ЕТО СИТУЦИЯТА
http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=133053
Вчера по Канал 3 Сашо Диков извади една ситуация, която аз лично не бях видял в 55 минута Гонзо блъска в гръб Танко Дяков и той полита 2-3 метра напреде след като е блъснат отзад с двете ръце от Гонзо , а преди това Дяков щеше да играе с глава в наказателното след корнер, абсолютна дузпа точно пред очите на Ристосков, говедата да мълчат, просто Ристосков беше напълнил гащите какво ли щеше да се случи след онзи рев на Гонзо за дузпа ако беше отсъдил по-явната дузпа след нарушение на Гонзо в наказателното в 55 минута Батков щеше да събере парламента на спешно заседание и да изпрати левскарите на митинг
Неотсъдена дузпа за Черно море срещу Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Неотсъдена дузпа за Черно море срещу Левски
Последна промяна от Varna1913 на 09 апр 2009 14:01, променено общо 4 пъти.
- child in time
- Контакти:
Re: Неотсъдена дузпа за Черно море срещу Левски
Айде пак, стига бе тоя кръг свърши преди седмица! Дузпа за тоя за ония аман ! Стига с тия глупости!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Хора, спокойно! Приемете, че е нормално да се греши! Така, никога няма да се оправим! Вместо да се потърси дорото, ние се дразним за глупости!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
hlucho написа:Хора, спокойно! Приемете, че е нормално да се греши! Така, никога няма да се оправим! Вместо да се потърси дорото, ние се дразним за глупости!
Нормално е!?!???Ами защо скачахте по Сашо Апашо-сгрешил,нормално е!Изобщо не е нормално да се свирят такива БЕЗУМНИ дузпи за да се тика един отбор,първата дузпа с/у Славия беше най-безумното нещо,което и в Буркина Фасо няма как да се види

OBI4AM LEVSKI написа:hlucho написа:Хора, спокойно! Приемете, че е нормално да се греши! Така, никога няма да се оправим! Вместо да се потърси дорото, ние се дразним за глупости!
Нормално е!?!???Ами защо скачахте по Сашо Апашо-сгрешил,нормално е!Изобщо не е нормално да се свирят такива БЕЗУМНИ дузпи за да се тика един отбор,първата дузпа с/у Славия беше най-безумното нещо,което и в Буркина Фасо няма как да се види
16 точки разлика пред Левски! То си беше безумие и агент Николай да свиква събрание на изпълкома на БФС посред нощ, зада отменя наказанието на"японскиа" турист, ма тогава нямаше син плач!
- Ticha
- Контакти:
Всеки да си погледне отбора и да се спре с това реване към съдиите. Първо се замислете с тази игра, която показват "грандовете" какво ги очаква в евротурнирите. Аз лично искам отново да видя играта и формата, която показвахме есента. Сега дори и да печелим точки и да нямаме загуба в последните 10 мача, аз не съм доволен от нашата игра. Всичко останало остава на заден план.
-
- Контакти:
Да ама Сашката 16 пъти по 16 ви го забоде,така че спрете с тия 16 точки,те нямаха никаква РЕАЛНА цена,а само любимата ви МОРАЛНА,нали,"морални" ми "шампиони"?

OBI4AM LEVSKI написа:Да ама Сашката 16 пъти по 16 ви го забоде,така че спрете с тия 16 точки,те нямаха никаква РЕАЛНА цена,а само любимата ви МОРАЛНА,нали,"морални" ми "шампиони"?![]()
![]()
Имаха, БАТЭ!
hlucho написа:Хора, спокойно! Приемете, че е нормално да се греши! Така, никога няма да се оправим! Вместо да се потърси дорото, ние се дразним за глупости!
Дано тия от Левски и фенове и ръководството им не спряха да реват един път стадион им виновен,друг път съдията им виновен.За всяка загубена точка все някой им е виновен да се осъзнаят малко ако бият с игра никой няма да им търси сметка,kато не могат да играят търсят причината някъде другаде.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- blue magic
- Контакти:
Видяла жабата че подковават коня, та и тя се наредила. Сега пък дузпа имало за Чморе! И то с автор Сашо Диков! Търсят се разни дребни моменти, за които съм сигурен че ако Сашо Диков поиска ще намери още 3-4 дузпи за Левски. А не се вижда явната тендеция да се бута цС*ка по всякакъв възможен начин. Ако съперникът не им легне, то реферът ще измисли 2 дузпи. Бъдете сигурни, че ако Славия бе изравнила случайно, то третата дузпа щеше да е сигурна.
Хайде сега всички да погадаем как ще свърши Миньор - цС*ка, при положения, че бившият чорбар Лечков подари 3 точки на перничани!
Хайде сега всички да погадаем как ще свърши Миньор - цС*ка, при положения, че бившият чорбар Лечков подари 3 точки на перничани!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!