Отборите на ТИМ и Черно Море се разцепват

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

toni petrov
Контакти:

Отборите на ТИМ и Черно Море се разцепват

Мнениеот toni petrov » 10 апр 2009 16:53

Групировката ТИМ, за която се говори, че владее цяла България, се разцепва. Иво Каменов – водеща фигура в икономическата група - имал намерение да се оттегли изцяло от бизнеса. Мотивите били лични.Оттеглянето на Иво Каменов от корпорацията е колкото любопитно, толкова и странно. ТИМ-аджията е най-влиятелният в управлението на групировката

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Отборите на ТИМ и Черно Море се разцепват

Мнениеот Taz » 10 апр 2009 18:19

Хах и кой говори, че ТИМ владее цяла България, аз доколкото знам нямат нищо извън Варна

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 10 апр 2009 18:36

Само ти си мислиш така!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 10 апр 2009 19:06

Taz написа:Хах и кой говори, че ТИМ владее цяла България, аз доколкото знам нямат нищо извън Варна

Като си нямаш хабер от нещата в тази държава по-добре мълчи,нямали нищо извън Варна:смях на търкалета..... :lol: :lol: :D :lol:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 10 апр 2009 19:36

Пак евтини журналистически сензации със заглавията, а и със самата статия.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 10 апр 2009 20:18

Колко интересни статии имало в тоя сайт... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 апр 2009 20:46

Taz написа:Хах и кой говори, че ТИМ владее цяла България, аз доколкото знам нямат нищо извън Варна

Нищо не знаеш освен може би тасманийския дяваол :lol: ТИМ владеят не половин България,а цяла България.....И това не от вчера повечето поръчкови убийства става по тяхно нареждане,включително и на Илия Павлов..Поне като не си наясно не се обаждай,че избухва смях.....
Иначе Тимаджиите нищо чудно и да се разцепят-НЯМА НИЩО ВЕЧНО НА ТОЗИ СВЯТ,още по-малко извоюваното по нечестен път/.....

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 10 апр 2009 21:40

Кое се разцепва че не разбрах..????? май на някой Софийски журналист Ду....то ? :D :D Като не могат на терена да ни бият тръгнаха да ни разцепват ШОПИТЕ. Ей Моряци това Софийската Глупост край няма :o А до това къкво даржи ТИМ в България не ме интересува. Защото и преди ТИМ е имало Тича и Черно море и след тях пак ще ни има както е било с България. И ромеи и турци са били готови да ни изтрият от картата на света но пак сме Просъществували. Така ли е господа Шопски Журналисти ???? И някъде бях чел че при вас Турците не виреели или нещо такова ??? Ами не знам откаде сте толкова сигурни не знам??? Защо ли вас направиха Столица след Освобождението ??? Имате един професор там на който му свалям ШАПКА ,казва се Божидар Димитров че него питайте колко Турци е имало при вас и колко при нас на морето. Така че първо си подгответе урока и после говорете за ТИМ. Трън сме ви в очите но Черно море винаги ще го има на футболната карта на България. :) Софийски смешници. Лошото е че между вас има много хубави и кадърни хора ама те не се показват пред камерите и микрофоните за да се излагат пред цялата страна. Не ви мразим ШОПЕТА а ви се смеем на Глупоста. Мислите си че правите журналистика ама нещо не ви се отдава. Морски ти не си от тях. Теб сме те пратили с задача там да ги КУЛТИВИРАШ малко :D :D :D САМО ЧЕРНО МОРЕ ДО ГРОБ.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 апр 2009 22:36

Другата болна тема на Шопландия....Защо аджеба най-могъщата и най-влиятелната икономическа структура в България инвестира в Черно Море?Преди време сините журналисти си фантазираха в измислени статии как ТИМ купува Левски,как им прави стадион Раковски-хахахахахаха,фантазират си шопите и чак мастурбират над мръсните си фантазии :lol: .Ах как боли,как боли,че ТИМ са варненци,как боли,че имат чувство за местен патриотизъм и как не клякат пред никого?Мъка,мъка,сълзи в Шопско :D .Черно Море е социалния проект на ТИМ-точните думи на Марин Митев.Доколкото виждам всеки икономически проект на ТИМ в крайна сметка преуспява,всеки конкурент се стъпква и в крайна сметка варненци успяват.Така ще бъде и с Черно Море.Хвърляйте помия,хвърляйте медийни бомби,но ние сме тук,ние ще продължим да се развиваме и ще сме първи накрая.Ние сме от Варна-фенове,отбор,собственици - искаме само първото място и никой няма да ни спре по нашия път,това е съдба,предопределеност,примирете се с нея.Ние сме бъдещето,новата ера,вие сте бита карта,колкото и да злобеете това е положението.Напред Море :D
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 апр 2009 23:46

charlitobg написа: Морски ти не си от тях. Теб сме те пратили с задача там да ги КУЛТИВИРАШ малко :D :D :D САМО ЧЕРНО МОРЕ ДО ГРОБ.

Трудна задача Чарли да не кажа mission imposible ;) То и аз не съм идеален,ама там е пълно с хора незнаещи друго освен Левски,Цска и София...Ние "провинцията" кучета ни яли...
Мен ми е трдуно в онлайн радиото да отделя малко внимание на морето,че и при нас е пълно с левскари те поне са пичове,ама споровете ни често са огромни :lol: Да не кажа,че едвам се добрах до 5 минутки да анонсирам мача ни с Левски :lol: Предтави си какво ще бъде,ако стана истински журналист,тоест да работя в някоя от големите медии...Мале мътна,че те ще ме изритат на 3 ден,защото ще ги криткиувам :lol:

Върни се в “Черно море”