Черно море 2:1 Монтана - 10.04
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море 2:1 Монтана - 10.04
Днеска показахме стабилно владение на топката, Росен Колев се връща след червения картон и ще сме по-стабилни отзад. Дано и Камазола да бъде на линия за мача. Инканго за малкото време на терена срещу Ботев Пд показа, че знае да пипа топката и за мен ще вдигне класата в атака. Не мисля, че ще е лек мача с Монтана, обаче много се налага да го вземем! Едно 2:0 звучи добре 

Последна промяна от ogrizko на 10 апр 2013 19:34, променено общо 1 път.

Re: Черно море - Монтана - 10.04 - Сряда - 17.00
В този мач не биете ли положението става почти неспасяемо.Успех.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Задължителна победа трябва да вземете . Успех !!
- we are the champions
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Задължителна победа трябва да вземете . Успех !!
Не се плашете ,всичко е загубено!
Sandi е ку рва!По темата..Победа за Черно море..2-0
- Tribune East 1912
- Контакти:
Днес и на "стадиона" си говорихме с някои фенове, че отборът на Черно море е абсолютно нелогично на това място в класирането. Не съм гледал особено много мачове на тима, но от това, което видях миналата седмица и днес, смятам, че този отбор има място в групата. Но в крайна сметка трябва да спечелите някой друг мач, за да останете. Общо взето, срещу Монтана нямате право на грешка, защото ако и този мач не спечелите, вече ще ви стане много трудно.
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:03, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Този мач ме притеснява дотолкова,че да не го подценим и да помислим,че ще е много лесно.Не мисля,че ще имаме проблеми с този отбор.Росен Колев се връща,както и Камазола,а това значи,че днешните двама селяка,заради които на Ботев им беше лесно да ни бият(Жифко и Монито) ще са твърдо на пейката.Съдиите доста ни клаха срещу Лудогорец,Славия и Левски,така,че смятам и този бушон за гръмнал и надали ще смее повече съдия да ни резне сигурно чак до мача на Армията с ЦСКА.Предвиждам 2:0,а на фенчето на Локо Сф ще му кажа,че пенсионерския клуб,който са събрали ще го отнесем като гости и с това приключва участието им в А група за много дълго време.Отбори без публика НЯМАТ място в елита!Дано и идиотите в БФС го проумеят и спрат да бутат към спасението пенсионерите от Локомотив Сф.Днес гледахме Ботев Вр примерно,дух,публика,всичко,а Локо Сф?20-30 човека на мача,добре,че гостите го докарват до 100 средно,срам.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.