"Щастлив съм че направих любимия отбор шампион", призна Александров
Халфът на Черно море Александър Александров категорично заяви, че остава в тима на моряците и през следващия сезон. Кривия бе обект на сериозен интерес от страна на Левски и дори се смяташе за сигурно ново попълнение на сините. Сега обаче той мисли само за подготовката на Черно море, както и за важните мачове в Лига Европа срещу Истра-Стал.
Александров все пак не скри задоволството си от спечелената шампионска титла от Левски."Аз никога не съм крил, че този отбор ми е на сърцето и се радвам, че с наша победа над ЦСКА ги направихме шампиони", призна Кривия.
Алекс: Всичко приключи, няма да ходя в Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Алекс: Всичко приключи, няма да ходя в Левски
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Re: Алекс: Всичко приключи, няма да ходя в Левски
Мачкай,АЛЕКС,мачкай.Напред,МОРЯЦИ.
Само Черно море.
- smash_the_reds
То си беше ясно.Пари за играчи в Левски не се дават 

smash_the_reds написа:То си беше ясно.Пари за играчи в Левски не се дават
През цялото време бях сигурен на 99.5%,че Алекс остава на Тича.

Само Черно море.
аз си се надявах да го вземем
ЕМИЛ написа:аз си се надявах да го вземем
Сигурен съм,че си се надявал.Алекс щеше да ви помогне със сигурност.
Само Черно море.
Абе, може би е за добро, че не дойде в Левски.
Алекс е супер играч, обаче щяха да се изпокарат в съблекалнята с Гонзо и с останалите.
Някъде прочетох изказване на Дарко ли беше или на Гаджев, съжалявам, не мога да се сетя сега, но беше миналата седмица. В него се казваше, че отборът е достатъчно добре комплектован и нови попълнения могат и да объркат подреждането.
В крайна сметка, трябва да се съобразяваме с даденостите. Принципно пари, при пари отиват. Затова е и толкова трудно да се проникне в ШЛ. (у нас просто пари нема!:)) И не гледайте Кипър, те са офшорна зона, там кинтите се перат много по-добре, отколкото у нас.
Нека оставим момчетата намира. Да знаят, че се разчита основно на тях. току - виж сътворили некое чудо. Стискам палци!!!
Алекс е супер играч, обаче щяха да се изпокарат в съблекалнята с Гонзо и с останалите.
Някъде прочетох изказване на Дарко ли беше или на Гаджев, съжалявам, не мога да се сетя сега, но беше миналата седмица. В него се казваше, че отборът е достатъчно добре комплектован и нови попълнения могат и да объркат подреждането.
В крайна сметка, трябва да се съобразяваме с даденостите. Принципно пари, при пари отиват. Затова е и толкова трудно да се проникне в ШЛ. (у нас просто пари нема!:)) И не гледайте Кипър, те са офшорна зона, там кинтите се перат много по-добре, отколкото у нас.
Нека оставим момчетата намира. Да знаят, че се разчита основно на тях. току - виж сътворили некое чудо. Стискам палци!!!
vesodoc написа:Абе, може би е за добро, че не дойде в Левски.
Не се сърди, но май стана като в приказката за лисицата и гроздето. Сашо щеше да ви пасне в отбора перфектно, но сори и на нас ни трябва! А иначе ви желая успех в ЕТ.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
Великия Алекс е от тези играчи,които могат да паснат в абсолютно всеки един отбор.Просто защото Кривия е плеймейкър,а всеки отбор трябва да гради игра и има нужда от такъв човек с фантазия,пас и поглед над играта.Оставането на Алекс ни връща вярата,че можем да влезем в групите на Лига Европа.Оставането на Кривия е освен друго и психологически допинг за отбора.Най-общо казано-той е герой,идол-на публика,съотборници,страх за всеки противник!Неслучайно Лотар Матеус нарече Сашо Александров "Българският Марадона"

А някой можеше ли да повярва,че с привличането на Сашо Александров ще направим този удар
?Точния футболист,в точния отбор,точния момент,точния треньор.Просто-съдба!Сашо е роден за Черно Море и за зелено-бялата фланелка 

А някой можеше ли да повярва,че с привличането на Сашо Александров ще направим този удар

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- comandosa1
- Контакти:
Само дето Кривия винаги е казвал кой отбор му е на сърцето и къде би играл когато и да го извикат, това че в момента Левски е на автопилот и няма пари той няма никаква вина. Ама щом си рекъл да, за 2 сезона и на 35 години Кривия е бил роден за Черно Море, евала!