Здравейте съфорумници!
След успешното есенно представяне на Гонзо и отбора... последва предколедна изненада за освобождаване на футболисти, съкращаване на бюджет и т.н. Бяхме се замечтали да гоним място в Европейските клубни турнири, но всичко остана само надежди след тези действия на ръководството. Все пак започнахме амбициозно плейофите с Литекс и ЦСКА, и изведнъж откровението на Гонзо по телевизията след последния мач на Тича: От лятото съм в Левски!
Не искам да коментирам желанията и решенията на Гонзо, само съм на мнение, че ръководството на Черно море му даде страхотен шанс да се изяви, докаже и котира като млад, переспективен и обещаващ треньор - подадена му бе ръка за реанимация във футбола. А сега на къде? С Гонзо или без Гонзо? Естествено животът не свършва и Черно море пак ще го има, но мисля, че ще настъпят катаклизми:
1. Отборът ще промени състава си доста сериозно или който и треньор да дойде(Никола Спасов или Илиян Илиев или друг) ще гради напълно нов отбор, който тепърва ще се обиграва, синхронизира и доказва в една жестока намалена А група. Някой ще напуснат сами, други ще тръгнат след Гонзо и т.н. Какво да очакваме от един нов отбор?
2. С този нов отбор и нов треньор в съкратения вариант на А група, най-логичното е пътят към Б група, още повече, че не очаквам селекция за атакуване европейските квоти, ще бъдем в режим на занижени разходи за отбора
3. Не виждам, че ще има желаещи у нас и в чужбина, да искат през лятото да дойдат и да заиграят в Черно море, поради липса на достатъчно мотивация и интереси, както и липсата на личност като Гонзо...
4. Миналото лято бях повдигнал темата за Варненските стадиони... Няма никакво развитие! Няма никаква информация от ръководството на отбора или от кметската управа? Как ще ни лицензират при новите условия... Направо сме за Б група... това е положението, вярвам че не ви харесва, но това е истина.
Истината е отражение на обективната реалност, а тя е такава!
5. Къде е фен клубът, къде са феновете, къде са гражданите на Варна къде са симпатизантите на варненския футбол, а предстои Варна да кандидатства за европейска столица на културата. Спортът също е култура за един град.
Очаквам вашите мнения, препоръки, изказвания ако мислите за отбора и Варна!
Отборът, морето, Варна, фенските надежди
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
- damyanov1963
Re: Отборът, морето, Варна, фенските надежди
И какво сега, Гонзо трябва да се закрепости до живот в Ч. Море ли. Всеки има право да се развива, щом му се удаде възможност. Освен това, колкото Гонзо трябва да е благодарен на вас, толкова и вие на него, за това че ви направи относително стабилен отбор. Или щяхте да постъпите и с него, както с Никола Спасов, който ви изведе до Европа, а после го изхвърлихте.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:И какво сега, Гонзо трябва да се закрепости до живот в Ч. Море ли. Всеки има право да се развива, щом му се удаде възможност. Освен това, колкото Гонзо трябва да е благодарен на вас, толкова и вие на него, за това че ви направи относително стабилен отбор. Или щяхте да постъпите и с него, както с Никола Спасов, който ви изведе до Европа, а после го изхвърлихте.
Дамянов, ако не си прочел или разбрал, да ти разясня! Дебата около Гонзо се свежда само до първата точка?! А има още 4.. Айде сега да не търсим евтина слава, а и темата е за феновете на моряците, а ти не спадаш към тях, доколкото знам... Ако имаш нещо позитивно по нея, моля, изкажи се, нищо лошо, ама да разтягаме локуми на чужд гръб.. мерси!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- damyanov1963
Iceberg написа:damyanov1963 написа:И какво сега, Гонзо трябва да се закрепости до живот в Ч. Море ли. Всеки има право да се развива, щом му се удаде възможност. Освен това, колкото Гонзо трябва да е благодарен на вас, толкова и вие на него, за това че ви направи относително стабилен отбор. Или щяхте да постъпите и с него, както с Никола Спасов, който ви изведе до Европа, а после го изхвърлихте.
Дамянов, ако не си прочел или разбрал, да ти разясня! Дебата около Гонзо се свежда само до първата точка?! А има още 4.. Айде сега да не търсим евтина слава, а и темата е за феновете на моряците, а ти не спадаш към тях, доколкото знам... Ако имаш нещо позитивно по нея, моля, изкажи се, нищо лошо, ама да разтягаме локуми на чужд гръб.. мерси!
