Ръководството на Черно море планира сериозна атака на титлата догодина и вече работи по селекцията за осъществяването на тази цел. Варненци са на път да договорят с Левски преминаването на Христо Йовов от лятото на "Тича". Ицо е един от опитните футболисти, разочаровали Тодор Батков. Адвоката се закани от новия сезон да се гради състав, с коренно различен облик от този. Това влючва раздяла с някои по-опитни играчи като Йовов, Миро Иванов и Гошо Петков, а така също и с чужденците Бистрон, Рабех, Тиберканин и Бензукан.
В същото време в Черно море тази зима удариха отново трансферната "десетка" с привличането на Атанас Борносузов. Това окончателно убедило шефовете на "моряците" да продължат да търсят "стари кучета", като освен Йовов е набелязан и Телкийски от Апоел (Тел Авив). На "Тича" са готови да извадят 250 000 лева, за да привлекат Йовов.
А аз ще кажа че Милен Петков е съдействал за това като добри приятели с Йовов.Мойто мнение е ,че този трансфер 99% ще стане!
Черно море прибира Йовов от лятото.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море прибира Йовов от лятото.
Не се опитвай да ни пробутваш някакви футболсити...
Той Йовов и миалата година го гласяха....

не ми се вярва,но всичко е възножно в наши дни,така че само времето ще покаже,търпение му е майката 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- smash_the_reds
Аз не пробутвам ,но като прочетох това се сетих за една друга информация за този евентуален трансфер.Мисля че това е най-сигурното ви попълнение-поне на този етап.

А съдийското знаме си връща Милен Петков, защото ще играят в Индийската лига и за там им трябва опитни футболисти.
plamak написа:А съдийското знаме си връща Милен Петков, защото ще играят в Индийската лига и за там им трябва опитни футболисти.
Пичага не си прав. За тая лига им треат само анални разширители

- smash_the_reds
lumpen написа:plamak написа:А съдийското знаме си връща Милен Петков, защото ще играят в Индийската лига и за там им трябва опитни футболисти.
Пичага не си прав. За тая лига им треат само анални разширители![]()
Ти раздаваш ли такива

Направо не ми се мисли кой ще даде 250000 лв за това дърво
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ
разбрахте ли сега защо нацели гредата на Тича
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Не - пращам ги при Кънчо, той прай дупки всякви без оглед на пол и възраст