По-добре щеше да е, ако играем на естествена трева за "Лига Европа", откровен е нападателят
Йордан Юруков започва новия сезон с гол за 1:1 в контролата с Левски. Данчо, който беше голмайстор на моряците в "А" група в най-успешното им първенство - 2008/2009, е един от тези, на които феновете възлагат надежди да донесат и титлата на "Тича".
Голмайсторът на Черно море Йордан Юруков не пропусна възможността да се разпише във вратата на Левски във вторник на Герена
- Данчо, коментарът ви за спаринга с Левски?
- Добър и полезен мач за нас. Играхме правилно, записахме и добър резултат.
Като старт не е зле. Времето ще работи за нас
- При гола, който вкарахте, бяхте като хищник, дебнещ жертва.
- По-голямата работа свърши Даниел Димов, който надскочи вратаря и отклони топката с глава. Аз имах късмет, че бях добре пласиран, връхлетях върху кълбото и нямаше как да сбъркам.
- Малко по-рано също можехте да вкарате?
- Миро ми подаде, но топката бе хлъзгава и дойде дълга. Аз пък и за момент се спрях, защото помислих, че съм в засада.
- Със Здравко Лазаров сте на един и същи пост. Как ще се разбирате?
- Видяхте, че срещу Левски си сменяхме местата в атака. Не е проблем да го правим и в официалните мачове. С футболисти като Здравко всичко става по-лесно на терена.
- Кой от двамата ще бие фауловете?
Продължава тук
Черно море върви към златните медали
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- hide_and_seek
Re: Черно море върви към златните медали
ZYKLON написа:Черно море,заедно с Литекс и Берое са най-неприятните отбори в България.За щастие друг такъв-заводския отбор от Бургас,вече е в историята.
ZYKLON,що не евеш у гъзо ,добитък кух!

Браво, за думите на Данчо,такова самочувствие се иска от всички играчи!

ПП:Черно море извади адски късмет с привличането на Юрука,миналата година,страхотен играч,Благодарим ти Данчо!

Последна промяна от ncbs на 12 юли 2009 10:44, променено общо 1 път.

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Неприятни са защото трепериш когато играете срещу тях.
На мен Морето са ми много симпатични!
Пожелавам им успех! Ще се радвам да влязат в групите на ЛЕ. Дано всички български отбори направят нещо запомнящо се тази година! За златни медали ще е много трудно, но не е и невъзможно. Всички помним какво направи Литекс 1998 г. Въпреки всички писания за уговорки, имаха и страхотен състав. Не загубиха от Левски и станаха шампиони. Дано има повече такива отбори, така се вдига класата на първенството! 

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
ZYKLON написа:ncbs написа:ZYKLON написа:Черно море,заедно с Литекс и Берое са най-неприятните отбори в България.За щастие друг такъв-заводския отбор от Бургас,вече е в историята.
ZYKLON,що не евеш у гъзо ,добитък кух!![]()
![]()
Браво, за думите на Данчо,такова самочувствие се иска от всички играчи!![]()
ПП:Черно море извади адски късмет с привличането на Юрука,миналата година,страхотен играч,Благодарим ти Данчо!
Което на български означава?
Няма как да разбереш "добитък кух",обяснява всичко!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
- МироСлав Велев
- Контакти:
ZYKLON написа:Черно море,заедно с Литекс и Берое са най-неприятните отбори в България.За щастие друг такъв-заводския отбор от Бургас,вече е в историята.
Какво ти пречи БЕРОЕ, Бастун

На Майка ти пИтката

МЕРСИ

СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
много хубави думи на Данчо и не само в това интервю.Винаги ми харесва какви изявления дава,и най-важното,че на терена го показва.Много ме развълнува с думите си,че тук на Тича получава всичко,което иска от футбола и че е щастлив тук.И това не го казва само той,а и повечето ни футболисти,което е една предпоставка да показват и играят красив и успешен футбол,и да вървят все нагоре.
А за Циклона естествено,че ще сме му неприятни.Все пак не сме от онези отбори,които да лягат на силните и да идва тук да си пие бирата спокойно,отбора му да победи без дори да се напрегне и да си ходи с мисълта,о колко сме велики.Без значение от кой отбор е,това се отнася и за левски и за цска
А за Циклона естествено,че ще сме му неприятни.Все пак не сме от онези отбори,които да лягат на силните и да идва тук да си пие бирата спокойно,отбора му да победи без дори да се напрегне и да си ходи с мисълта,о колко сме велики.Без значение от кой отбор е,това се отнася и за левски и за цска

За вас моряци ний живеем...
- waFry BSFC
- Контакти:
Данчо е страхотен ! Относно онзи ФЕН на лефски или цесика естествено ,че ще сме ви омразни и все повече ще ви бъдем .. !
ТИЧА ДО ГРОБ !

Само така Данчо то се вижда в кой отбор дават най-голям шанс да развиеш футболните си качества.В морето стана не само един от основните играчи,но и голмайстор на отбора дано още дълго да ни радва и да стане зелено-бял шампион!!! 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Алекс и Кольо Спасов,също говорят подобни неща.Това показва самочувствие и вяра в собствените възможности.А това са неща които са изключително важни и до преди две години,ние ги нямахме.С назначаването на Кольо и трансфера на Алекс,нещата започнаха да се нареждат.Този отбор ще върви напред,и е нормално да притеснява не само родните''грандове'',а и техните псевдофенчета.Защото трезвомислещите фенове,искат да има повече добри и стойностни отбори в България,защото по този начин има силна конкуренция и нивото на футбола се вдига.А кой ще спечели шампионата,божа работа.Аз естествено съм за моряците.
Само Черно море.