Един истински моряк който и в трудните моменти на отбора не напусна Черно море.Това е линк за него в които споделя впечатленията от досегашния си престой.
http://www.ole-bg.com/94080.html
Станислав Стоянов приключва 10-я си сезон в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Станислав Стоянов приключва 10-я си сезон в Черно море
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
Re: Станислав Стоянов приключва 10-я си сезон в Черно море
Точната дума за Стънката е само една-легенда
.За мене Станислав Стоянов е футболист-институция и най-големия моряк,който съм виждал да носи зелено-белия екип.Няма такава вярност към клуба,такава всеотдайност като неговата.Поредно доказателство,че ако залагме на местни футболисти като него,ще жънем успехи.Ако Кривия може да научи малките морячета на майсторство,увереност и характер,то Станислав е пример за професионализъм и клубна вярност.Емблема на Черно Море,спокойно нареждам Станислав до играчи като Стефан Богомилов,Стефан Янев,Янко Атанасов и т.н..Може би единствения футболист който е поставял винаги Черно Море над всичко,над своя личен интерес,над парите,над всичко.Поклон!Не се раждат такива играчи вече 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Най-големият играч,който сме имали последните години!Въпреки,че не е юноша на клуба той си е истински моряк!Дори и в най-трудните моменти остана в клуба и показа своята вярност!
Последна промяна от boys85 на 06 юни 2009 10:54, променено общо 1 път.
Раждат се.Пример-Марто Христов.Футболист с голямо зелено сърце и с футболни качества,не по-малки от на Стъни.Но решението беше на Кольо!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Да,и Марто и Жоро са с големи зелени сърца,но никой от тях няма визитката на Стънката.Поне не още(за Жоро).Иначе именно отстраняването на Мартин Христов беше причината Кольо Спасов да бъде руган от феновете много дълго време.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
На Стънито му пожелавам да последва примера на най-големия футболист на Черно море ,който съм гледал Тошко Марев,като го доближи по брой мачове със зелено-бялата фланелка и стане треньор в ДЮШ след това като него!
Зелено-бял завинаги!
Зелено-бял завинаги!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Един голям поклон и от мен!!!! Дано има повече такива като него (верни в най-трудните моменти за клуба) футболисти в Черно Море и занапред!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
-
- Контакти:
Посредствен или по-точно слаб футболист.Има сърце-но само до там.Бил борец.Да но не и футболст.Имал оферти от Славия и Кипър но само той знае за тях.Може да попитате Венци Стефанов. Изключително груб без никаква мисъл в играта.Защо разтрогна по вна на клуба като е толкова верен? Най-малко той може да говори за мача в Щутгарт защото при 0-2 забележете къде беше той и какво направи при първия гол на швабите? Има още много примери за това колко посредствен играч е и нищо сторено запомнящо се за да го нареждаме до ЛЕГЕНДИТЕ на нашия велик клуб ЧЕРНО МОРЕ. А ко в нещо съм сгрешил оборете ме но с конкретни факти. Това съм го извадил от ОЛЕ бг.Много точно мнение.
14 Ноември 2008 написа:Посредствен или по-точно слаб футболист.Има сърце-но само до там.Бил борец.Да но не и футболст.Имал оферти от Славия и Кипър но само той знае за тях.Може да попитате Венци Стефанов. Изключително груб без никаква мисъл в играта.Защо разтрогна по вна на клуба като е толкова верен? Най-малко той може да говори за мача в Щутгарт защото при 0-2 забележете къде беше той и какво направи при първия гол на швабите? Има още много примери за това колко посредствен играч е и нищо сторено запомнящо се за да го нареждаме до ЛЕГЕНДИТЕ на нашия велик клуб ЧЕРНО МОРЕ. А ко в нещо съм сгрешил оборете ме но с конкретни факти. Това съм го извадил от ОЛЕ бг.Много точно мнение.
Сра,а?

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Не го сравняваме като качество на футбола който играе,с легендите на Черно море,а заради голямото сърце и себераздаването му!10 години професионален футбол с един и същ отбор е повод за преклонение.Ако беше толкова слаб,да го бяха освободили,както много други.Но щом играе за морето,значи има качества.Така,че тихо!Не е необходимо да плюеш,за да те забележат. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!