Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Мнениеот MORSKI » 09 мар 2009 21:37

За българския футбол 7 точки са доста при все,че си знаем що за стока е той ;)
Аз ще се радвам,всичко да ства полека и в този ред на мисли смятате ли,че Черно Море ще може да задържи 3 място,което заема сега?Аз и всички фенове на отбора се надяваме това да стане (естествено) ;) Ако ни оставят да си играем играта смятам,че е реално и напълно постижимо ;) Пък и искам пак да играем в Уефа,услади ми се :lol:
Пс:
А и,ако пак ще влзиат тук да си избиват комплексите някои сбъркали са :idea:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 21:38

Ако искаш да го направим като анкета?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 09 мар 2009 21:42

аз още на полусезона давах на Морето трето място,не защото не искам да видя любимия отбор на върха а защото искам феновете също да сме и реалисти,а и третото място си много голямо постивение на този етап за нас,имаме добър,балансиран и сплотен отбот с ръководство , мечта.Напред Моряци и само пълен стадион Тича :!: :!: :!:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 09 мар 2009 21:42

Не ми се вярва морето да остане в тройката! Просто Ганчев ще трябва да си оскъбе косата ако след всичко което направи Литекс не вземат медал даже! Иначе Черно море иограят приятен футбол, още помня как изпуснаха Щутгарт, но ако не ги спрат другите отбори, то съдиите няма да закъснеят със своите тесли! Няма какво да се лъжем просто едва ли ще допуснат някой да измести Левски, ЦСКА и Литекс от първите 3 места! Иначе бих се радвал, ако ме опровергаят футболистите на Черно море! Нека има изненади, така ще е по-интересно!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 09 мар 2009 21:45

според мен черно море може и на второ място да минат. ако продължават със силните игри ;)

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 09 мар 2009 21:45

Първенството стана интересно, след това което видях и от Левски и ЦСКА срещу Вихрен и Пирин, тепърва ще имат доста затруднения и двата отбора, така че дори и Литекс все още може да се намеси в борбата за първото място, както и Черно море, а Локо СФ и Славия и те дебнат за УЕФА

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 21:49

Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?
Изображение Изображение

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 09 мар 2009 21:52

smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?

И защо няма да играе, Пирин или Миньор ще вземат купата :lol:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 21:52

eurofootball написа:
smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?

И защо няма да играе, Пирин или Миньор ще вземат купата :lol:

Не бре,ще са на финал с Левски и.........нали се сещаш ;)
Изображение Изображение

CMVN
Контакти:

Мнениеот CMVN » 09 мар 2009 21:53

Добре, че в прогнозите си като Пеле :lol:

Върни се в “Черно море”