МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА

Мнениеот charlitobg » 02 апр 2009 19:17

Здравейте Моряци.

Почва се от събота. От мача с Лефски ще започне нашата истинска борба за Европа. Искам само едно да играем мъжки Футбол. И най-вече да мислят моряците не терена.Фътбола е проста игра за умни хора нали?? Искам да видя облик и идеи в играта на нашия отбор а пък ако ще и да падаме. Имаме отбор и то всеки го знае но нямаме идея как да играем. На всеки мач стоя зад Колю точно заради това да го чувам какви напътствия им дава и честно да си кажа до сега откакто е почнал пролетния сезон не съм го чул нещо УМНО да каже.Надявам се че и той е разбрал къде са ни грешките. Ако ли не много лошо. С това до сега което показваме повече от 5 място не виждам. А ми кажете следващия сезон къкво ще бъде? Ако този сезон не направим нещо за другия сезон въобще не ми се мисли. Затова дайте нашата подкрепа да бъде истинска и достойна като на истински мъже. Дори и да ги обиждаме те Моряците трябва да ни разберат че това са ГРАДИВНИ критики които ще им бъдат само от полза. Когато ние видим че те се раздават със СЪРЦЕ и мислят в играта ние ще ги хвалим и почитаме. Затова от мое име успех в следващите мачове и Моряци покажете че сте истински професионалисти. Само Черно море до гроб.

На човек му се пада само един път шанс в живота и ако не знае как да го използва просто си е изхабил времето тук на земята.Това се отнася за моя любим отбор ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА..

brossy
Контакти:

Re: МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА

Мнениеот brossy » 02 апр 2009 19:46

ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ НАШ РЕВОЛЮЦИОНЕР Е ЛЕФСКИ.НЕГРАМОТНИЦИ

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 02 апр 2009 19:48

brossy написа:ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ НАШ РЕВОЛЮЦИОНЕР Е ЛЕФСКИ.НЕГРАМОТНИЦИ

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 апр 2009 19:55

добре бе неграмотник какво ти е виновно името на отбора,немате оправия и тва е комплексарщина . а за събота мача е 0:2 запомни го добре.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 02 апр 2009 20:12

маймун :D :D :D :D :D слабички сте :lol: :lol: :lol: :lol:

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 02 апр 2009 20:16

Не се притеснявам от пискането ви преди мача, изчакайте и ще видите 1:3 !!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 02 апр 2009 20:42

Моряче, ако намалиш малко обидите и се научиш да пишеш правилно, може да се каже , че си написал нещо умно.Обаче станаха много "ако".
Знаеш ли къде се слагат запетайките?! :oops: Защото няма нито една!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 апр 2009 22:09

charlitobg написа:Здравейте Моряци.

Почва се от събота. От мача с Лефски ще започне нашата истинска борба за Европа. Искам само едно да играем мъжки Футбол. И най-вече да мислят моряците не терена.Фътбола е проста игра за умни хора нали?? Искам да видя облик и идеи в играта на нашия отбор а пък ако ще и да падаме. Имаме отбор и то всеки го знае но нямаме идея как да играем. На всеки мач стоя зад Колю точно заради това да го чувам какви напътствия им дава и честно да си кажа до сега откакто е почнал пролетния сезон не съм го чул нещо УМНО да каже.Надявам се че и той е разбрал къде са ни грешките. Ако ли не много лошо. С това до сега което показваме повече от 5 място не виждам. А ми кажете следващия сезон къкво ще бъде? Ако този сезон не направим нещо за другия сезон въобще не ми се мисли. Затова дайте нашата подкрепа да бъде истинска и достойна като на истински мъже. Дори и да ги обиждаме те Моряците трябва да ни разберат че това са ГРАДИВНИ критики които ще им бъдат само от полза. Когато ние видим че те се раздават със СЪРЦЕ и мислят в играта ние ще ги хвалим и почитаме. Затова от мое име успех в следващите мачове и Моряци покажете че сте истински професионалисти. Само Черно море до гроб.

На човек му се пада само един път шанс в живота и ако не знае как да го използва просто си е изхабил времето тук на земята.Това се отнася за моя любим отбор ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА..

Не мисля че трябва да критикуваме Кольо все пак сме на 3-то място а на левскарчета и казвам че в събота ще са едно място по надолу а ние ще ще вървим все напред
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 02 апр 2009 22:13

more написа:Не мисля че трябва да критикуваме Кольо все пак сме на 3-то място а на левскарчета и казвам че в събота ще са едно място по надолу а ние ще ще вървим все напред

Май слагаш първо тигана и и тогава отиваш за риба в морето !
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 апр 2009 22:19

АСМ1899 написа:
more написа:Не мисля че трябва да критикуваме Кольо все пак сме на 3-то място а на левскарчета и казвам че в събота ще са едно място по надолу а ние ще ще вървим все напред

Май слагаш първо тигана и и тогава отиваш за риба в морето !

В случая рибите ще бъдат Левски,ЦСКА и Литекс а после ще си ги хапна с биричка :D
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”