че съдийте режат Ч.море,ама и най-много ревете като вдовица!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта