Черно море ще преследва победа с разлика
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море ще преследва победа с разлика
Ще подобри, ли рекорда за най-голяма победа през този сезон 5:0 над плебеите или пък кой знае може и по-голяма разлика и все пак победата е най-важна и 1:0 стига, но си мисля, че при разликата в класите е очевидна и можем да ги разгромим с голяма разлика
- sedem_!_dva
Re: Черно море ще преследва победа с разлика
Аз залагам за победа на Морето с разлика... Въпреки, че доста съм писал глупости във вашия форум мисля, че имате добър отбор- изграден от българи, което ми харесва. 
ПП Ама нямате треньор, което е доста важно, за да изградите много добър отбор.

ПП Ама нямате треньор, което е доста важно, за да изградите много добър отбор.

Последна промяна от sedem_!_dva на 01 май 2009 15:58, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI
И с 300 гола да ги биете,все тая.
4-0 за Морето
и с 20 гола да бият ,все тая ,това е избиване на комплекси ,разберете го .... само тъпи нещастни отбори от селата правят такива работи !!! по света се гледат точките, не падайте до нивото на говедата !!!!
Ако Ливърпул бяха били с 1-0 Манчестър никой нямаше да си спомня мача така както сега, защото биха с 4-1?
И едно е да биеш с 3-0 друго е с 1-0, прави по добро впечатление.
И едно е да биеш с 3-0 друго е с 1-0, прави по добро впечатление.
- sedem_!_dva
gugushito написа:и с 20 гола да бият ,все тая ,това е избиване на комплекси ,разберете го .... само тъпи нещастни отбори от селата правят такива работи !!! по света се гледат точките, не падайте до нивото на говедата !!!!
Само прасчовците гледат точките и на всяка цена да станат шампиони, а не играта... Когато играеш добре, головете сами падат и лесно стигаш до разгромния резултат.
NON MOLLARE MAI
Masaba написа:И с 300 гола да ги биете,все тая.
Дано да паднете БАСТУНЕ!
Само Черно море,Интер и Тотнъм
sedem_!_dva написа:gugushito написа:и с 20 гола да бият ,все тая ,това е избиване на комплекси ,разберете го .... само тъпи нещастни отбори от селата правят такива работи !!! по света се гледат точките, не падайте до нивото на говедата !!!!
Само прасчовците гледат точките и на всяка цена да станат шампиони, а не играта... Когато играеш добре, головете сами падат и лесно стигаш до разгромния резултат.
Така е
Само Черно море,Интер и Тотнъм
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Manolkata написа:Masaba написа:И с 300 гола да ги биете,все тая.
Дано да паднете БАСТУНЕ!
Панко специално за теб ще ти пусна това.
Старши треньорът на Беласица Ивайло Аспарухов обвини своите футболисти след загубата с 0:6 от Черно море, че не желаят да играят. Нещо повече – наставникът заяви на пресконференцията след мача, че футболистите му „не са мъже”, както и че „нямат нищо мъжко в тях, включително достойнство”.
„Просто тези момчета не искаха да играят, говори им се, но те не изпълняват нищо. Може би вече си правят сметки, кой-къде да отиде след края на първенството.
Помежду им има и кавги – карат се, но за мен те са професионалисти и са длъжни да изпълняват треньорските указания. Така никъде няма да успеят. Пак повтарям – те не са мъже! Черно море ни показа как се играе. Не знам какви са причините, че не искат да играят. Не знам, пари ли… питайте ги”, заяви след двубоя Ивайло Аспарухов.
„Пак ви казвам - Левски и ЦСКА не играят за 40 хиляди лева премия. Но да не искат да играят и да се подиграват с техните имена, не мога да си го представя.
Мисля, че Мариян Огнянов се стара, вратарят също имаше добри изяви и това са – от другите не мога да отлича никого, останалите бяха пълна нула”, добави треньорът на Бела.
„Извиняваме се на нашите фенове, че се получават такива грозни мачове. Няма нищо мъжко в тях, няма никакво достойнство. Имам чувството, че нарочно искат да ни вкарат колкото се може повече голове. Не знам питайте ги – Пътников, Софрониев, Бижев. Питайте ги защо не играят”, добави Аспарухов.
А ако не ти се вярва прегледай репортажите и обърни внимание на 22-ри номер от Бела.Тоя е взимал хапчета или пари!

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!