Аз съм се изказал по първа точка. Другите не ме интересуват.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
"Не искам да коментирам желанията и решенията на Гонзо, само съм на мнение, че ръководството на Черно море му даде страхотен шанс да се изяви, докаже и котира като млад, переспективен и обещаващ треньор - подадена му бе ръка за реанимация във футбола. А сега на къде? С Гонзо или без Гонзо? Естествено животът не свършва и Черно море пак ще го има, но мисля, че ще настъпят катаклизми:"
Копирах ти част от поста на колегата, автор на темата. Къде видя нещо лошо за Гонзо или коментари по отношение на избора му, та подскачаш???! По-скоро автора описва обстановката и създалата се ситуация и въпроса му е най-вече за... след ерата Гонзо. Т.е. от лятото. Пак не виждам кой те "чука" та се "пукаш"?! Иначе лошо няма да се изказваш, ама неадекватен си бе приятел...
Копирах ти част от поста на колегата, автор на темата. Къде видя нещо лошо за Гонзо или коментари по отношение на избора му, та подскачаш???! По-скоро автора описва обстановката и създалата се ситуация и въпроса му е най-вече за... след ерата Гонзо. Т.е. от лятото. Пак не виждам кой те "чука" та се "пукаш"?! Иначе лошо няма да се изказваш, ама неадекватен си бе приятел...
- damyanov1963
Iceberg написа:"Не искам да коментирам желанията и решенията на Гонзо, само съм на мнение, че ръководството на Черно море му даде страхотен шанс да се изяви, докаже и котира като млад, переспективен и обещаващ треньор - подадена му бе ръка за реанимация във футбола. А сега на къде? С Гонзо или без Гонзо? Естествено животът не свършва и Черно море пак ще го има, но мисля, че ще настъпят катаклизми:"
Ами този цитат звучи доста задължаващо към Гонзо. Всъщност прави сте, какво ли ви се бъркам. Желая ви успех все пак!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Iceberg написа:"Не искам да коментирам желанията и решенията на Гонзо, само съм на мнение, че ръководството на Черно море му даде страхотен шанс да се изяви, докаже и котира като млад, переспективен и обещаващ треньор - подадена му бе ръка за реанимация във футбола. А сега на къде? С Гонзо или без Гонзо? Естествено животът не свършва и Черно море пак ще го има, но мисля, че ще настъпят катаклизми:"
Ами този цитат звучи доста задължаващо към Гонзо. Всъщност прави сте, какво ли ви се бъркам. Желая ви успех все пак!
Задължаващо.... не бих казал. По-скоро съжаление и разочарование за напускането му. Но.. животът продължава, както самия автор го е казал. Благодаря за пожеланието, успех и на всеки, който е доброжелателен или най-малкото коректен и незлоблив в постовете си относно моряците!
РМС Варненски моряк написа:Здравейте съфорумници!
След успешното есенно представяне на Гонзо и отбора... последва предколедна изненада за освобождаване на футболисти, съкращаване на бюджет и т.н. Бяхме се замечтали да гоним място в Европейските клубни турнири, но всичко остана само надежди след тези действия на ръководството. Все пак започнахме амбициозно плейофите с Литекс и ЦСКА, и изведнъж откровението на Гонзо по телевизията след последния мач на Тича: От лятото съм в Левски!
Не искам да коментирам желанията и решенията на Гонзо, само съм на мнение, че ръководството на Черно море му даде страхотен шанс да се изяви, докаже и котира като млад, переспективен и обещаващ треньор - подадена му бе ръка за реанимация във футбола. А сега на къде? С Гонзо или без Гонзо? Естествено животът не свършва и Черно море пак ще го има, но мисля, че ще настъпят катаклизми:
1. Отборът ще промени състава си доста сериозно или който и треньор да дойде(Никола Спасов или Илиян Илиев или друг) ще гради напълно нов отбор, който тепърва ще се обиграва, синхронизира и доказва в една жестока намалена А група. Някой ще напуснат сами, други ще тръгнат след Гонзо и т.н. Какво да очакваме от един нов отбор?
2. С този нов отбор и нов треньор в съкратения вариант на А група, най-логичното е пътят към Б група, още повече, че не очаквам селекция за атакуване европейските квоти, ще бъдем в режим на занижени разходи за отбора
3. Не виждам, че ще има желаещи у нас и в чужбина, да искат през лятото да дойдат и да заиграят в Черно море, поради липса на достатъчно мотивация и интереси, както и липсата на личност като Гонзо...
4. Миналото лято бях повдигнал темата за Варненските стадиони... Няма никакво развитие! Няма никаква информация от ръководството на отбора или от кметската управа? Как ще ни лицензират при новите условия... Направо сме за Б група... това е положението, вярвам че не ви харесва, но това е истина.
5. Къде е фен клубът, къде са феновете, къде са гражданите на Варна къде са симпатизантите на варненския футбол, а предстои Варна да кандидатства за европейска столица на културата. Спортът също е култура за един град.
Колега, сега като отминаха няколко мача, още повече ме е яд за глупавите и неадекватни решения на ръководството, доколкото го има - уж юноши, а пък като ни хвана страха, че ще ни разгромяват, взехме Домо и Димо и пак никакви юноши. Този същия състав, можеше и все още може да се бори за четвъртото място, да речем. Само ни трябваше един халф, тип Жоро Илиев и толкоз, елементарно и простичко. В защита почти не се усеща липсата на Шерифа, така че малко, съвсем малко трябваше.
