Черно море - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Локо Пд

Мнениеот ogrizko » 20 авг 2014 07:06

Хайде, нов треньор, нов късмет! Надявам се вече на първа победа с този сезон ...и да успеем да се изправим най-сетне като игра и резултати под ръководството на Мастиката! 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Черно море - Локо Пд

Мнениеот drughi » 20 авг 2014 08:58

90% от случаите отборите с нов треньор побеждават в първия мач. Аз обаче се надявам, този мач да е извън тези 90%.
1:1 е моята прогноза. Успех на "Морето" след събота ;)
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 авг 2014 10:08

Мисля, че ще победим! След като го няма НАГЛИЯ и концепцията му за ритане нагоре, блъскане и центрирания, неща подходящи за анти-футболисти където нашите играчи не се вписват...си мисля, че ще победим. :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 20 авг 2014 10:16

Почти всички досегашни точки на противника са плод на луд късмет, който все някога ще свърши. Така че твърда 1-ца!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 авг 2014 10:29

Труден мач се очертава, да не се заблуждаваме. Слави е наказан, което означава, че един измежду Живко или Станчев ще партнира на Котев. Остава си проблема с дясното крило, а и нападателите ни никак не са убедителни -- яловия Божилов, Миро в ужасяваща форма и недоказания Петков. Дано съумеем да победим и да скокнем до 11-то място.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 20 авг 2014 10:36

Мъчна победа за Колю Мастиката в поредния му дебют на Тича.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 авг 2014 10:38

Проблеми с дясното крило? Няма такова нещо....
------------------------Китанов-------------------------
Сашко--------Станчев------Котев----------Венков
-----------Паланков--------Дани Г-------------------
Коконов---------------------------------Д.Атанасов
----------------------Расим-----------------------------
---------------------Божилов--------------------------

Това е отбора! Курьор изобщо да не е в групата, не знам как е Райков, а Миро най-добре да носи водата. Напред за четата на Кольо!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 авг 2014 10:47

Коконов, макар и десничар, не се чувства комфортно отдясно. Божилов не ми вдъхва доверие като нападател, но изглежда най-добрата опция като гледам останалите.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 авг 2014 10:54

Моля ти се, няма да изтрая още един мач с Миро отпред, или пък със Стенио и Курьор в 11-ката. Коконов и с патерица да е повече ще играе от Курьорското недоразумение. Изобщо - съвет към Кольо, за доброто на отбора тези 2 абсолютни недоразумения дето ги домъкна НАГЛИЯ - веднага АУТ!!! Божке, единия в топката се спъва, другия няма верен пас напред и губи всяко 2-ро единоборство.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 авг 2014 10:57

Аз си мисля, че Кольо ще върне Дани като дясно крило... Включи се много добре срещу Лудогорец там, но аз лично предпочитам да го виждам в средата на терена. Също така ми се струва, че няма да рискува с Расим в стартовия състав (макар и риска да е оправдан, пък и феновете ще му простят, ако не се получи).

Върни се в “Черно море”