Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев
Сбърка ли Карамфил при положението когато му изкараха червен картон?Понеже го познавам лично и съм малко пристрастен,ще се опитам да го защитя.Направи максимума,изкара нарушението извън пеналта и спести дузпата.НО...Дали нямаше да е по добре да се опита ако може да спаси,ако не може нека вкарат гол.Все пак ситуацията беше едва в десетата минута.Щяхме да си останем с пълен състав и при всяко положение да спечелим мача.Освен това нямаше да изгърмим едната смяна и щяхме да сме по свежи в края на мача.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев
колега, има си тема за мача.кому са нужни 10 теми за един мач

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- Ticha
- Контакти:
Не можем да виним г-н Спасов затова, че опита да съхрани Юруков и Жоро Илиев за мача в събота, защото ако не беше тази ситуация с червения картон може би щяхме да спечелим и без тях. Но е направо абсурдно да играем мачове неделя - сряда - събота! БФС се подиграва с нас!
Ticha написа:БФС се подиграва с нас!
Нека тогава и ние се подиграваме на БФС като си печелим мачовете

[offtopic]Телевизията се подиграва с вас- нали знаеш, който плаща, той поръчва музиката. От друга страна пък сега е значително по-добре. Преди БНТ даваше приемерно 3 мача в месеца и то основно на ЦСКА, Литекс и Левски. Сега поне имаме възможност да видим всички отбори. Не казвам, че е добре измислено, но ако имате някаква идея как да се дават всички мачове , без да се накъсва кръга в продължение на няколко дена, ще се радваме да ги чуем.[/offtopic]
Важното е, че бихте и продължавате да дишате във врата на софийските отбори. Червения картон е вече минало и заминало.
Важното е, че бихте и продължавате да дишате във врата на софийските отбори. Червения картон е вече минало и заминало.
Последна промяна от mike28 на 18 мар 2009 18:41, променено общо 1 път.
- Ticha
- Контакти:
ogrizko написа:Ticha написа:БФС се подиграва с нас!
Дай Боже! Само че в Бургас ще бъде много трудно.

Според мен Карамфил трябваше само да пази без фал. Няма мач в които да си струвада останеш с 10 човека в началото заради един гол. гол се връща, даже два, три, но с човек по- малко е трудно дори и срещу отбор от Б група. според мен играчите трябва да се пазят от подобни прояви. мойе би в края на мача да има някаква логика от картон, но в началото в никакъв случай
Добре играха бургас срещу левски днес. Ще е добре да вземем точки там
Ticha написа:ogrizko написа:Ticha написа:БФС се подиграва с нас!
Дай Боже! Само че в Бургас ще бъде много трудно.
Няма бе... нали и те са курортен град. Ще ни върнат за гостоприемството есента

Няма какво да гадаем....без ДАНЧО и ЖОРО може би КРИВИЯ щеше да вкара,може би не.ФИЛ недопускайки онзи 100% гол с цената на изгонването си и при краен резултат 1:0 направо ни спаси фактически.Ботев игра с 11 защитника,грозен антифутбол,лежане,селски изпълнения,така,че няма какво да недоволстваме.ЖОРО Е МОМЧЕ С 2 СЪРЦА-И ДВЕТЕ ЗЕЛЕНИ 

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО