Даниел Божков в Черно море от лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Даниел Божков в Черно море от лятото?

Мнениеот ludiq1913 » 26 май 2009 19:24

Рзбрах, че имаме сериозен интерес да привлечем десния бек на Ботев Пд,но и други отбори настояват за подписа му, мисля че ще е добър трансфер, а и точно на десния бек имахме проблеми последната година
Последна промяна от ludiq1913 на 26 май 2009 20:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Даниел Божков в Черно море от лятото?

Мнениеот Ticha » 26 май 2009 19:31

Признавам си че не съм запознат с качествата на този футболист ;)

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 26 май 2009 19:33

Май сме Ви изпреварили.
http://www.7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5400_11.htm
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 26 май 2009 19:37

Божков в Берое ? Нямам как да стане.... се1 аз да отида в Барса...
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 26 май 2009 19:45

ИЗРОДИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ТОИ НИКОГА НЕ Е ИГРАЛ ДЕСЕН БЕК СЕГА СА ГО СЛОЖИЛИ ТАМ ЩОТО НЯМА КОИ РАЗБРАХТЕ ЛИ АИДЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАИТЕ МАЛКО.ИНА4Е КАДЕТО И ДА ОТИДЕ ЩЕ СВАРШИ РАБОТА.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 май 2009 19:51

Божков ми е познат и няма да играе нито във Берое нито във Черно море. Има няколко сериозни оферти от Русия и Полша и иска да продължи да играе извън блатото на БГ футбола,а при евентуален провал ще играе във Черно море-поради простата причина че ще играят във Европа,освен това при моряците има няколко добри свои приятели от Ботев и те ще му помогнат да се приспособи по-добре в ЧМ.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 май 2009 19:52

ico_pld_80 написа:ИЗРОДИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ТОИ НИКОГА НЕ Е ИГРАЛ ДЕСЕН БЕК СЕГА СА ГО СЛОЖИЛИ ТАМ ЩОТО НЯМА КОИ РАЗБРАХТЕ ЛИ АИДЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАИТЕ МАЛКО.ИНА4Е КАДЕТО И ДА ОТИДЕ ЩЕ СВАРШИ РАБОТА.

Ако ги нямаше първите две думи от коментара ти нямаше да е зле. Така не будиш респект у никого. ;)

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 26 май 2009 20:26

Canaries front написа:Божков ми е познат и няма да играе нито във Берое нито във Черно море. Има няколко сериозни оферти от Русия и Полша и иска да продължи да играе извън блатото на БГ футбола,а при евентуален провал ще играе във Черно море-поради простата причина че ще играят във Европа,освен това при моряците има няколко добри свои приятели от Ботев и те ще му помогнат да се приспособи по-добре в ЧМ.

За какво ще му е да ходи в Русия или Полша като в Черно море могат да му дават по-голяма заплата, освен ако не си уреди трансфер например в Зенит или ЦСКА Москва :lol: а и ще играе в Лига Европа за първи път в кариерата си, ако отиде в Русия или Полша ще е в някой средняк

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 май 2009 21:31

Като не е десен бек,какъв е тогава?
Според мен,трябва да вземем два бека.Един ляв и един десен.Но и двамата да бъдат от чужбина.В България не се раждат добри крайни защитници и това не е от вчера.Наистина,през годините е имало и няко0и изключения,но те по-скоро потвърждават тенденцията.Видяхте един Кулибали,който дори не е бек,как се справя на тази позиция.Истината е в чужденците,за съжаление.А всичко останало го има на нашия пазар.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 26 май 2009 21:39

Canaries front приятел,като Дънди ти е познат тогава защо не го попиташ за разговора който е провел с Иван Петлешков и най вече го попитай за онази част от разговора в която дава там съгласие за "нещо" но това съгласие го дава при условие че не успее да си уреди трансфер зад граница.Сега може и да не ти се вярва но руснаците имат една хубава поговорка "Ще поживеем ще видим"

Върни се в “Черно море”