Лазаров: Шефовете на Черно море имат сериозни амбиции

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Лазаров: Шефовете на Черно море имат сериозни амбиции

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 16 юни 2009 08:48

Новото попълнение на Черно море Здравко Лазаров заяви за Гонг, че е постигнал изключително бързо разбирателство с шефовете на варненския клуб. „Не беше трудно. Те са сериозни хора с амбиции. Договорът ми е за две години. Имат амбиции за евротурнирите, а защо не и за първенството”, каза Лазаров. Той сподели още, че няма развитие около делата с бившия му клуб в Турция, който има финансови претенции към него. „Всичко ще стане ясно след 4-5 месеца. В момента обжалвам. Нямам проблеми с ЦСКА. Разделихме се приятелски по взаимно съгласие. „Червените” не ми дължат нищо. Изплатиха ми всичко. Излязоха много точни и коректни хора. Колкото до изпуснатата титла има хора, които трябва да правят равносметки защо не сме първи. В най-важния мач се получи срив”, допълни още Електричката. Бившият национал разкри, че новите му шефове са се пошегували за дузпата, която той изпълни за ЦСКА срещу Черно море този сезон. „Казаха, че няма да поливат повече тревата, за да не се подхлъзвам. В момента съм на българското Черноморие и си почивам. Важното е да нямам контузии”, каза още Лазаров.
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Re: Лазаров: Шефовете на Черно море имат сериозни амбиции

Мнениеот waFry BSFC » 16 юни 2009 09:23

Дано се приспособи бързо , Здравко е много добър доказал се футболист ! Е , ще видим .. Успех на екснационала !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 юни 2009 09:50

и дано влезе бързо във форма,иначе определено ще бъде много полезен.Само да влезе във форма,че преди зимата беше,после контузия и Л.Пенев го заби на пейката и формата му няма как да не паднеше,но сега дано се справи приспособи бързо и към момчетата и стила на отбора ни
За вас моряци ний живеем...

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 16 юни 2009 10:05

Тайно се надявах на този трансфер и съм много доволен 4е стана.Ще ни помогне много.Само да няма контузии.

Върни се в “Черно море”