ДОКОГА ЩЕ НИ ПРИЧЕНЯВАТ БОЛКА???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

ДОКОГА ЩЕ НИ ПРИЧЕНЯВАТ БОЛКА???

Мнениеот charlitobg » 13 апр 2009 19:05

Дока отбора на Черно море и неговия тренюр Колю Спасов ще ни се подиграват??? Добре де от началото на сезона говорим че нямаме Идея как да играем, а то става от лошо по лошо. Моряци не се самонавивайте излишно че сме голям ОТБОР защото следващия мач така ще ни РАЗКРИЯТ Локо Сф ,че това което се случи на Лефски за нас ще е като хубава приказка. Не искам да съм черноглед но изрази като този на Колю че това било най-слабия ни мач не ме успокояват. Незнам за вас но за мен сме пълна ТРАГЕДИЯ. И когато си говорехме на стадиона че такав рефер отдавна не ни е подпирал всички бяхме съгласни с това. Не че Локото Пловдив са отбор но ние бяхма пълен абсурд. За мен Локото бяха втория слаб отбор стапил на Тича това първенство след Спартак Варна. И да не се обождат Спартаклии ако не бяха останали с 10 човека никога нямаше да ги бием с 5-0. Просто аз съм един честен и откровен фен на любимия си отбор Черно море. Затова ми е кофти като ги гледам как се лигавят по терена. Това да няма един пас по земя и то не е от днес този проблем НЕЗНАМ колеги???? Къкво ги тренира Колю но това е футбол от преди 10-15 години който се практикуваше по света. Вие как мислите??? Това е от мен и очаквам с свито сърце мача в София. Само Черно море.

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Re: ДОКОГА ЩЕ НИ ПРИЧЕНЯВАТ БОЛКА???

Мнениеот boing373 » 13 апр 2009 19:15

Истината е , че вие не сте силен, но и ние не сме слаб отбор! Все пак днес - оспорван мач, макар и не много качествен, заслужена ваша победа, предвид че играхме без 5 титуляра! :D

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2009 19:42

Според мен момчетата играха, стараха се много и се бориха за победата. Друг въпрос е, че играта им няма нищо общо с тази през пролетта и както вече поне 2 пъти съм казал в този форум - за мен нямаме никаква физическа подготовка и това си личи. Есента бяхме няколко пъти по-силни от сега. В момента не побеждаваме толкова с игра, колкото с борба и желание за победа. Така че въпреки всичко, не мога да плюя футболистите. За мен целия проблем беше в това, че нашите футболисти се подготвяха зимата във Варна, вместо да отидат в някой база в чужбина. Друго си е да промениш обстановката малко, това се отразява положително, друго си е да си концентриран изцяло върху подготовката.... а не да си останеш в града и да си със семейството, роднините, близките, приятелите, проблемите и т.н. За мен това не беше никаква физическа подготовка за новия сезон, а просто някакви тренировки. Ясно е, че няма да можем да се преборим с Локо Сф за третото място с играта, която показват... освен ако не се контузи Камбуров. Но дано поне да сме преди Литекс.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 13 апр 2009 19:49

докато не се научиш да пишеш на български!

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 13 апр 2009 19:51

баси неграмотника си... ти не можеш да напишеш 2 изречения бе ... имаш 1000 правописни грешки ...
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 13 апр 2009 19:51

ogrizko написа:Според мен момчетата играха, стараха се много и се бориха за победата. Друг въпрос е, че играта им няма нищо общо с тази през пролетта и както вече поне 2 пъти съм казал в този форум - за мен нямаме никаква физическа подготовка и това си личи. Есента бяхме няколко пъти по-силни от сега. В момента не побеждаваме толкова с игра, колкото с борба и желание за победа. Така че въпреки всичко, не мога да плюя футболистите. За мен целия проблем беше в това, че нашите футболисти се подготвяха зимата във Варна, вместо да отидат в някой база в чужбина. Друго си е да промениш обстановката малко, това се отразява положително, друго си е да си концентриран изцяло върху подготовката.... а не да си останеш в града и да си със семейството, роднините, близките, приятелите, проблемите и т.н. За мен това не беше никаква физическа подготовка за новия сезон, а просто някакви тренировки. Ясно е, че няма да можем да се преборим с Локо Сф за третото място с играта, която показват... освен ако не се контузи Камбуров. Но дано поне да сме преди Литекс.

Съгласен съм с написаното. Мога да добавя само че за пореден път не взехме класен нападател, който да си партнира или да заменя Манолов. Да не забравяме, че Литекс може да си осигури евроквота и чрез турнира за купата на БГ. Така че положението ни съвсем не е розово.

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 13 апр 2009 19:53

причиняват, бе- идва от причини. Оправи заглавието и аз ше си оправя мнението. ;)

И аз пиша неграмотно,особено като се напияа :D :D :D
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 13 апр 2009 19:57

batekrasi написа:баси неграмотника си... ти не можеш да напишеш 2 изречения бе ... имаш 1000 правописни грешки ...

Точно пък тебе дебна цял ден! :D
Ела в Наздраве да те напия и да ти кажа две приказки!
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 апр 2009 19:58

Днес неразбираем хаос в играта на Черно море.Трети мач играят с балонни топки,вместо да движат топката по земя.Кольо се мъчи да налага трагичния Какалов.А Т.Колев и Димов търкат скамейката :?

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 13 апр 2009 20:02

Да СЪЖЕЛЯВАМ ЗА правописните грешки. Но не си бях в къщи и писах от друг Компютар, а там буквите са на друго място. Няма значение важното е да сте ме разбрали къкво искам да кажа другото всеки го прави. Няма идеални . Сега сигурно ще ми отвърнете че и с Футболистите е така ??? да ама тях няма да ги чуете да се извинят за слаба игра нали??? Само Черно море

Върни се в “Черно море”