НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот charlitobg » 21 мар 2009 20:49

Има ли някой който може да ми покаже по БЕЗХАБЕРЕН,БЕЗИДЕЕН И ГЛУПАВ ОТБОР от Черно море Варна???????
ПЛАЧЕ МИ СЕ ОТ МЪКА ....И стига сте ги защитавали тези Колювски дупета наред с най-големия АЛЕКССС :D :D :D

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот emkata » 21 мар 2009 20:56

пич ти кво очакваш и не е само черно море тва са всички грандове дори и моя левски ама червените фенове не смятат така техния отбор бил велик в бг не са изравнени възможмостите в бг всички отбори са гола вода вервай ми ако някой се опълчи на левски и цска като днес черноморец резултатите ще са същите.не си прав за алекс цял сезон ва мъкне.помисли и ша видиш.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 мар 2009 21:07

Ми, човек.... ако успеем да останем на 4 място, явно ще бъде успех :) Просто опасенията ми от първите кръгове се потвърдиха... най-вече това със слабата физическа подготовка. Това се вижда във всичките мачове, че я няма свежестта от есента. А днеска с човек по-малко (60 мин.) Черноморец бяха по-свежи от нас до самия край на мача, което е супер странно. За мен беше много глупаво решение да си водим подготовката във Варна, а не в някой курорт извън България. И докато с Вихрен, Пирин и Ботев Пд подготовката явно беше достатъчна.... то срещу отборите от горната половина на таблицата ще ни бъде много много трудно. Дано причината да е в това, че играха 3 мача за 6 дни, или в изкуствения терен... ама ме съмнява, аз просто онази свежест и лекота на игра не я виждам. Отделно, Периш и Рикардо Андре липсват, или поне на мен така ми изглежда.... в този мач 2-3 бързи пробива отляво щяха да свършат доста добра работа, както и умелото задържане и шут от далечна дистанция на Андре. Илко Пиргов също се представи задоволително както очаквах. Тодор Колев нивото му не е достатъчно добро още поне според мен. Влиза като резерва и пак е бавен.... но и това може да се дължи на лоша физическа подготовка. Станислав Стоянов също издишаше, въпреки че влезна като резерва. Кулибали пък направо ме убива с тази игра.... върха на шоуто беше като се препъна в тревата и падна, даже и кълбо направи :) Лично аз с тази игра ще се радвам, ако сме на 4 място... като се има предвид Локо Сф как са набрали скорост и това, че Литекс няма всеки мач да свършват наравно.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 21 мар 2009 21:08

Колега, и аз не съм доволен от мача и като игра, и като резултат, но мислиш ли ,че е възможно да се мачка наред. Днес и МАН ЮТД паднаха от Фулам. За тях какво да кажем ..?
Има време и не трябва да правим трагедии. Може пък и да е за добро. Много вдигнахме летвата и вече и от хикс, като гост не сме доволни. Нека да се поуспокоим и да гледаме напред .. Ти какво предлагаш .. да уволним Кольо и да изгоним АЛЕКС ли ...? Дали това е решението .. ?
Най-важното сега отбора да се мобилизира и да даде всичко от себе си в следващия кръг, а и ние да ги подкрепим за да имат и по-голяма увереност!
^^^ САМО ТИЧА ^^^

