Старши треньорът на Черно море Никола Спасов и един от капитаните на тима Станислав Стоянов бяха категорични, че скоро "Морето" може да триумфира с шампионската титла. "Рано или късно Черно море ще е шампион. Дали с мен като треньор или с тези футболисти, е редно отборът да стане първи. По-малко от бронз догодина ще е провал за нас, тъй като търсим максимума", каза Никола Спасов. "Защо не? Ние се развиваме и имаме страхотна организация. Лично за мен приоритет е представянето ни в Лига Европа. Това е най-важно. Колкото по-напред стигнем, толкова по-добре за Черно море", коментира пък Станислав Стоянов. На въпроса към Никола Спасов какви са амбициите на "Черно море" в Лига Европа, специалистът отговори: Да не избързваме. Има преварителни кръгове и ако се преминат, влизаме в групите. Който и да е отбор, ако влезе в груповата фаза на турнира има шанс за трофея. Мечтая за финал в Лига Европа", разкри Никола Спасов. Според него даден чужденец може да бъде привлечен само ако или поне е наравно с български играч. "Или трябва да е със същите качества или да е с ниво нагоре. Във всеки друг случай тръгват спекулации", завърши Спасов.
Това интервю Кольо го даде по Ринг.тв хареса ми,че говориха със самочуствие типично за отбор които си постовя високи цели.Всички моряци искаме скоро да се сбъднат думите му.
Спасов:Рано или късно Черно море ще е шампион
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Спасов:Рано или късно Черно море ще е шампион
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Спасов:Рано или късно Черно море ще е шампион
По-скоро късно ако ме питате, въпреки че като цяло Ч. Море най-много ми допада като моментна игра от БГ отборите.Все пак довечера ще ги видиме на живо - дано стане добър мач 

ами няма лошо, няма причина да не станете шампиони , нищо не ви лиспва освен самочуивствие
stg333 написа:ами няма лошо, няма причина да не станете шампиони , нищо не ви лиспва освен самочуивствие
Самочуствие се гради с победи и добри игри срещу водещите отбори което в последните години демонстрират нашите играчи така,че не виждам,защо да нямат самочуствие.
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Самочуствието нестига за да станеш първи
Тряят класни играчи, обаче никой не иска да се бръкне по навъртре 

Боже.боже,гледам и не вярвам на ушите си !
САМО СПАРТАК ВАРНА
В, някой друг живот!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:В, някой друг живот!
Не напротив скоро ще е много боли,но Черно море ще печели и ще решава титли.
more написа:hlucho написа:В, някой друг живот!
Не напротив скоро ще е много боли,но Черно море ще печели и ще решава титли.

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- Sagittarius
Че ти вече знаеш как решаваме титлите или тупалката на Юрука не беше фаталния акорд за изтърваната титла този сезон?Гледайте си сметта,това бих ви казал.Ние много добре знаем към какво сме се устремили и как да го постигнем.Акъл за нашите цели не давай.Като нищо можем да сме шампиони,вие сте класа под Левски,а от нас....вие ни взехте 1 точка в преките двубои,а ние от вас-4.Така,че ако не бяха серията купени мачове знаеш ли кога щяхте да сте 2-ри?Друг път,ние бяхме.Да не допускаме загуби като тая в Петрич и сме готови за титлата,видяхме и,че Левски не е нищо особено сега,дори и с Бардон в отбора.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...