Черно море - Литекс - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот ogrizko » 22 фев 2014 23:01

Не ме притеснява особено загубата от Пирин ГД ....можем да бием Литекс, стига състава да бъде леко оптимизиран :roll:

- - - - - - - Китанов - - - - - - -

Станчев - Живко - Котев - Венков

- Д. Георгиев - - Бергонси -

Сашко - Божилов - Коконов

- - - - - - - Бакари - - - - - - -

Умението на Божилов е да задържа топката докато се включат офанзивните ни играчи и отбора да се изтегли напред и да преразпределя - като нападател просто веднага му се нахвърлят на гърба по 2 защитника и няма никакъв шанс да прави нещата, които умее - демек безполезен е!!!

Бергонси задължително да се върне на мястото си ....става да запълва дупката зад нападателя, стига да нямаме други опции за там. А в момента имаме и смятам, че е абсолютно необходимо да си играе на мястото. Със сигурност е по-добра опция от Паланков, който нито спира като хората топката, нито я задържа като хората, нито я подава.... докато Бергонси е дефанзивен халф с вкус към нападението, което е супер - още една идея при организирането на атаките ни. Отбора ни ще стои по-стабилно и ще разиграваме по-добре. Да не кажа, че аз лично предпочитам да гледам Александър Попов вместо Паланков ...в контролата срещу Добружда точно Попов ми направи най-силно впечатление и ако срещу Пирин ГД не е бил добре според мен това беше, че терена в края на мача вече взе леко да се скапва (след 60-70 мин.) и все пак му е дебют официален ....но за мен качества, бързина и т.н. си ги има да играе вече за А отбора, а Паланков само в 1-2 мача ми хареса есента, сега пак почна да играе ганкиното като в началото като дойде тука :roll:

Станчев като десен бек ...Сашко има много желание и изгаря в играта, ама малко напомня на муха без глава и прави простотии, със Станчев отзад ще сме по-стабилни ...а пък Сашко е достатъчно остър да създава проблеми пред него... така че за мен е по-добрия вариант това :)

Между другото ако Емил Михайлов беше още в отбора щях да искам Китанов да си почине 2-3 мача да преосмисли малко нещата, ама с Дашев на скамейката - май само в много краен случай :shock:

Единствено по лявото крило и нападателя имам колебания ...Бакари е доста пробивен по фланга, като таран за мен не се справя достатъчно добре. Въпроса е ако Бакари играе в ляво, кой ще е нападател?! Йосков?! Ама е много млад, а Наско..... още е доста съмнителен за момента ...дали да не се пробва един мач Коконов на върха, ако не друго има бързина и може да гони топката в празните пространства между защитниците?!

Общо взето това са промените на които се надявам, за да се борим за победата ;) Ако излезем със схемата срещу Пирин ГД отива на 0:3
ИзображениеИзображениеИзображение

sandi74

Re: Черно море - Литекс

Мнениеот sandi74 » 22 фев 2014 23:05

Поредният много труден и тегав мач за Черно море и феновете му но те през пролетта всичките ще са такива за вас.Успех.

Потребителски аватар
qnko_diviq
Контакти:

Мнениеот qnko_diviq » 22 фев 2014 23:09

Нивата във Варна няма превземане, а и Гонзо ще ги насъска.Даже прогнозирам победа за Тичаа !
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 22 фев 2014 23:19

Черно Море Море няма да загуби този мач 1Х.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 фев 2014 23:37

ogrizko написа:Не ме притеснява особено загубата от Пирин ГД ...

А трябва! ;)
Добре ще е да мине и първият мач на Литекс и тогава да правим прогнози за гостуването им на "Естадио Стърнище"! :mrgreen:
qnko_diviq написа:Нивата във Варна няма превземане, а и Гонзо ще ги насъска.Даже прогнозирам победа за Тичаа !

Те ако си оправят терена сигурно ще изпаднат! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 фев 2014 00:34

От сега нататък освен срам друго няма да спечелим с този осакатен и камерен състав на отбор. :oops:
Собствениците са решили да убият бавно и мъчително Черно море :evil:

dr_jekyll
Контакти:

Мнениеот dr_jekyll » 23 фев 2014 00:36

Схемата е ясна, утре Литекс падат от Берое, след това бият Черно море! Имам вътрешно предчувствие, все пак Берое е по-атрактивен от финансова гледна точка!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 фев 2014 00:45

1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 фев 2014 01:11

dr_jekyll написа:Схемата е ясна, утре Литекс падат от Берое, след това бият Черно море! Имам вътрешно предчувствие, все пак Берое е по-атрактивен от финансова гледна точка!

По-абсурден пост не бях чел в този форум, честито, печелиш първото място в категорията филмар на годината.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 фев 2014 01:36

Това с терена на Тича стана малко, като черна овца, а същия въобще не е толкова зле в последно време.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Черно море”