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 21 мар 2009 21:19

Дайте да си посипем главата с пепел а?Да ви напомням ли,че си водим стабилно в битката за 3-тото място?И Литекс вярно,няма да завършват вечно наравно,ще ги сгазим във Варна и готово,и загуби ще имат вече.Не сме гостували на някой изпадащ все пак,1 точка е добре за нашата цел.Да видим там дали Литекс ще бие а?Или Левски успя да бие в Бургас :?: .Я по-спокойно и без абсурдни изказвания.Много мъжки мач беше,здрава битка.КРИВИЯ е прав за терена,ние на такъв играем за пръв път,също е фактор това и то голям при нашия стил на игра с извеждащи подавания.Маймуните не са ни липсвали изобщо....липсваше ни МИЛЕН ПЕТКОВ,наистина,МИЛЕН си е МИЛЕН и къде е той,къде е Дани Георгиев?Борносузов много щеше да ни помогне също.Евала правя на ДАНИ ДИМОВ,за мене много стабилно си стоя момчето и видяхте,че опасностите за нас дойдаха след неговата смяна,по-точно кгоато Кулибали му зае поста на деф.халф,иначе ДАНИ с ръстта си и добрата си техника вземаше всяка първа топка.ДАНЧО днес беше много слаб,като цяло всички под нивото си,но поне се бориха мъжки и съм доволен.1 точка си е 1 точка,ЗНАЕТЕ С КОЙ ИГРАЕМ НА 4-ТИ,НАЛИ?ТОГАВА Е ВАЖНО ДА БИЕМ,ДА БИЕМ ОНОВА ИЗМИСЛЕНО ОТБОРЧЕ,ПЪК АКО ЩЕ 4-ти,5-ти,6-ти....да сме,искам главите и на Левски и на ЦСКА набити на кол на Тича!Левски няма да е пръв след следващия кръг,хахахахахаха,дойде часа да им върнем на мръсниците за гаврата в София с дузпите и ЧК на Баничката,сега най-слодко ще е да им измъкнем 1-вото място :D
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 21 мар 2009 21:22

Момчета аз също милея като вас за Черно море защото това е моят отбор до гроб но да ми се оправдават с тревата,вятъра и тем подобни айде молим се....Станахме като оня МУЧО .Мъри-прогнозата или Мъри -Правилния футбол.. Неее не съм съгласен. И Колю само с това : Не съм доволен: не е никакъв ТРЕНЮРР. Разберете ме истински. Колко мача Алекс игра през зимната подготовка ??????? питам ????? Колко паса даде МАГИЧЕСКИ дето се изхвъряте?? и не днес а въобще от началото на сезона?? Защо като излезе той и морето играе по-добре ? сравнение последните мачове ?? Колко нападатели има Черно море освен Миро ??? пак питам? Да продължавам ли? Хайде отговаряйте. Ако някой има нещо неко го сподели защото ЛЕФФСКИ след седмица ще ни скъсът ДУ....ТАТА от голове.Ако не стане ще скоча от моста без ластик :D :D :D защото с такава игра нищо хубаво не ни чака. Само Черно море до гроб...

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 21 мар 2009 21:29

Безхаберие проявихме само 1 път - загубата от Беласица в Сандански.Днес играхме УМНО,КРИВИЯ е много прав за терена,видя колко пъти се хлъзгаха нашите и това,че те били 10 човека особено не ни помогна.АЛЕКС е много голям и от нищо и никаква ситуация извади ЧК на защитника на Черноморец,така,че без силни думи.СЕРИЯТА БЕЗ ЗАГУБЕН МАЧ ПРОДЪЛЖАВА И СМЕ ПОД ПЪЛНА ПАРА!НА 4-ТИ Е МОМЕНТА ЗА ПОБЕДА,ТОГАВА Е ВАЖНИЯ МАЧ

ПС:Уефски и мене да ме картоекират в МОРЕТО ще ги бием 100%,да извадим юношите срещу комиците в синьо - пак ще бием,ОК?Освен това - какви ли не светила са казвали,че изкувствената трева е много много по-различна от истинската?Ние ли се намерихме по-умни да го оспорваме,да правим изводи?ТРЯБВА ДА СМЕ ДОВОЛНИ,ПРОДЪЛЖАВАМЕ БЕЗ ЗАГУБА,ЗА НАС НЕ ИГРАХА ОСНОВНИ ИГРАЧИ ДНЕС.БРАВО НА МОРЯЦИТЕ,ИСКАМ ГЛАВАТА НА ЛЕФСКИ.....
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 21 мар 2009 21:30

Какво искаш? Да вземем Платини, Дока(за тези се сетих в момента просто) и други такива знайни и незнайни "легионери" ли?Според мен се работи правилно. Колко бяха чужденците, които играха днес за Черно море?Трябва време. До преди два сезона 5-6 място беше добро класиране, а сега кво стана. "Изходихме се по въпроса", както казваше един мой учител по физика :D

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 21 мар 2009 21:33

Тоя "безхаберен отбор " няма загуба в 9 /ДЕВЕТ/ мача

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 мар 2009 21:39

[offtopic]Изписвайте правилно името на отбора Левски бе лепилари. :evil: :evil: :evil: Такова нещо Лефски, Уефски, Леффски и другите ви усрани изрази няма.[/offtopic]
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Черно море”