Константин Баждеков:Алекс и Макриев не са затворена страници

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Константин Баждеков:Алекс и Макриев не са затворена страници

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 01 юли 2009 19:03

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че Александър Александров-Алекс и Димитър Макриев не са затворени страници за сините. Както е известно, капитанът на Черно море и националът са сред най-желаните от Левски за новия сезон. Баждеков изказа съжаление, че с тези въпроси се занимава главно собственикът на сините Тодор Батков.
"Работи се по селекцията, но както и в началото казахме, първо трябва да продадем някои играчи, за да вземем нови. За да има нови, трябва да се прибегне до продажба или преотстъпването на някои играчи. В тази посока, нещата все още не се развиват бързо. Успяхме да продадем Миро Иванов на Монтана и Иво Михайлов на Чавдар (Етрополе). Ники Димитров в Стяуа? Мисля, че това е по-скоро медиен шум. Макриев и Сашо Александров не са затворени страници, но аз не съм много запознат. За съжаление с тези неща се занимава лично г-н Батков, който и без това има много работа. Стигна се до там, че лично собственикът да се занимава с тези преговори. Все пак става въпрос за сериозни трансфери", каза Баждеков в интервю за сайта gong.bg.
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Константин Баждеков:Алекс и Макриев не са затворена страници

Мнениеот durex » 01 юли 2009 19:22

Бля бля бля бля бля празни приказки на вятъра едно и сащо говорят.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юли 2009 19:24

Приятелю,не бъркай пак в раната на сините.Не ги травмирай още,4eRn0m0r4y.
Само Черно море.

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 01 юли 2009 19:33

Нека да им влиза по-тежко и по-тежко garfild8 :lol: :lol: :lol:
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 01 юли 2009 20:04

Кое ще ме травмира? че няма да подпишем с Алекс...явно сте доста комплексирани за да очаквате това нас да ни травмира
Истината е, че не даваме пари и това е.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юли 2009 20:15

Enravota написа:Кое ще ме травмира? че няма да подпишем с Алекс...явно сте доста комплексирани за да очаквате това нас да ни травмира
Истината е, че не даваме пари и това е.

:P Доста сини фенове,мечтаят за Кривия.Затова се шегувам.А истината за парите е ясна отдавна и затова съм спокоен че Алекс остава при нас.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юли 2009 21:11

garfild8 написа:Приятелю,не бъркай пак в раната на сините.Не ги травмирай още,4eRn0m0r4y.

много си повярвахте нещо :?: :?: откъде това самочувствие без покритие при вас :?:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 юли 2009 00:19

ЕМИЛ написа:
garfild8 написа:Приятелю,не бъркай пак в раната на сините.Не ги травмирай още,4eRn0m0r4y.

много си повярвахте нещо :?: :?: откъде това самочувствие без покритие при вас :?:

Ти добре ли си? Говориш за самочувствие без покритие на най-стария Български отбор ?!! Тази година ще ви шушоним и в Шопландия и във Варна, а и където ви сварим!!! Сваляйте гащите още отсега.
Ай със здраве.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 юли 2009 13:35

Зелен,остави го.Тяхното самочувствие е без покритие,а не нашето.Ние сме спокойни преди ЕКТ и вярваме в отбора си,а сините се тревожат да не стане инфекция,като с три отбора в последните две години.Това е голямата разлика между нас и тях.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”