Съдията Стефан Спасов свири безобразно в полза на Локо Сф!
1.Не даде 100% дузпа за Ч.Море за груб фал на вратарят Галев срещу Дани Георгиев!
2.Вторият гол за Локото стана след неотсъден фал срещу Дани Георгиев малко преди това.
3.Спрени няколко чисти голови атаки на Ч.Море с измислени засади или несъществуващи фалове!
4.Чисти фалове за Черно Море не бяха отсъдени.
5.Спестени картони за груба и опасна игра на софиянци.
Съдия избута Локо Сф към Европа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Съдия избута Локо Сф към Европа
За втората дуспа може и да си прав,но мисля че съдията неповлия на краиния резултат.Нетрябва да чакаме дуспи а да вкарваме от игра.Дуспите са бонус.За мен мача трябваше да е хикс
Въпреки, че не може това да оправдае напълно загубата ни , и според мен наглед безобидните нарушения в полза на локо повлияха на крайния резултат!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
И аз съм съгласен с петте точки. Но какво да направим... иначе ако не бяхме пуснали такива смешни голове, щяхме да си бием, играхме по-добре. Локо Сф играха чак след като вкараха 2 гола през второто полувреме 

Вижти сега,тъпо е да се оправдава загубата със съдията,но в един абсолютно равностоен мач дребните фалове,които свири в нападение срещу единия отбор могат да окажат от голямо значение.За едно нещо имам претенция:преди втория гол за локо,до тъча,чист фал на Георги Марков срещу откъсващия се сам Дани Георгиев.
- Ticha
- Контакти:
Оставете съдията. Да не ставаме ревльовци като някои други...
- plamen etov
- Контакти:
Ticha написа:Оставете съдията. Да не ставаме ревльовци като някои други...

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Най-малко съм очаквал и вие да почнете да мрънкате като двата "гранда".... По добре да започнете да копирате манталитета и играта ( ако е по-добра ) отколкото "реването" !..... Искам само да кажа като страничен наблюдател, дузпата за Ч. Море си беше малко спорна, но при положението с вратаря на Локото нямаше абсолютно никаква дузпа !!!! Играча на черноморци тръгна с гръб към вратаря ( никой не трябва да му прави коридори !!!), вратаря скочи и ИГРА с топката, улови я. Не избута играча за да я хване, а скочи и си я улови, докато играча на варналии не игра с топката ! Това е моето мнение !
- Ticha
- Контакти:
Никой не мрънка. Просто огорчението е голямо след получения резултат, който според мен не отразява реално картинката на терена. Играхме добре днес, но загубихме...играхме зле срещу Локо пд, но победихме. Това е футбола. 

-
- Контакти:
Общо взето стана добър мач.....