Нямаме стадион и затова по логиката на някои не трябвало да имаме амбиции и стремежи за нещо голямо, но аз да попитам Лудогорец като играят в София, какъв е проблема. Зализания тази година си прибра около 6-7 млн. евро и хич не му пука. Плюс това нали твърдим, че сме най-стария клуб в България, с традиции, история, успехи - защо да нямаме амбиции

black sea написа:РМС Варненски моряк написа:Здравейте съфорумници!
Колега, сега като отминаха няколко мача, още повече ме е яд за глупавите и неадекватни решения на ръководството, доколкото го има - уж юноши, а пък като ни хвана страха, че ще ни разгромяват, взехме Домо и Димо и пак никакви юноши. Този същия състав, можеше и все още може да се бори за четвъртото място, да речем. Само ни трябваше един халф, тип Жоро Илиев и толкоз, елементарно и простичко. В защита почти не се усеща липсата на Шерифа, така че малко, съвсем малко трябваше.
Нямаме стадион и затова по логиката на някои не трябвало да имаме амбиции и стремежи за нещо голямо, но аз да попитам Лудогорец като играят в София, какъв е проблема. Зализания тази година си прибра около 6-7 млн. евро и хич не му пука. Плюс това нали твърдим, че сме най-стария клуб в България, с традиции, история, успехи - защо да нямаме амбиции![]()
![]()
Нека не забравяме примерно мача с ПСВ - невероятна емоция, близо 7-8 хил. варненци на мач на Черно море извън Варна, пък било то и в Бургас, нещо нечувано и невиждано и досега. Така, че евротурнирите трябва да са ни единствената цел, т.е. класиране между първите три-четири отбора. Това е и единствения шанс, ТИМ евентуално да си избиват парите, които дават за отбора, защото в нашето смешно първенство няма никакви пари - нито от билети, нито от спонсори, нито от ТВ права. Давам ти пример - от споменатия мач с ПСВ, приходите от билети бяха около 200000лв., това са пари, които ги вземаме за цял сезон...така, че да не ми говорят някои, че трябва да си живуркаме около 7-8 място, без амбиции и цели.
"black sea, вместо да пишеш "някои", можеше спокойно да изпишеш Iceberg. По-мъжко щеше да е най-малкото. Изказах мнение, но забележи, не посочих моите виждания, а това как според мене мисли ръководството и да, казах, че донякъде ги разбирам. Донякъде, защото е супер трудно по чужди терени, без отбор за Европа и куп други подробности да влезем в групите и спечелим нещо. А ТИМ пари на вятъра не дават. Различно е. Не съм казвал, че "не трябвало да имаме амбиции и стремежи за нещо голямо" и " че трябва да си живуркаме около 7-8 място, без амбиции и цели". Не е коректно от твоя страна. Некоректно засилваш настроенията против мен. Защо?! Заплиташ интрига или просто нещо те дразня? Ами кажи ми бе, що подмолно?! На нас феновете винаги ще ни се иска да сме колкото се може по-напред, да се класираме за Европа, да бием, да има емоции... Други обаче дават парите, те решават и те явно мислят другояче. Така че, не търси под вола теле! Не е там. Пак казвам, ако имаш нещо против мене.. има си начин. А иначе, имаш право на мнение, аз исках само да уточня нещата. Това е.
- metodito
- Контакти:
Имате, според мен, Жоро Илиев в състава си. Бекир Расим се казва. Това, от което съм гледал, е супер обещаващо лапе и ако Гонзо го вземе на лято в "Левски" няма да му се обидя. Не знам защо не го пуска титуляр Гонзо. И в "Левски" не се доверяваше на младите... Еми не е хубаво това, което се случи при вас, но нямате поне нашите проблеми или тези на ЦСКА, които не знаят къде и дали ще играят на есен.
И още нещо, не само аз, и други левскари, смятаме, че на Гонзо му е рано да се връща, а и с такъв чорбаджия... Да се научи да пада, да се оправя с ограничен бюджет, с по-ниски цели и повече споккойствие и нека се върне. Герена е дома му.
Вижда се, че като треньор е израстнал. Като треньор на "Левски" беше с тактика "юруш напред, отзад каквото стане", докато варненци играете с хладък ум и даже Коконов и ...Бакари ли беше? се връщат да помагат.
И още нещо, не само аз, и други левскари, смятаме, че на Гонзо му е рано да се връща, а и с такъв чорбаджия... Да се научи да пада, да се оправя с ограничен бюджет, с по-ниски цели и повече споккойствие и нека се върне. Герена е дома му.
Вижда се, че като треньор е израстнал. Като треньор на "Левски" беше с тактика "юруш напред, отзад каквото стане", докато варненци играете с хладък ум и даже Коконов и ...Бакари ли беше? се връщат да помагат.