Последните информации, че премиерът Станишев ще посети награждаването на Черно море утре вечер на стадион "Тича" е доста неприятна!
1. На стадиона няма място за политика
2. Ние не обичаме нито станишев, нито бсп, нито който и да е управляващ политик
3. Писна ми около успелите спортисти да се редят за снимки освободени от физическо лица (Станишев, Кирчо Йорданов, Кирчо Владиката, Гуцанов и т.н.). Те с нищо не подпомагат развитието на спорта.
Надявам се да размисли .... http://www.dgeorgiev.wordpress.com
Сергей Станишев няма място на "Тича"!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- smash_the_reds
Re: Сергей Станишев няма място на "Тича"!
Помагат си за предстоящите избори,знаеш ли че има още едни такива....

- smash_the_reds
- Sagittarius
Не мога да скрия,че присъствието на г-н Премиера не ми се нрави никак.Така като гледам-на никой не се нрави.Ние сме футболни фенове,отиваме да празнуваме медалите си с играчи,ръководители,треньори и да се изтъпани тоя дето няма нищо общо с Черно Море,нищо общо с футбола,а сигурно и с всички видове спорт е скаран така като го гледам.Не виждам смисъл от позьорство,а и 1 човек да почне всички ще го освиркаме в крайна сметка и ще се окепази празника ни 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Аз също не желая присъствието на популиста Станишев. Вън от нашия стадион! Омръзна ми да му гледам мутрата и слушам глупостите цели 4 години. И най - вече : политиците нямат място по стадионите като официални лица.
А иначе - браво на младите моряци за мъжката игра в Перник!
А иначе - браво на младите моряци за мъжката игра в Перник!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Той Станишев ако можеше и един мач щеше да изиграе за да му се вдигне рейтинга.Аман от тоя некадърник и нещастниците около него.
- Ticha
- Контакти:
Трябва да измислим нещо ако го видим на стадиона. Нямате си представа колко ми е противен тоя руски комунист. 

- Sagittarius
Сигурен съм,че да го скъсаме от псуване утре пак ще се хили мазно и казионните медии ще преиначат истината,едва ли не ще излезе,че сме го посрещнали радушно,
ще има кадри как връчва отличия на играчи с усмивка и така.Той е от сорта на Лупи....гьонсурат
.
ще има кадри как връчва отличия на играчи с усмивка и така.Той е от сорта на Лупи....гьонсурат

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Сигурен съм,че да го скъсаме от псуване утре пак ще се хили мазно и казионните медии ще преиначат истината,едва ли не ще излезе,че сме го посрещнали радушно,
ще има кадри как връчва отличия на играчи с усмивка и така.Той е от сорта на Лупи....гьонсурат.
Ticha написа:Трябва да измислим нещо ако го видим на стадиона. Нямате си представа колко ми е противен тоя руски комунист.
Само като го чуя или видя,сменям канала или радиостанцията.Какъв го дири тази подлога на Доган на Тича

Само Черно море.