12 000 очакват утре на ''Тича'' бронзовите медали
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
12 000 очакват утре на ''Тича'' бронзовите медали
Утре няма да има гостуващи фенове, така че целия стадион ще е пълен до дупка с наши фенове за този исторически момент, 56 години за съжаление са много време без медали, но знаем при комунизма първите 2 места за кой бяха, дано занапред в следващите поне 50 години постоянно да печелим и златните медали 

Re: 12 000 очакват утре на ''Тича'' бронзовите медали
Понеже утре се прибирам във Варна късно... дали ще мога да вляза, ако цъфна към 16.55 на стадиона? Т.е. дали ще е претъпкан 

ogrizko написа:Понеже утре се прибирам във Варна късно... дали ще мога да вляза, ако цъфна към 16.55 на стадиона? Т.е. дали ще е претъпкан
Ще си намериш място спокойно, освен ако не сложат пак като с Пирин за 5 фена 30-40 метрова буферна зона

- МироСлав Велев
- Контакти:
Преди 56 години ВМС от град Сталин, спечели Бронзовите Медали
Сега печели друг отбор, от друг град
И сте смешни, с тези 4 звездички, звезда се дава за 10 Титли, не за една, спечелена преди 80 години, от отбор с друго име
И защо навсякъде е изписано Черно море, а не Черно Море
От тези очаквани 12 000, колко са привърженици на отбора? Най-много половината!!! Къде бяха тези хора преди няколко години, когато бяхте в "Б"? Нямаше ги, ходехте по 1000-1500 на мач... срам за град Варна
Болшинството, от тези 12 000, е семкаджии, кибици, сеирджии, така че не ги бройте за фенове на Бяга
Къде са ви успехите в Европа, четвъртфинали, осминафинал поне
Много въпроси имам към вас, драги ми Смехурковци, но вие нямате отговори
... радвайте се, сега ви е времето, по-силни от това няма да бъдете, защото Комунизъм или не, първите две места са си РЕЗЕРВЕ
за Говеда и Свине 

СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
Хехх,знаеш ли какво,драги ми плебурко,върви да си задаваш въпросите в "Минута е много" и един безплатен съвет от мен,пооправи си половия живот,пробвай и с жени 

Болшинството, от тези 12 000, е семкаджии, кибици, сеирджии,
Абсолютно вярно

МироСлав Велев написа:.......
Аз бях на стадиона, когато бяхме в Б група... тогава почнах да ходя на мачовете редовно. Мисля някъде 5 клас бях. Есента бяхме предпоследни с 13 точки ли колко бяха.... аз почнах да ходя пролетта и явно донесох късмет на отбора, защото пролетта имахме най-много точки от всички отбори и се изкачихме на 6 място някъде, не мога да кажа с точност, ама доста нагоре. Вземахме си абсолютно всяко домакинство... супер много се кефех на мачовете.... повеждаха ни 0:1... обръщахме 2:1, повеждаха ни 0:2, обръщахме 3:2 .... Иво Михайлов тогава колко голове вкарваше от пряк свободни и дузпи, а пък Филип Теофоолу от игра. Имахме и убедителни победи с по 5:0 над Спартак Плевен сякаш, ама може и да бъркам, с по 3:0.... Ама това ти говоря тоя сезон дето свършихме 6-ти... и следващия сезон в който пак мачкахме и влезнахме в А група

Просто невероятни мачове.... дори в А група при Ясен Петров мачовете не ми харесваха толкова, щото не показвахме никаква игра и лично аз само се дразнех, въпреки че побеждавахме с по 1:0 с някакви случайни голове, без нито едно положение и т.н. При Кольо Спасов и Вили Вуцов поне играехме хубав футбол, а хубавото е, че и резултатен въпреки красивата игра.
В момента пък сме на косъм от третото място, което го постигнахме с много борба в мачовете, футболни умения, колектив и най-важното - честно. Дано да бием Неделя и да сме 3-ти със сигурност

Що се отнася до тия исторически справки, за които ти благодаря... аз друго освен провокация и заяждане и дразнене не виждам. Кефиш се да дразниш другите, но мен едва ли ще ме подразниш. Най-много ме разсмиват точно такива като теб дето се появяват и почват да дрънкат всякакви измишльотини, за да дразнят другите. Пък и ако не си забелязал..... във всеки отбор май в България има такива моменти на обединявания с други клубове, преименуване, комунистически имена и какво ли не....... така че ако се почне да се спори, за всеки един клуб може доста да се спори. Но няма смисъл...... нещата са такива каквито са в момента. Това е реалността.... колкото и да не ти харесва, Черно море е на трето място в момента. Що се отнася до името защо не е Море с главна, а с малка буква се пише "море" .....явно трябва да се върнеш назад към първите класове, когато се е учело кои имена и названия се пишат с голяма и кои с малка буква. Въпреки че не се съмнявам, че ти си достатъчно просветен да си измислиш и свой правопис, който си приемаш за правилен

Къде са ни успехите и т.н. в Европа.... ти като искаш се връщай да гледаш успехите на твоя отбор. Аз ще гледам успехите на моя догодина, по-догодина и т.н. Историята се пише постоянно, дори това в момента дето е е вече история. Миналото е хубаво нещо, ама само с него не се живее и на стари лаври.... постоянно трябва да се доказваш

Ти си срам за Берое.Злобния ти коментар показва,че си поредния комплексар в този форум
но такива като теб винаги ще ги има.
но такива като теб винаги ще ги има.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Бероецо уважавам ви,но да те питам вие за близо 90 години история имате само един или максимум два силни периода!!И си тръгнал да ми се хвалиш.
Че вашите фенове са също семкаджии бе!Гледал съм ви мачове,че вие под тази козирка сте 50 фена дето пляскат и суматя и семкаджии-моял те скрий се някъде....
А злобата т е разбираема-твоят отбор нищо не стува в момента и завиждаш-няма как ще тярбва да го преглътнеш
Че вашите фенове са също семкаджии бе!Гледал съм ви мачове,че вие под тази козирка сте 50 фена дето пляскат и суматя и семкаджии-моял те скрий се някъде....
А злобата т е разбираема-твоят отбор нищо не стува в момента и завиждаш-няма как ще тярбва да го преглътнеш

Фенът на Олимпик Галата,смешен си!