Тайната за разгрома над плебеите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Тайната за разгрома над плебеите

Мнениеот Veso1913 » 15 мар 2009 21:50

Вчера на пазара срещнах един индивид,който като ме видя че съм със зелено-бяла фланелка ми довери че знаел защо Спартак са паднали с 5-0 на Тича и защо се е стигнало до грозната инсинуация в тунела.Човека се позова на някакъв много голям негов приятел;който е участвал лично при заверата.Май се е казвал Петър или нещо такова.А истината била следната-футболисти на Спартак взели пари от някого за да паднат с голяма разлика и да сменят треньора.Даже си измислили случката в тунела за да отклонят общественото мнение от далаверата. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Какво мислите,дали клюката е истина или плебеят ме е излъгал?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

alfonso

Re: Тайната за разгрома над плебеите

Мнениеот alfonso » 15 мар 2009 21:52

Това не е ново за българския футбол! Напълно е възможно! А щом и Ч.Море са намесени намирисва на сигурно!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 15 мар 2009 22:05

А щом и ти коментираш Черно Море също намирисва,защото си напълнил гащите.Я кажи кога сме уговаряли мач?

SemperFidelis
Контакти:

Мнениеот SemperFidelis » 15 мар 2009 22:12

Нали вие твърдите, че дербито май 2007 когато ви бихме 2:0 и тръгнахте да се изнизвате още 69-тата минута било уговорено ? :roll:

самата тема няма да я коментирам, истината с фактите относно дербитата и изцяло съперничеството между Спартак и Черно Море я има в един друг спортен сайт ;)

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 15 мар 2009 22:31

:mrgreen: изроди много .. лошото е , че нови истории тряя мислят горките щото онуй 5 : 0 няма да им е последни мач с ЧЕРНО МОРЕ .. :mrgreen:
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

alfonso

Мнениеот alfonso » 15 мар 2009 22:47

Гащите аз не мога да напълня! От какво? Ще станете шампиони ли? Ще вземете купата ли? Скоро ще слезете на земята! Почакайте да дойдат мачовете с неподкупните отбори! А след ТИМ,нали знаете какво следва? Като след ВИС,СИК,Спомни си Берое/шампиони бивши,Етьр-също,Локо Пд и те/ Ама не ми се влиза в полемики точно с фенове на Ч.море! Не ми е интересно!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 15 мар 2009 23:34

Вместо да се радваш,че един отбор с традиции играе роля в първенството и конкуренцията се вдига ти си взел да плюеш.Нито ни подкрепят съдиите,нито уреждаме мачове.Играем честен футбол и вървим напред.
Пак казвам,далеч съм от мисълта,че ще станем шемпиони,има доста разлика между нас и Левски и Цска и това е най-вече в манталитета,а не на последно място и съдийския комфорт.Но пък това не ми пречи да си обичам отбора и да се радвам на добрите резултати,нали?

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 16 мар 2009 00:38

Черно Море определено заслужава уважение като клуб ! Най-малкото защото е първият шампион на България-наследник на Владислав ! А относно темата, съмнения за уговорки винаги и навсякъде съществуват-което не означава че са верни !Просто някои хора са мнителни или са негативно настроени !Аз лично се радвам , че в клуб с традиции като Черно Море футбола отново се възражда !Пожелавам им успех !

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 16 мар 2009 00:50

Наистина ТИМ "заслужават" уважение! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Годфадър
Контакти:

Мнениеот Годфадър » 16 мар 2009 01:22

Както и надписа на казана "ТИТАН АС" заслужава уважение.

Върни се в “Черно море”