Здравейте Моряци.
Почва се от събота. От мача с Лефски ще започне нашата истинска борба за Европа. Искам само едно да играем мъжки Футбол. И най-вече да мислят моряците не терена.Фътбола е проста игра за умни хора нали?? Искам да видя облик и идеи в играта на нашия отбор а пък ако ще и да падаме. Имаме отбор и то всеки го знае но нямаме идея как да играем. На всеки мач стоя зад Колю точно заради това да го чувам какви напътствия им дава и честно да си кажа до сега откакто е почнал пролетния сезон не съм го чул нещо УМНО да каже.Надявам се че и той е разбрал къде са ни грешките. Ако ли не много лошо. С това до сега което показваме повече от 5 място не виждам. А ми кажете следващия сезон къкво ще бъде? Ако този сезон не направим нещо за другия сезон въобще не ми се мисли. Затова дайте нашата подкрепа да бъде истинска и достойна като на истински мъже. Дори и да ги обиждаме те Моряците трябва да ни разберат че това са ГРАДИВНИ критики които ще им бъдат само от полза. Когато ние видим че те се раздават със СЪРЦЕ и мислят в играта ние ще ги хвалим и почитаме. Затова от мое име успех в следващите мачове и Моряци покажете че сте истински професионалисти. Само Черно море до гроб.
На човек му се пада само един път шанс в живота и ако не знае как да го използва просто си е изхабил времето тук на земята.Това се отнася за моя любим отбор ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА..
МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- charlitobg
- Контакти:
Re: МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА
ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ НАШ РЕВОЛЮЦИОНЕР Е ЛЕФСКИ.НЕГРАМОТНИЦИ
brossy написа:ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ НАШ РЕВОЛЮЦИОНЕР Е ЛЕФСКИ.НЕГРАМОТНИЦИ

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
добре бе неграмотник какво ти е виновно името на отбора,немате оправия и тва е комплексарщина . а за събота мача е 0:2 запомни го добре.
LEVSKI_FOREVER
маймун
слабички сте

Не се притеснявам от пискането ви преди мача, изчакайте и ще видите 1:3 !!!
Моряче, ако намалиш малко обидите и се научиш да пишеш правилно, може да се каже , че си написал нещо умно.Обаче станаха много "ако".
Знаеш ли къде се слагат запетайките?!
Защото няма нито една!
Знаеш ли къде се слагат запетайките?!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
charlitobg написа:Здравейте Моряци.
Почва се от събота. От мача с Лефски ще започне нашата истинска борба за Европа. Искам само едно да играем мъжки Футбол. И най-вече да мислят моряците не терена.Фътбола е проста игра за умни хора нали?? Искам да видя облик и идеи в играта на нашия отбор а пък ако ще и да падаме. Имаме отбор и то всеки го знае но нямаме идея как да играем. На всеки мач стоя зад Колю точно заради това да го чувам какви напътствия им дава и честно да си кажа до сега откакто е почнал пролетния сезон не съм го чул нещо УМНО да каже.Надявам се че и той е разбрал къде са ни грешките. Ако ли не много лошо. С това до сега което показваме повече от 5 място не виждам. А ми кажете следващия сезон къкво ще бъде? Ако този сезон не направим нещо за другия сезон въобще не ми се мисли. Затова дайте нашата подкрепа да бъде истинска и достойна като на истински мъже. Дори и да ги обиждаме те Моряците трябва да ни разберат че това са ГРАДИВНИ критики които ще им бъдат само от полза. Когато ние видим че те се раздават със СЪРЦЕ и мислят в играта ние ще ги хвалим и почитаме. Затова от мое име успех в следващите мачове и Моряци покажете че сте истински професионалисти. Само Черно море до гроб.
На човек му се пада само един път шанс в живота и ако не знае как да го използва просто си е изхабил времето тук на земята.Това се отнася за моя любим отбор ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА..
Не мисля че трябва да критикуваме Кольо все пак сме на 3-то място а на левскарчета и казвам че в събота ще са едно място по надолу а ние ще ще вървим все напред
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:Не мисля че трябва да критикуваме Кольо все пак сме на 3-то място а на левскарчета и казвам че в събота ще са едно място по надолу а ние ще ще вървим все напред
Май слагаш първо тигана и и тогава отиваш за риба в морето !
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:more написа:Не мисля че трябва да критикуваме Кольо все пак сме на 3-то място а на левскарчета и казвам че в събота ще са едно място по надолу а ние ще ще вървим все напред
Май слагаш първо тигана и и тогава отиваш за риба в морето !
В случая рибите ще бъдат Левски,ЦСКА и Литекс а после ще си ги хапна с биричка

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?