Черно море-Славия
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море-Славия
АЙДЕЕ МОРЯЦИ!!!Още един мач със себераздаване до край и да се поздравим с победата и бронзовите медали и добро представяне в евротурнирите.Нека неделя бъде празник за всички черноморци!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Черно море-Славия
Ако не им набутате пари ще ви бият и ще ви объркат сметките
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
В недеря - апогей! Чиста енергия, Чи, Прана, нахлуване

plamak написа:Ако не им набутате пари ще ви бият и ще ви объркат сметките
Поредниия футболен инвалид избивай си комплексите другаде.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Red_champions
Твърда победа за морето,но...нищо против момчета,сега ще си кажа мнението и знам,че после още 2 часа ще ме храните,но това ми е мнението-честито участие в евротурнирите и желая успехи,но с тоя селски футбол-заникъде.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Твърда победа за морето,но...нищо против момчета,сега ще си кажа мнението и знам,че после още 2 часа ще ме храните,но това ми е мнението-честито участие в евротурнирите и желая успехи,но с тоя селски футбол-заникъде.
Мерси.Да ви се връща и на вас,с махленския футбол.

Само Черно море.
Никой няма да те храни червенушко.Лошото за теб е че опитвайки се да обидиш морето,плюеш по ЦСКА.Два мача-четири точки за морето.Ако губите точки от селски отбор практикуващ селски футбол,вие какво играете тогава?Футбол на ниво финал на шампионска лига навярно?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Red_champions
garfild8 написа:Red_champions написа:Твърда победа за морето,но...нищо против момчета,сега ще си кажа мнението и знам,че после още 2 часа ще ме храните,но това ми е мнението-честито участие в евротурнирите и желая успехи,но с тоя селски футбол-заникъде.
Мерси.Да ви се връща и на вас,с махленския футбол.![]()
![]()
Пич,факт е,че българските отбори не играем най-великия футбол на света...Черно море си игра супер срещу Щутгарт в Европамакар че влезе там миналата година благодарение на ЦСКА,а пък тади година успешният сезон и повторното евроучасти бе подпечатано отново с любезното съдействие на...ЦСКА

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !