А НАПАДАТЕЛ ЩЕ ИМА ЛИ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
А НАПАДАТЕЛ ЩЕ ИМА ЛИ
ВСИЧКО Е ДОБРЕ НО НАПАДАТЕЛ НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ КОЛЕТО ЧЕ В АТАКА НЕ ВИЖДАМ НЕЩО ДОБРО.НЯМАМЕ ТАРАН МИРО НЕСТАВА КАКАЛОВ Е ЗА 25 МИНУТИ ЛАЗАРОВ И ТОИ ТАКА ЧР НЕ ВИЖДАМ НИЩО ДОБРО В НАПАДЕНИЕ
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Re: А НАПАДАТЕЛ ЩЕ ИМА ЛИ
Не следя отбора ви чак толкова отблизо, но Миро Манолов ми се струва наистина не лош играч 

MOREE написа:ВСИЧКО Е ДОБРЕ НО НАПАДАТЕЛ НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ КОЛЕТО ЧЕ В АТАКА НЕ ВИЖДАМ НЕЩО ДОБРО.НЯМАМЕ ТАРАН МИРО НЕСТАВА КАКАЛОВ Е ЗА 25 МИНУТИ ЛАЗАРОВ И ТОИ ТАКА ЧР НЕ ВИЖДАМ НИЩО ДОБРО В НАПАДЕНИЕ
съжалявам че трябва да те разочаровам ама смятам че Лазаров е така наречения нападател ..

Ами уж се чакаше до края на седмицата класен нападател-чужденец и се водели разговори с български такъв.ама не знам,края на седмицата иддва,ще видим за какво е ставало въпрос.Но мисля,че с едно сработване между Лазаров и Миро и Юрука вляво сме си добре.Но все пак ако има наистина някой класен да се вземе,няма лошо 

За вас моряци ний живеем...
LUDAKIS написа:MOREE написа:ВСИЧКО Е ДОБРЕ НО НАПАДАТЕЛ НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ КОЛЕТО ЧЕ В АТАКА НЕ ВИЖДАМ НЕЩО ДОБРО.НЯМАМЕ ТАРАН МИРО НЕСТАВА КАКАЛОВ Е ЗА 25 МИНУТИ ЛАЗАРОВ И ТОИ ТАКА ЧР НЕ ВИЖДАМ НИЩО ДОБРО В НАПАДЕНИЕ
съжалявам че трябва да те разочаровам ама смятам че Лазаров е така наречения нападател ..все пак моето мнение не е окончателно нали .. ама аз поне така разтълкувах действието на ръководството ... иначе споко и така ше постигнете много черно море са силни иии тази година мисля че ще отпрашите пред левски и цска
УСПЕХ В ЕВРОПА И В ПЪРВЕНСТВОТО !!
Благодарско,за добрите думи LUDAKIS.И ние го искаме това,но Божа работа.Успехи и на вас.
Само Черно море.
- Ticha
- Контакти:
Трябва да вземем някой. Само с Миро няма да стане. 

- Sagittarius
Дайте време на Здравко Лазаров!От 1 полувреме ли вече го зачеркнаха някои?Май забравихте,че цяла есен носеше ЦСКА на гърба си сам?Сега не е във топ-форма,но до месец ще бъде!А Миро Манолов е най-добрия нападател в България,просто не може сам,има нужда от помощ и Здравко ще му я окаже.Не щеме печки Уилям ли бил там къв е,като сме го поканили да е оставил офертата на Порто и да е дошъл,като се е правил на тарикат да си стои сега в Пасош де Ферейра!Миро Манолов-Здравко Лазаров и отзад Юрука,от това по-силно нападение не може да има.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Дайте време на Здравко Лазаров!От 1 полувреме ли вече го зачеркнаха някои?Май забравихте,че цяла есен носеше ЦСКА на гърба си сам?Сега не е във топ-форма,но до месец ще бъде!А Миро Манолов е най-добрия нападател в България,просто не може сам,има нужда от помощ и Здравко ще му я окаже.Не щеме печки Уилям ли бил там къв е,като сме го поканили да е оставил офертата на Порто и да е дошъл,като се е правил на тарикат да си стои сега в Пасош де Ферейра!Миро Манолов-Здравко Лазаров и отзад Юрука,от това по-силно нападение не може да има.
Грешиш! И друг път съм ти казвал, че и аз харесвам Миро, но не може "най-добрият нападател в България" да вкара само един гол за целия пролетен полусезон. Каквото и да си говорим, истината е една: на всяка цена трябва да вземем таран и десен бек! В противен случай ще берем големи ядове. А за Здравко Лазаров съм напълно съгласен с теб. Трябва му още малко време.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Maurice Greene
- Контакти:
към днешна дата, десния бек ми се вижда най-належащ. Защото на Мишката му нямам много доверие. В нападение и с тези футболисти да останем, няма да е такъв проблем. Очаквам голямо израстване от Гошо Какалов през този сезон. Поне това си е мое лично виждане.
Не забравяйте че Здравко Лазаров беше контузен и все още не е в оптимална форма.По думите на Кольо сме взели страхотен играч,на когото му трябва съвсем малко време за да влезе в час.Нямам в предвид ,,час пик"
.А и повечето от нас го помнят как правеше защитите за смях.Същото се отнася и за Кака.Дойде с контузия и не можа да навлезе в оптимална форма.И въпреки това вкара решаващи голове.И тези двамата,заедно с неуморния Миро си мисля че са достатъчна заплаха за вратарите срещу които ще играем.И малък Тошко на скамейката,срещу някои по-слаби отбори да отменя титулярите за почивка+младия Ангелов-новата ни надежда,си мисля че не изглеждаме зле.А като към цялата горе изброена нападателна мощ прибавим и супер креативните ни халфове-Данчо,Жоро,Алекс се получава нещо доста заплашително за противниците ни.Не мислите ли?Аз имам доверие на Кольо.овека определено знае и две и двеста.Видяхме колко успешно се справи в отсъствието на двама от много добрите ни играчи.Визирам Пери и Рикардо.Всички предричаха пълен провал през пролетта,имам в предвид черноморци,но видяхте какво се получи на края.Медали!А сега с този потенциал който притежавахме по принцип,Колето прибави и качество от висока класа в лицето на Здравко и Адемар.Аз съм спокоен.За вас не знам.Но като гледам какво правят основните ни конкуренти за призовите места,започвам да си мисля че макар и малко рано,имаме вече сериозни шансове за титла още тази година!А защо не и пробив в Европа?

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!