Кривия окончателно отряза Левски!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Кривия окончателно отряза Левски!!!!

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2009 22:06

34-годишният полузащитник преподписа с Черно море за още един сезон

Плеймейкърът на Черно море Александър Александров-Кривия поднови договора си с клуба за още един сезон, информираха от щаба на "моряците".

Така Алекс окончателно отряза мераците на Левски. "Сините" искаха да си върнат Кривия на "Герена", където той игра от 1997 до 2000-а.

През този сезон Александров игра в 27 шампионатни мача на "моряците", в които реализира 6 попадения.

http://blitz.bg/sport/article/33886
08 юни 2009, 18:35/БЛИЦ
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Кривия окончателно отряза Левски!!!!

Мнениеот ogrizko » 08 юни 2009 22:13

То и аз отрязах и Левски, и ЦСКА, и Литекс и Локо Сф.... нещо се бях изнервил и им взех емблемите от вестниците и с ножицата като почнах наред да ги кълцам и режа...... 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 08 юни 2009 22:41

нормално е алекс да ги одреже..те него заслужават!!! когато се варна от турция , не го искаха ..бил стар .както навремето се отказаха от илия груев и той беше в основата на силното представяне на нефтохимик. , така сега историята се повтаря.!!!!!!!!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 08 юни 2009 22:51

1. Кривия няма какво да подписва той си има договор до 2010 година..
2. По-последното мнение искам да кажа че съм съгласен и аз .. искам Кривия в Левски но реално погледнато не трябва да идва когато той искаше да дойде те го одрязаха.. сега не го заслужават преди беше стар а сега се е подмладил .. ако е така да идва няма проблеми... пък и аз предпочитам Тасевски пред Кривия .. все пак Тасевски е на не повече от 25 години сигурно..

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 08 юни 2009 23:46

Абе то да не стане,че той ги отрязал,пък те не са го викали?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 08 юни 2009 23:51

124 написа:Абе то да не стане,че той ги отрязал,пък те не са го викали?

Гроздето е кисело,а вие сте бавноразвиващи!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 юни 2009 10:15

vivedan написа:
124 написа:Абе то да не стане,че той ги отрязал,пък те не са го викали?

Гроздето е кисело,а вие сте бавноразвиващи!!!

Нормално е. Все пак това не е форума, на Българска Академия на Науките! :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 09 юни 2009 12:04

Честно да си призная писна ми от халюцинации от различни заблудени източници. Да ви попитам един прост въпрос:
ЗАЩО ИГРАЧ С РУТИНА, ИНТЕЛИГЕНТЕН И ДОКАЗАН, НА КОЙТО МУ Е НАРЕДЕНО ВСИЧКО И ИГРАЕ ЗА УДОВОЛСТВИЕ,ИМА СИ СПОКОЙСТВИЕТО И УВАЖЕНИЕТО НА ВСИЧКИ, ЩЕ МУ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ МЕСТИ В ОТБОР КЪДЕТО ИМА САМО НАПРЕЖЕНИЕ И ИНТРИГИ, ДОРИ И ДА МУ Е ЛЮБИМ?
Без да обиждам феновете на Левски, там докато е бай Ганьо, футбол голям да не чакат, той човека е консуматор, не е от меценатите, пари няма намерение да дава и затова само мрънка и прави скандали, за да отклони вниманието от своята некадърност.
Дали ще му викат "кривия", "Алекс" или "бате Сащо" човека си е играч, но си има и той семейство и му е добре да си живее спокойно, а не да си усложнява живота.
Ако някой още не е разбрал, в Черно море се работи дългосрочно и всички които са дали и дават за клуба в последствие им се дава възможност да останат и да помагат. Ние тука не забравяме бързо тези които се раздават и са ни били верни и в това е силата на нашия отбор и клуб.
Пожелавам им да вземат сега още 4-5 добри футболиста и да продължават напред, резултатите се виждат, само време и спокойствие е нужно.
Още ми е яко като се сетя в мача със Славия "Алекс" какви неща показа и как с Кулибали си я подаваха с главички през 3-ма от славистите.Такива неща връщат хората на стадиона, затова през целия мач пляскахме и ги подкрепяхме, те си го заслужиха с игра и себераздаване.
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юни 2009 12:29

Lime написа:Още ми е яко като се сетя в мача със Славия "Алекс" какви неща показа и как с Кулибали си я подаваха с главички през 3-ма от славистите.Такива неща връщат хората на стадиона, затова през целия мач пляскахме и ги подкрепяхме, те си го заслужиха с игра и себераздаване.

Мен пък още ме е яд като се сетя за това, щото бях от другата страна на стадиона и не можах да видя добре :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 юни 2009 14:53

Александър Александров-Алекс отдавна е жива легенда на Черно Море и е боготворен от публика,съотборници.Кривака никога нямаше да плюе отгоре и с лека ръка да остави всичко,което постигна Черно Море с негова решителна заслуга.Когато Сашо дойде бяхме посредствен отбор и с него започна голямата промяна извела ни до 2-ри Финал за КБ,до 3-тото място в А група и до 2 участия в ЕКТ.Алекс доказа,че е истински капитан и лидер на Морето.Изобщо така сме подбрали отбора,че всички играчи са изключително лоялни към клуба.Превърнахме Танко Дяков,Миро,Юрука във фенове на отбора.Може би това,че всички играчи обичат клуба и се раздават докрай е причината да имаме най-страхотния колектив и най-страхотния отбор с изключителен дух ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”