Черноморец 919-ЧЕРНО МОРЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черноморец 919-ЧЕРНО МОРЕ
Утре е морското дерби.Имаме да им връщаме,биха ни с гол от измислена дузпа и съм сигурен,че ще им го върнем утре тъпкано!Миналата година МИРО ги наказа в Бургас,така,че 0:1 и сега!Проблеми - МИЛЕН под въпрос,Флорес и той....Борносузов-контузен,това е лошото.Добрата новина е,че терена им е перфектен и ако Кольо е съхранил КРИВИЯ(както сам каза) това ще е добър коз за нас,двамата с ЖОРО плюс МИРО и ДАНЧО могат да ги съспият.В защита сме стабиляги,но Пиргов не съм сигурен дали ще се справи както го правеше ФИЛ
.Също съм притеснен за десния защитник....както се убедихме нагледно Мишо Лазаров е дупка,срещу силни,слаби...винаги е дупка в отбора,същото се отнася и за Даниел Георгиев.

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

Re: Черноморец 919-ЧЕРНО МОРЕ
Ще има ли стабилно варненско присъствие на мача?
- slavia_forever
- Контакти:
Малко екцентрична прогноза като резултат, а именно 2:3. 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- charlitobg
- Контакти:
Здравейте моряци. Исками се и аз да съм оптимист но като си спомня за последните 3 мача тръпки ме побиват.)))Страхувам се да не сме най-голямата издънка този мач.Ако го вземем съм сигърен че на Лефффски ще им се припекай ама не съм сигурен нещо.... Ако Колю забрани на този Тъп Кон Танко Дяков да минава центъра и да се прави на ГЕРОЙ В атака имаме шанс, ако ли не не ми се мисли къкво могат да ни направят АКУЛИТЕ. Дано на Колю да му дойде музата и да мисли малко ама ще видим. ИСКАМ ДА БИЕМ ОТ СЪРЦЕ но ми е свито нещо)))) Само Черно море до гроб.. 

- smash_the_reds
Мачът е ключов за нас. Победим ли в Бургас незнам до каде можем да стигнем, всичко вече ще е възможно.
smash_the_reds написа:Тук ще дам прогноза 1-като резултат 2-1 .
Твоите прогнози ги знаем...НИТО ЕДИН от мачовете на МОРЕТО не си познал.Вече съм спокоен,че вземаме 3-те точки,както сега,така и следващия кръг

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

- Ticha
- Контакти:
И аз мисля, че мача е ключов за нас и ще бъде много тежък. Доста ме притеснява липсата на Илчев на вратата, но добре поне че го наказаха само за един мач. Другото успокоително нещо е слабата игра на Кулибали и на Дани Георгиев, като особено за втория имам особено мнение затова да започва титуляр. Мача може да завърши по всякакъв начин, важното е да играем добър и офанзивен футбол, пък каквото стане.
-
- Контакти:
утре показване кой е господар на морето 4-1 за черноморец
- comandosa1
- Контакти:
Мача е 1-ца според мен, едно защото черноморец играят добре и второ загубиха много точки и сега ще се хвърлят като за последно. А колкото до Черно Море, мисля че нямат шанс за титлата и просто няма да се напънат достатъчно утре.