Ademar deixa o ABC e vai jogar na Europa
26/06/2009 | às 16h35
Lateral vai atuar no futebol búlgaro, no Cherno More Varna
http://www.abcfc.com.br/noticias?noticia=1159
евентуалното ни ново попълнение,ляв бек,който поне на клипчето изглежда доста добре.Да видим дали това ще е новия ни ляв бек и дано се окаже по-добър от Периш.
Адемар- http://www.wfamabrazil.com/site/?pagina ... ar-lateral
ново попълнение
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ново попълнение
За вас моряци ний живеем...
Re: ново попълнение
Брато, темата съм я развил в темата за трансферите.... е подробности.
greenpeak написа:Брато, темата съм я развил в темата за трансферите.... е подробности.
да и от теб взех инфо,но все пак там темата не се вижда много,а и така да е по-актуална,не д а се ровим в стари теми,за да откриваме по нещо ново.А и както виждаш в гонга се пише предимно за левски и цска,но това е друга тема.
- ChernoMore
- Контакти:
и аз съм ЗА да се пишат нови теми за евентуално попълнения
е то все още е не официално наш футболист,но все пак е нова новина около нашия клуб и мисля,че заслужава внимание и въпреки,че тези клипчета са само една малка извадка от играта на даден футболист и не дават много реална представа за даден футболист,все пак си мисля,че това което се вижда на клипчетo заслужава внимание.Надявам се Колъо правилно да го прецени и предвид малкото ни или почти никакви контроли,явно в мача с левски на 7-ми ще трябва да го преценява,както и датчанина.
- Sagittarius
Естествено,че съперник като Левски е идеалния тест за тях.Огънат ли се пред устрема на подуенци-мекушави са,ако пък не покажат футболни умения-изобщо нямат място.Играят ли на ниво-идеални са,все пак именно Левски ще ни е от основните съперници в А група и от тези отбори срещу които обикновено някои гълтат гипса.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Една контрола имаме,но каква.С шампиона Левски.По-сериозен съперник едва ли може да намерим,така че това си е изключителен шанс,новите да се покажат пред Кольо и феновете на тима.И затова е прав Стрелеца,че това е идеален тест за новите играчи.Изключвам Електричката,тъй като го знаем прекрасно,а и той подписа с Черно море.
Само Черно море.
- Maurice Greene
- Контакти:
все си мисля, че на датчанина и на бразилеца все им е тая кои са Левски и едва ли до преди седмица са ги чували. Така че синдрома гълтане на гипса при тях би трябвало да липсва
А пък и за първи мач,поне ще се постараят да направят добро впечатление.Дори и да не знаят кой е Левски,датчанина и бразилеца,бъди сигурен че вече са ги информирали.
Само Черно море.
Maurice Greene написа:все си мисля, че на датчанина и на бразилеца все им е тая кои са Левски и едва ли до преди седмица са ги чували. Така че синдрома гълтане на гипса при тях би трябвало да липсва
Напълно си прав, ако нещо се оплескат просто си е от неможене, а не от притеснение..